29 / 04 / 2024

yalova turizm projeleri

yalova turizm projeleri

Yolava Belediye Başkanı Vefa Salman, ''Çevre ve doğa kenti olmakla birlikte Termal gibi dünyada eşi benzeri bulunmayan bir kaplıcaya sahip Yalova'nın rotasını turizm olarak belirledik'' dedi.

İsra Holding'in AVM ve turizm projeleri bakanlara tanıtıldı!

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği üyesi olan İsra Holding’in alışveriş merkezi ve turizm projelerini tanıttı.

Yalova Özalp Turizm Yolcu Taşımacılığı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalova Özalp Turizm Yolcu Taşımacılığı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Sahabet Şahin tarafından kuruldu.

Yalova Terma City için 180 milyon dolar harcandı!

Yalova’ya 180 milyon dolarlık termal turizm yatırımı yapan Karaderili Şirketler Grubu’nun CEO’su Tevfik Talaş, 2020’de turizmin büyüme yılı olacağını belirterek yatırımların artacağını dile getirdi…

Türk Turizminin Mega Projeleri Turizm Yatırımcıları Forumu 2020’de buluşuyor!

Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği 28-29 Ocak 2020'de hayata geçireceği Turizm Yatırımcıları Forumu-TIF 2020, ülke turizmine yön verecek olan mega projeleri bir araya topluyor...

İkinci 100 Günlük Eylem Planı'nda öncelik ulaşım projelerinde!

Başkan Erdoğan tarafından ilan edilen ikinci 100 günlük icraat programında İstanbul’daki ulaşım, çevre şehircilik ve turizm projeleri ön planda tutuldu. Gebze-Halkalı banliyö hattı açılacak. AKM inşaatına başlanacak. Kanal İstanbul ve Üç Katlı Büyük İstanbul Tüneli projeleri ihaleye çıkarılacak.

Akzirve Yalova ve Antalya'da yeni proje yapacak!

Akzirve Gayrimenkul CEO’su İbrahim Maasfeh, şirketin yeni projeleri hakkında açıklamalar yaptı. Maasfeh yeni yatırımların Yalova ve Antalya'da yapılacağını söyledi.

Proje Team Gayrimenkul Hizmetleri İnşaat Otomotiv Turizm Gıda Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Proje Team Gayrimenkul Hizmetleri İnşaat Otomotiv Turizm Gıda Ticaret Anonim Şirketi Yasin Yolava ve Semra Yalova ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Yalova'da kentsel dönüşüm çalışmaları sürüyor!

Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Halit Güleç, Yalova'daki kentsel dönüşüm projeleri hakkında açıklamalar yaptı.

Emay İnşaat'tan KentPlus Yalova Wellness SPA & Resort projesi!

Emay İnşaat Yalova’da KentPlus Yalova Wellness SPA & Resort ile turizm yatırımına hazırlanıyor. Yatırım bedeli 400 milyon dolar olan projede 4 ve 5 yıldızlı 500 yatak kapasiteli, üç farklı termal otel yer alıyor.

Yalova’ya Anadolu İmam Hatip Lisesi Külliyesi yapılacak!

MGF İnşaat Turizm A.Ş ve Yalova İl Özel İdaresi tarafından Yalova’ya Anadolu İmam Hatip Lisesi Külliyesi inşa edilecek. 650 iş gününde tamamlanacak külliye için 30 milyon TL harcanacak.

Şile devlet hastanesi ve liman yenileme projeleri ile değişecek!

İstanbul'un yaz döneminde en çok tercih edilen turizm merkezlerinden biri olan Şile'de, Yeni Devlet Hastanesi ve Liman Yenileme ve Rekreasyon projeleri hayata geçiyor.

Üsküdar'da markalı konut projeleri tam gaz!

Avrasya Tüneli ve Marmaray gibi dev ulaşım yatırımları sayesinde Avrupa yakasındaki tarihi yarımadaya yakınlaşan Üsküdar, yatırımcıların yeni gözdesi oldu. Üsküdar’da markalı konut projeleri, sağlık ve turizm yatırımları tam gaz sürüyor. Belediye ise, tarihe ve doğaya saygılı bir dönüşüm planlıyor.

Aydın’a turizm projeleri geliyor!

Habertürk Gazetesi köşe yazarı olan Esra Boğazlıyan bugünkü yazısında Aydın Belediye Başkanı Özlem Çercioğlu ile röportaj gerçekleştirdi. Çercioğlu, bölgedeki projeleri anlattı.

yalova turizm projeleri Haberi

yalova turizm projeleri

Çevre ve doğa kenti olmakla birlikte Termal gibi dünyada eşi benzeri bulunmayan bir kaplıcaya sahip Yalova'nın rotasını turizm olarak belirledik. 


Aynı zamanda üç büyük kentin arasında bir oksijen deposu olan kentimizin yüzde 59’u ormanlık alanlardan meydana geliyor ve 6 ilçesinin de denize kıyısı bulunuyor. Tarihi ve doğal güzellikleriyle de dikkati çekiyor.


Sahip olduğumuz tüm bu zenginliklerden hareketle Yalova'yı kongre, fuar, seminer ve turizm merkezi yapmak istiyoruz. İstanbul; kongre, fuar ve trafik açısından tıkandı.


Bu doğrultuda aralarında fuar merkezi, kongre sarayı ve ikinci yat limanının da bulunduğu yaklaşık 40 proje için düğmeye bastık. Yeni projelerin devreye girmesiyle birlikte oteller de bir bir yükselecek.


Ardından konaklama, yiyecek, içecek, eğlence gibi hizmet sektörleri gelecek. Bu kapsamda Körfez Geçiş Köprüsü ve Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu projelerini çok önemsiyoruz. Köprünün...