18 / 05 / 2024

yalova kirazlı sanayi alanı satılık arsa

yalova kirazlı sanayi alanı satılık arsa

Yalova Belediyesi tarafından, Kirazlı'da yer alan 2 arsa toplam 5 milyon 840 bin 110 TL bedelle ihaleye çıkarıldı. Arsaların ihalesi 11 Şubat 2015 tarihinde yapılacak...

Yalova Belediyesi'nden satılık imarlı arsa! 

Yalova Belediye Başkanlığı, Yalova Kirazlı Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsa 5 bin 508 metrekare alana sahip.

Yalova Belediyesi 5 bin 500 metrekarelik imarlı arsa satacak!

Yalova Belediye Başkanlığı, Yalova Kirazlı'da yer alan sanayi alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satış ihalesi 4 Ekim 2023 tarihinde saat 14.00'te yapılacak.

Yalova Belediyesi imarlı arsa satacak! Kaçırmayın!

Yalova Belediye Başkanlığı, Yalova Merkez Kirazlı'da yer alan 5 bin 508 metrekare alana sahip imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 16 Ağustos 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Yalova Belediyesi imarlı arsa satacak! 

Yalova Belediye Başkanlığı, Yalova Kirazlı'da yer alan 5 bin 508 metrekarelik arsayı satışa çıkardı.

Semt77 Kirazlı Bahçe lansmana özel yüzde 35 indirimle satışta! Yeni proje!

Yalova Group imzasıyla Yalova'da yükselecek Semt77 Kirazlı Bahçe projesinin tüm detayları belli oldu. Peki, Semt77 Kirazlı Bahçe'nin özellikleri neler oldu? İşte detaylar...

Aksa Akrilik, Yalova'daki arsasını 25.6 milyon TL'ye sattı!

Aksa Akrilik Kimya Sanayii, Yalova Çiftlikköy Taşköprü Mahallesi 114 ada, 40 parselde şirketin sahip olduğu mülkiyet hakları ve hisselerinin tamamının Akkim Kimya Sanayi adına tescili için 16.965,79 metrekare büyüklüğündeki arsanın 25 milyon 620 bin TL'ye satımasına karar verildi. 

Yalova Özalp Turizm Yolcu Taşımacılığı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalova Özalp Turizm Yolcu Taşımacılığı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Sahabet Şahin tarafından kuruldu.

Yalova İMES OSB'de ilk kazma vuruldu! 

6.5 milyar TL değerindeki Yalova İMES Makine İhtisas Organize Sanayi Bölgesi için ilk kazma vuruldu. Sahaya inen iş makineleri çalışmalara başladı.   

Yalova ve Ankara'daki OSB'ler istihdamı artıracak!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Yalova ve Ankara'da kurulan OSB'lerin yaklaşık 12 bin 500 kişiye istihdam olanağı yaratacağını açıkladı..

Türkiye’nin ilk akıllı OSB'si Yalova’da inşa edilecek!

Türkiye’nin ilk akıllı sanayi bölgesi Yalova’da inşa ediliyor. İMES’in öncülük ettiği OSB; nitelikli altyapısı, eşsiz donatıları ve kullanacağı teknolojiyle yatırımcılara kusursuz bir üretim altyapısı sunuyor.

OYAK 3 ilde 15 bin yeni konut yapacak!

OYAK, 3 ilde 15 bin konut ve Yalova’da sanayi üssü için düğmeye bastı.OYAK; Ankara, İzmir ve Yalova’da yaptığı yaklaşık 800 milyon TL’lik gayrimenkul yatırımı ile tarihinin en büyük konut projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Yalova'ya Gemi OSB geliyor!

Gemi Sanayicileri Derneği tarafından Yalova'da bin 400 dönüm üzerine konumlandırılacak Gemi İhtisas Organize Sanayi Bölgesi için ilk harç mayıs ayında atılacak.

Faruk Özlü'den Yalova GİOSB-AVRASYA OSB yatırımına destek!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Yalova'da istihdama yönelik, katma değer sağlayacak her türlü yatırımı bakanlık ve hükümet olarak destekleyeceklerini açıkladı

yalova kirazlı sanayi alanı satılık arsa Haberi

yalova kirazlı sanayi alanı satılık arsa


Yalova Belediye Başkanlığından:


Madde 1 - Yalova İli Kirazlı Köyü Dışbudaklık mevkii sınırları içerisinde bulunan aşağıda nitelikleri belirtilen taşınmaz mallar (arsa), 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 36. maddesine istinaden Kapalı Teklif (artırma) usulü ihale ile ayrı ayrı ihale edilerek satılacaktır.

Madde 2 - Satılacak olan taşınmaz malların nitelikleri:

* Arsalar 1/1000 Uygulama İmar Planında Sanayi Alanı olarak planlanmıştır. Bu alanda hazır beton üretimi sağlayan beton santralleri yapılabilmektedir.



Madde 3- İHALEYE KATILABİLME ŞARTLARI:

A - Gerçek kişilerde aranacak şartlar:

a) Nüfus cüzdan fotokopisi (TC Kimlik no olacak),

b) Yasal yerleşim yeri sahibi olmaları (Kanuni ikamet gösterilmesi),

c) Noterden tasdikli imza sirküsü,

d) Türkiye’de tebligat için adres göstermeleri (varsa telefon numarası, mail adresi)

B - Tüzel kişilerde aranacak şartlar:

a) Tebligat için Türkiye’de adres göstermeleri (varsa telefon numarası),

b) Tüzel kişiliğin idare...