10 / 05 / 2024

Yalova Retaj Resort Otel

Yalova Retaj Resort Otel

Retaj Hotels & Hospitality Şirketi ile İHome İnşaat, Yalova Retaj Resort Otel'in yönetimi için ortaklık anlaşması imzaladı...

İHome İnşaat ile Retaj Hotels, Yalova Retaj Resort Otel için anlaştı!

Retaj Hotels & Hospitality Şirketi ile İHome İnşaat, Yalova Retaj Resort Otel'in yönetimi için ortaklık anlaşması imzaladı...

KentPlus Yalova doğayla bütünleşmiş yaşam alanı sunuyor!

KentPlus YALOVA Wellness SPA Resort, konut, otel ve sosyal tesis gibi birçok farklı işlevi bir arada bulunduran karma kullanımlı bir kompleks olarak kullanıcılarına yeşille iç içe bir yaşam vadediyor.

Emay İnşaat'tan KentPlus Yalova Wellness SPA & Resort projesi!

Emay İnşaat Yalova’da KentPlus Yalova Wellness SPA & Resort ile turizm yatırımına hazırlanıyor. Yatırım bedeli 400 milyon dolar olan projede 4 ve 5 yıldızlı 500 yatak kapasiteli, üç farklı termal otel yer alıyor.

Kentplus Yalova Wellness Spa Resort fiyatları!

Kentplus Yalova Wellness Spa Resort fiyatları 346 bin TL'den başlayarak değişiyor. Kentplus Yalova projesinde daireler Aralık 2018'de teslim ediliyor...

Yalova Thermal Palace Resort'un ilk etabı teslim edildi!

Otelcilik ve devre mülk gibi alanlardaki 20 yıllık tecrübesiyle yola çıkan Karaderili Şirketler Grup’un vizyon projesi olarak adlandırdığı en büyük yatırımı Yalova Thermal Palace Resort'un ilk etabı teslim edildi.

Yalova Retaj Thermal Hotel hizmete açıldı!

Retaj Group ile Hisar Karadağ Group ortaklığıyla gerçekleştirilen Yalova'nın ilk ve tek uluslararası İslâmî konseptteki oteli olan Retaj Thermal Hotel&Spa dualar ve mehter eşliğinde açıldı.

Retaj Otel Türkiye'deki 2'inci otelini Yalova'da açtı!

Retaj Otel Türkiye'deki 2'inci otelini Yalova'nın Termal İlçesinde hizmete açtı. Yalova'nın ilk ve tek uluslararası oteli olan Retaj Termal ve Spa'nın açılışı, Katar Kraliyet Ailesi, Retaj Group'un üst düzey yetkililerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Katarlı Retaj'dan Türkiye'de termale yatırım!

Körfez ülkelerinin büyük turizm yatırımcılarından biri olan Katar menşeili Retaj Group, 2 yıl içinde Türkiye’ye 700 milyon dolar yatırım yapacaklarını açıkladı. Şirketin Yalova'daki oteli açıldı.

Retaj Group'tan Yalova'ya 35 milyon dolarlık otel yatırımı!

Katar Kraliyet Ailesi'ne bağlı Retaj Group ile Hisar Karadağ Group ortaklığının 35 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirdiği Retaj Thermal Hotel&Spa Yalova'da törenle hizmete açıldı.

Retaj Termal Hotel Yalova'da açıldı!

Körfez ülkeleri arasında en büyük turizm yatırım gruplarından olan Retaj Otel, Türkiye'deki ikinci otelini Yalova'nın Termal ilçesinde hizmete açtı.

Yalova'da Mahal Palas Termal Resort ve Spa Otel projesi için toplantı!

Abdurrahman Akarsu İnş. San. ve Tic. A.Ş. tarafından, Yalova İli, armutlu ilçesi Fıstıklı Köyü, Kavacık Mevkii'nde yapıması planlanan Mahal Palas Termal Resort& Spa Otel projesi için toplantı düzenlenecek...

Körfez geçişiyle yatırımcılar Yalova'ya yöneldi!

İstanbul-Yalova arasını 6 dakikaya indirecek Körfez geçişi, yatırımcıların gözlerini Yalova'ya çevirdi. İstanbul'dan gelen yatırımcılar Yalova köylüsünden arazi topluyor

Körfez Geçiş Köprüsü ve 2B, Yalova'da tek bakkallı köylere emlak büroları açtırdı!

İstanbul ve Yalova arasındaki mesafeyi, dakikalara düşürecek Körfez Geçiş Köprüsü projesinin, yatırımcıların ilgisini Yalova'ya çektiği bildirildi

Yalova Retaj Resort Otel Haberi

Yalova Retaj Resort Otel

Katar merkezli Retaj Hotels & Hospitality Şirketi ile Türkiye merkezli İHome İnşaat, Yalova Retaj Resort Otel'in yönetimi için ortaklık anlaşması imzaladı. 

İHome İnşaat Genel Müdürü Abdurrahman Şoşa, Anadolu Ajansı muhabirine yaptığı açıklamada, bu ortaklığın gayrimenkul ve turizm sektörleri arasındaki ilişkiyi geliştiren bir yatırım modeli sunduğunu söyledi. 

Genel Müdür Abdurrahman Şoşa, bu ortaklık sayesinde, yatırımcıların otel dairelerini satın alması suretiyle Türkiye'ye 7 milyon avrodan fazla yatırım çekmeyi hedeflediklerini belirtti. 

Retaj Hotels Yönetim Kurulu Başkan Vekili Muhammed Bin Cevher Al Muhammed ise ortaklığın Katar ile Körfez krizinde kardeş olduğunu gösteren Türkiye arasındaki stratejik birlikteliğin sonucu olduğunu ifade etti. 

İnşaatı devam eden Yalova Retaj Resort Otel'in 3 bina ve 51 daireden meydana gelecek. Dev proje önümüzdeki yıl hayata...