19 / 05 / 2024

Yalova Üniversitesi Merkez Kampüsü ne zaman tamamlanacak

Yalova Üniversitesi Merkez Kampüsü ne zaman tamamlanacak

940 dönüm arazi üzerinde kurulacak olan Yalova Üniversitesi Merkez Kampüsü'nün yüzde 50'lik kısmının 2016 sonunda tamamlanması planlanıyor. Kampüsün karşısında ise 3 bin öğrenci kapasiteli yurt yapılacak.

Prof. Dr. Selva Demiralp'ten Hafize Gaye Erkan yorumu: Merkez bankasına faydadan çok zarar verecek bir röportaj olmuş!

Koç Üniversitesi'nde Ekonomi Profesörü ve Koç Üniversitesi-TÜSİAD Ekonomik Araştırmalar Forumu Direktörü olarak görev yapan Selva Demiralp'ten Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan, Hürriyet’e verdiği özel röportaj için flaş bir değerlendirme geldi. İşte o paylaşım...

Yalova'da 24 taksitle arsa sahibi olabilirsiniz! Megakentin yanı başında son dakika fırsatı!

Yalova Belediye Başkanlığı, Yalova ili, Merkez ilçesi, Gaziosmanpaşa Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Peki Yalova'da yer alan arsanın fiyatı ne kadar? 

TOKİ Yalova 2023 projesi için yeni tarih açıklandı! 717 konutluk yeni proje müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Yalova 2023 projesi için yeni tarih açıklandı. TOKİ'nin 717 konutluk yeni projesi merkez ilçesinde yükselecek.

Yalova'da 916 metrekarelik arsa satılıyor! İhalesi 20 Eylül'de! 

Yalova Kadıköy Belediyesi, Yalova ili, Merkez ilçesi, Kadıköy Köyü'nde yer alan arsayı satıyor. Peki Yalova Kadıköy'de yer alan arsanın fiyatı ne kadar? 

Yalova Belediyesi imarlı arsa satacak! Kaçırmayın!

Yalova Belediye Başkanlığı, Yalova Merkez Kirazlı'da yer alan 5 bin 508 metrekare alana sahip imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 16 Ağustos 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Yalova Merkez'de Mahkeme Kararıyla Satılık 10.215 m² Tarla!

Mahkeme kararıyla satışa çıkarılan tarla Yalova Merkez'de! Mahkeme tarafından verilen kararla, Yalova Merkez'de bulunan 10.215 m² büyüklüğündeki tarla satışa sunuldu.

Yalova Üniversitesi 29 öğretim üyesi ve öğretim görevlisi alıyor! Son başvuru tarihi 14 Şubat 2023!

Yalova Üniversitesi öğretim üyesi ve öğretim görevlisi alım ilanı yayımladı. Toplamda 29 kişinin alınacağı ilanlara son başvuru tarihi ise 14 Şubat 2023! İşte başvuru şartları ve diğer detaylar…

TOKİ Yalova Merkez 2022 projesi yüzde 10 peşinatla!

TOKİ Yalova Merkez ilçesi Kazimiye mahallesinde yüzde 10 peşinatla konut sahibi olabilmek artık mümkün. İşte TOKİ’nin Yalova Merkez ilçesinin sosyal konut projesi detayları…

Yalova İl Özel İdaresi hasılat paylaşımıyla gayrimenkul satacak! Yatırımcılar dikkat!

Yalova İli Yalova İl Özel İdaresi, Yalova Merkez Bahçelievler Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı yöntemiyle satışa çıkarıyor. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yer alan ihale ilanı...

TOKİ Yalova Merkez'de 304 konutluk yeni proje inşa edecek! İhalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yalova Merkez'de 304 konutluk yeni proje inşa edecek. Merakla beklenen projenin ihalesi yarın yapılacak.

TOKİ Yalova'da 304 konutluk yeni proje inşa edecek! İhalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yalova Merkez'de 304 konutluk yeni proje inşa edecek. Merakla beklenen projenin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ Yalova Merkez 304 konut ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yalova Merkez 304 konut projesinin ihalesini bugün saat 14:30'da gerçekleştirecek.

TOKİ Yalova Merkez 304 konut ihalesi 1 Kasım'da!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yalova Merkez 304 konut ihalesini 1 Kasım 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Yalova Üniversitesi Merkez Kampüsü ne zaman tamamlanacak Haberi

Yalova Üniversitesi Merkez Kampüsü ne zaman tamamlanacak

Yalova Üniversitesi Merkez Kampüsü'yle ilgili çalışmalar devam ediyor. Yüzde 50'lik kısmının 2016 yılında tamamlanmış olacağı Yalova Üniversitesi Merkez Kampüsü'nde Selçuklu, Osmanlı ve modern mimarinin örnekleriyle şekilleniyor. 


Yalova Üniversitesi Merkez Kampüsü yaklaşık 940 dönüm arazi üzerinde kurulacak. Bu alanın yüzde 40'lık kısmı uygun olmayan alan olarak belirlenirken yüzde 20'lik kısmı orman ve geri kalan kısmı ise kampüs binalarından oluşacak. 



2000'li yıllarda İller Bankası tarafından yapılan imar planlarının revize edildiği Yalova Üniversitesi Merkez Kampüsü için yeni imar planı konusunda Yalova Belediyesi'ne de başvuruda bulunuldu. 


Yeni master plan hazırlığında olunan Yalova Üniversitesi Merkez Kampüsü'nde asgari alanda azami büyüklükte kapalı alan oluşturulacak. Hukuk Fakültesi'nde kaba inşaatın bittiği Yalova Üniversitesi'nin Merkez Kampüsü'nde 3 tip bina yer alacak. Bu binaların Nisan ya da Mayıs ayları gibi cepheleri...