15 / 05 / 2024

Yalova ro-ro projesi liman yapımı

Yalova ro-ro projesi liman yapımı

İstanbul trafiğinin rahatlatılması maksadıyla İDO tarafından Ambarlı-Topçular arasında yapılacak olan RO-RO taşımacılığına yönelik çalışmalar başladı.

Akyol İnşaat, Aktown projesi için düğmeye bastı!

Akyol İnşaat, Yalova’da Aktown projesi ile bir ilke imza atıyor. Aktown, ekonomik büyümenin merkezi Yalova’da yepyeni bir dönem başlatmak için hayata geçiriliyor.

TOKİ Yalova projesinde son dakika! O ilçedeki 117 yeni konut için tarih belli oldu!

TOKİ Yalova projesinde son dakika... O ilçedeki 117 yeni konut için tarih belli oldu... İşte Yalova TOKİ 2023 projesi detayları...

TOKİ Yalova Merkez 2022 projesi yüzde 10 peşinatla!

TOKİ Yalova Merkez ilçesi Kazimiye mahallesinde yüzde 10 peşinatla konut sahibi olabilmek artık mümkün. İşte TOKİ’nin Yalova Merkez ilçesinin sosyal konut projesi detayları…

6 soruda TOKİ Yalova Sosyal Konut Projesi 2022! Yalova ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, herkesin merakla beklediği TOKİ Yalova 2022 sosyal konut projesinin detaylarını açıkladı. Yalova’da TOKİ 2022 kapsamında kaç konut inşa edilecek?

Cılbıroğlu İnşaat Emlak Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cılbıroğlu İnşaat Emlak Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Silivri'de Asuman Sağlam ve Mustafa Sağlam ortaklığında kuruldu.

Ünlü analist Tunç Şatıroğlu'ndan büyük iddia! Doların asıl yükselişinin ne zaman olacağını açıkladı

Kanal Finans Kurucusu, ünlü analist Tunç Şatıroğlu son yayınında dolar kuruyla ilgili çarpıcı iddialarda bulundu.

Tahıroğulları Emlak Bilişim Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tahıroğulları Emlak Bilişim Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Efe Can Birinci ve Mert Birinci ortaklığında kuruldu.

GAPAS Serbest Kürsü Gayrimenkulde Nöro Pazarlama etkinliği yarın!

Gayrimenkul Pazarlama ve Satış Profesyonelleri Derneği (GAPAS)  tarafından gerçekleştirilen Serbest Kürsü'nün yarınki etkinliğinde Gayrimenkulde Nöro Pazarlama ele alınacak. 

Avni Köroğlu Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Avni Köroğlu Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Avni Köroğlu tarafından kuruldu.

Çakıroğlu Yılmaz İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıroğlu Yılmaz İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Çakır ve Yunus Emre Yılmaz ortaklığında kuruldu.

İmar ve İskan eski bakanı Selahattin Babüroğlu vefat etti!

İmar ve İskan, Ulaştırma Bakanı eski bakanı Selahattin Babüroğlu hayatını kaybetti. Uzun seneler bakanlık ve Cumhuriyet Senatosu üyeliğinde bulunan Babüroğlu, 98 yaşında vefat etti. 

Çakıroğlu Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Çakıroğlu Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Çakıroğlu Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Hızıroğlu İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Hızıroğlu İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi Şişli'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Sultan Hızıroğlu tarafından kuruldu.

Yalova ro-ro projesi liman yapımı Haberi

Yalova ro-ro projesi liman yapımı

İstanbul trafiğinin rahatlatılması maksadıyla İDO tarafından Ambarlı-Topçular arasında yapılacak olan RO-RO taşımacılığına yönelik çalışmalar başladı.


RO-RO gemilerinin yanaşacağı iskele için gerekli plan değişiklikleri yapılarak onaylandı. Konuyla ilgili Yalova Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nden açıklama yapıldı. Açıklamada, "Yalova RO-RO Terminali A.Ş. tarafından hazırlattırılarak Yalova Valiliği’ne gönderilen plan değişikliği talebi Çevre ve Şehircilik il Müdürlüğünce değerlendirildi. RO-RO limanı Çiftlikköy’ün Taşköprü beldesinin Denizçalı köyüne yapılacak. Plan değişikliği onaylandı"...