02 / 05 / 2024

Yalova Üniversitesi yenileme işi

Yalova Üniversitesi yenileme işi

Yalova Üniversitesi Rektörlüğü Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı Rektörlük Binası yapım işini ihaleye çıkarıyor. Söz konusu rektörlük binası yapım işi 610 günde tamamlanacak.

AÖF kayıt yenileme ne zaman? Kayıt yenileme süreci uzatıldı mı? Ders kayıtları nasıl yapılır?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri'ne kayıt ve kayıt yenileme süreleri uzatıldı. 2023-2024 AÖF akademik takviminde sınav tarihleri de detaylı bir şekilde belirtilmiştir. Peki AÖF kayıt yenileme tarihleri ne zaman ve ders kayıtları nasıl yenilenir?

Yalova Üniversitesi 29 öğretim üyesi ve öğretim görevlisi alıyor! Son başvuru tarihi 14 Şubat 2023!

Yalova Üniversitesi öğretim üyesi ve öğretim görevlisi alım ilanı yayımladı. Toplamda 29 kişinin alınacağı ilanlara son başvuru tarihi ise 14 Şubat 2023! İşte başvuru şartları ve diğer detaylar…

YAÜ, Teknoloji Geliştirme Bölgesi ile sanayiciye nefes olacak!

Cumhurbaşkanlığının Yalova Üniversitesi (YAÜ) kampüs yerleşkesindeki yaklaşık 50 dönüm arazide "Teknoloji Geliştirme Bölgesi" kurulması yönündeki kararı, sevinçle karşılandı.

TOKİ, 4 yıldır İstanbul Üniversitesi’nden proje bekliyor!

İstanbul Üniversitesi, Çapa ve Cerrahpaşa Tıp Fakültelerini yenileme projelerini tamamlayamadığı için TOKİ ile yaptığı anlaşma 4 yıldır bekliyor.

ÇOMÜde Kampüs yenileme çalışmaları devam ediyor!

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ)’nde kampüs yenileme çalışmaları devam ediyor.

Mersin'de Depremsellik ve Kentsel Yenileme Çalıştayı düzenlendi!

Mersin Üniversitesi Bölgesel İzleme Uygulama ve Araştırma Merkezi (BİAMER), Mersin Büyükşehir Belediyesi, Yenişehir Belediyesi ve Mimarlar Odası Mersin Şubesi işbirliğiyle "Depremsellik ve Kentsel Yenileme Çalıştayı" düzenlendi.

İstanbul Üniversitesi Beyazıt Kampüsü yenileniyor!

İstanbul Üniversitesi Beyazıt Kampüsü’nde yer alan Eczacılık Fakültesi, Fen Fakültesi, Hasan Ali Yücel Eğitim Fakültesi'nin de içinde bulunduğu parsellerde yenileme çalışması yapılmasına ilişkin plan değişikliği İBB Meclisinde oyçokluğu ile kabul edildi.

Bülent Ecevit Üniversitesi Alaplı Kampüsü yenileniyor!

Bülent Ecevit Üniversitesi Alaplı (MYO)’nun bulunduğu kampüsünü yeniden düzenliyor. Kampüs içerisinde yer alan eğitim bloğunda ve çevre düzenlemelerinde başlatılan yenileme çalışmaları ile Alaplı MYO yepyeni görünümü ile yeni akademik yıla merhaba diyecek

Yalova'da kent genelinde isale hattı yenilenecek!

Yalova Belediyesi tarafından kent genelinde birçok noktada içme suyu hattı yenileme çalışması yapılıyor. Yapılan açıklamada, Rüstempaşa Mahallesi, İsmet Acar Caddesi, Dere ve Sema sokaklarında çalışmaların devam ettiği açıklandı.

Akiş GYO Yalova Üniversitesi'nin binası için bağış yaptı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Yalova Üniversitesi Rektörlüğüne Akkök Holding aracılığıyla bağış yaptığını yayınlamıştır.

Akiş GYO'dan Yalova Üniversitesi'ne bağış!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Yalova Üniversitesi Rektörlüğü'ne, Akkök Holding A.Ş aracılığı ile 2015 yılında toplam 345.529 TL bağışta bulunulacağını KAP'a bildirdi.

Beylikdüzü'nde kentsel yenileme çalışmaları başladı!

Beylikdüzü Belediyesi ile Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi’nin imzaladığı protokolle kentsel tasarım ve kentsel yenileme çalışmalarına start verildi.

Yalova'da 212 riskli bina tespit edildi!

Yalova Çınarcık İlçesi, Harmanlar mahallesinde ve Merkez Fevzi Çakmak Mahallelerinde 6306 sayılı Kanun kapsamında dönüşüm ve yenileme çalışmaları devam ediyor. Yalova'da bugüne kadar 132 bina yıkıldı...

Yalova Üniversitesi yenileme işi Haberi

Yalova Üniversitesi yenileme işi


Yalova Üniversitesi Rektörlüğü Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı Rektörlük Binası yapım işini ihaleye çıkarıyor. Söz konusu iş sözleşme imzalandıktan sonra 10 gün içinde başlanacak. İş 610 günde tamamlanacak. 


İhalesi; 4 Mart 2015 tarihinde saat 14.30'da Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı Yalova Üniversitesi Merkez Yerleşkesi'nde gerçekleştirilecek. 


İHALE İLANI:


BİNA İNŞAATI YAPTIRILACAKTIR

YALOVA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ YAPI İŞLERİ VE TEKNİK DAİRE BAŞKANLIĞI 


Yalova Üniversitesi Rektörlük Binası İnşaatı Yapılması İşi yapım işi, 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 20 nci maddesine göre belli istekliler arasında ihale usulüyle ihale edilecektir. 

Ön yeterlik değerlendirilmesi sonucu yeterliği tespit edilenler arasından ön yeterlik şartnamesinde belirtilen kriterlere göre sıralanarak listeye alınan 15 aday teklif vermeye davet edilecektir. 

İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır: 

İhale Kayıt Numarası : 2015/18614

1-İdarenin

a) Adresi :