04 / 05 / 2024

Yalova Lojistik Üssünün inşaatı başladı mı

Yalova Lojistik Üssünün inşaatı başladı mı

Yalova’da; Yeni Ulaşım Ağlarının Kalbinde, Bölgenin Yatırım Merkezi Olmaya Aday, Yeni Bir Organize Sanayi Bölgesi ve Lojistik Üssü Kuruluyor.

TOKİ'den Yalova'ya 717 konutluk yeni proje müjdesi! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Yalova projesi yarın ihaleye çıkacak. TOKİ Yalova projesinde 717 adet konutun dışında 19 adet dükkan da bulunacak.

Teoman Lojistik Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Teoman Lojistik Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Teoman Lojistik Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi KArtal'da yapıldı.

Türkiye Aşı ve Biyoteknoloji Üssü'nün ilk etabını YDA İnşaat yapacak!

Yerli aşı üretimi amacıyla hayata geçirilecek olan "Türkiye Aşı ve Biyoteknoloji Üssü"nün 1. etabının ihalesini, YDA İnşaat kazandı. Ankara'da Esenboğa'ya yakın konumda yükselecek merkezin inşasının 1 sene sürmesi planlanıyor. 

TMSF, Bank Asya'nın Yalova'daki gayrimenkulünü 14.3 milyon TL'ye satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Asya Katılım Bankası A.Ş.'nin Yalova Altınova'da yer alan gayrimenkulünü satışa çıkardı.

Aksa Akrilik, Yalova'daki arsasını 25.6 milyon TL'ye sattı!

Aksa Akrilik Kimya Sanayii, Yalova Çiftlikköy Taşköprü Mahallesi 114 ada, 40 parselde şirketin sahip olduğu mülkiyet hakları ve hisselerinin tamamının Akkim Kimya Sanayi adına tescili için 16.965,79 metrekare büyüklüğündeki arsanın 25 milyon 620 bin TL'ye satımasına karar verildi. 

Dayı Lojistik Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dayı Lojistik Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Yüksel Dayı tarafından kuruldu.

Miracle God Lojistik Ve İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Miracle God Lojistik Ve İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih’te 400 bin TL sermaye bedeli  ile Blessıng C. Dozıe tarafından kuruldu.

Durgunlular Lojistik Otomotiv İnşaat Metal Tekstil Temizlik Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Durgunlular Lojistik Otomotiv İnşaat Metal Tekstil Temizlik Sanayi Limited Şirketi  Bağcılar’da  400  bin TL sermaye bedeli ile İbrahim    Sonay tarafından kuruldu.

İstanbul çılgın proje ile yeni lojistik üssü olacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından hazırlanan Kanal İstanbul projesi raporunda çarpıcı ifadeler yer aldı. İşte o rapordan satır başları...

Antarktika üssünün yeniden inşası için 247 milyon dolar harcanacak!

Yeni Zelanda Maliye Bakanı Grant Robertson yaptığı açıklamada Antarktika üssünün yeniden inşa çalışmaları için toplamda 247 milyon dolar harcanacağını söyledi.

Lojistik depolarda arsa fiyatları katlandı!

Kovid-19 salgını sürecinde dijitalleşmede hız artarken, lojistik depoların doluluk oranları da çok yüksek seviyelere çıktı. İstanbul, Gebze ve Çayırova’da lojistik depoların doluluk oranı yüzde 95'i gördü. Esenyurt, Hadımköy, Büyükçekmece, Çatalca ve Silivri’de fiyatlar 3 bin 500 TL'ye kadar çıkıyor

Kazakistan Meclisi, Rusya'nın kira süresini 2050'ye kadar uzattı!

Kazakistan Meclisi'nin haftalık genel oturumunda, Baykonur Uzay Üssü'nün Rusya'ya kira süresini 2050'e kadar uzatılmasının planladığı yasa tasarısını onayladı.

HİTAM Üretim ve Ticaret Üssü'nün inşaatı başlıyor!

MÜSİAD tarafından 5 kooperatiften meydana gelen girişim grubunun hayata geçireceği ‘HİTAM Üretim ve Ticaret Üssü'nün temeli mayısta atılıyor. Proje tamamlandığında ekonomiye yıllık 35 milyar liralık katkı sunulacak. 

Yalova Lojistik Üssünün inşaatı başladı mı Haberi

Yalova Lojistik Üssünün inşaatı başladı mı

Marmara Bölgesi’nin adını sık sık duymaya başladığımız, ili ve gayrimenkul sektörünün hızlı değer kazanan bölgesi Yalova’da devasa sanayi atılımı gerçekleşiyor. Kurulacak olan bu alan, Marmara Bölgesi’nin organize sanayi ve lojistik üssü olmaya aday gösteriliyor. Merkezi Yalova’da kurulması planlanan bu projede yer almak isteyen, Türkiye’nin önde gelen sanayici ve yatırımcıları ile beraber Orta Doğu ve Avrupa’nın önde gelen yabancı yatırımcılarının da bu projede yer alacağı belirtiliyor. Ayrıca projenin çevresinde arsa fiyatlarının artacağı da ön görülüyor.


Dünya üzerinde yer alan, birçok sanayi projesini inceleyerek projelendirilmiş bu sanayi bölgesi; şehir yoğunluğu ve engellerinden uzakta, büyük bir arazi üzerine inşa edilecek. Tüm alt yapı sistemleri oluşturulmuş ve hiçbir ruhsat veya imar sorunu olmadan teslim edilecek olan bu projede, tüm plan ve güvenlik prosedürleri de...