06 / 05 / 2024

yalova yeni konut projeleri

yalova yeni konut projeleri

Maknoon Grup Türkiye'deki projelerini ve yatırım hedeflerini tanıttı. Maknoon Grup 'un Genel Müdürü Jamila Öztürk, ilk olarak Yalova, Sapanca, İstanbul ve Karadeniz'de yatırım yapacaklarını açıkladı.

Maknoon Grup Yalova’da 1 milyar liraya şehir kuracak!

Maknoon Grup'un Genel Müdürü Jamıla Öztürk. Arapların ilgi gösterdiği yerlerde 150 milyon dolarlık proje geliştireceklerini açıkladı. Araplar için Yalova' da 1 milyar liraya şehir kuracak..

TOKİ Yalova projesinde son dakika! O ilçedeki 117 yeni konut için tarih belli oldu!

TOKİ Yalova projesinde son dakika... O ilçedeki 117 yeni konut için tarih belli oldu... İşte Yalova TOKİ 2023 projesi detayları...

TOKİ Yalova projesiyle tam 717 yeni konut geliyor! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Yalova projesiyle tam 717 yeni konut geliyor... Bu tarihi sakın kaçırmayın...

Yalova’da konut fiyatları 2 kat artarken arsa ve arazi fiyatları ise düştü!

Son zamanlarda Türkiye genelinde konut fiyatlarındaki artış vatandaşların yeni ev almasını zorlaştırdı. Yalova’da konut fiyatları iki kat artarken, arsa ve arazilere talepte ise azalma yaşandı.

TOKİ'den Yalova'ya 304 yeni konut müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yalova Merkez'de 304 yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den Yalova'ya 130 yeni konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Yalova'da 130 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi 12 Kasım 2018 tarihinde gerçekleştirilecek.

Gaziantep'in yeni konut alanlarına ihtiyacı var!

EVA Gayrimenkul Değerleme uzmanlarından Ercan Keskiner, Gaziantep'in yeni konut alanlarına ihtiyaç olduğunu ifade etti. Keskiner, ikamet için en çok 3+1 ve 4+1 dairelerin tercih edildiğini ifade etti.

İstanbul, Ankara ve İzmir'e 19 bin yeni konut!

Ekonomist'in haberine göre İstanbul, Ankara ve İzmir'de 41 yeni proje ile 19 bin yeni konut yapılacak. İşte il il projeler ve metrekare satış fiyatları...

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi Ekim'de yüzde 0,73 arttı!

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi sonuçlarına göre, Ekim ayında bir önceki aya göre %0.73 oranında, geçen yılın aynı dönemine göre %7.72 oranında artış gerçekleşti.

İzmir’de yeni konut projeleri için düğmeye basıldı!

Altyapı ve ulaşım yatırımlarının devam ettiği İzmir’de, yeni konut projeleri için düğmeye basıldı. 3 milyar liraya yakın yatırım değeriyle yükselecek projeler sırayla devreye girecek.

Yeni konut fiyatları eylülde artış gösterdi!

"Reidin-Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Yeni Konut Fiyat Endeksi" kapsamındaki yeni konut fiyatları, eylülde önceki aya kıyasla yüzde 1.30 arttı.

TOKİ 2016'da 60 bin yeni konut üretecek!

2023'e kadar 1 milyon 200 bin konut hedefi bulunan TOKİ, 2016’da kendi rekorunu kırarak 60 bin yeni konut üretecek. Kurum seçim sonrası Anadolu Yakası’nda dar gelirliler için büyük çaplı bir projeyi hayata geçirecek.

TOKİ 60 bin yeni konut üretecek!

2023'e kadar 1 milyon 200 bin konut hedefi bulunan TOKİ, 2016’da kendi rekorunu kırarak 60 bin yeni konut üretecek. Kurum seçim sonrası Anadolu Yakası’nda dar gelirliler için büyük çaplı bir projeyi hayata geçirecek.

Kahramanmaraş'a 10 bin yeni konut yapılacak!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, kente 10 bin yeni konut yapılacağını söyledi. Son 1,5 yılda yaptıklarını anlatmak için gazetecilerle bir araya gelen Erkoç, yeni yapacakları çalışmalarla ilgili de bilgi verdi.

yalova yeni konut projeleri Haberi

yalova yeni konut projeleri


Ortadoğulu gayrimenkul devi Maknoon Grup, Emlak 2014 Emlak Fuan'nda kurduğu standmda Türkiye'deki projelerini ve yatırım hedeflerini tanıttı. Maknoon Grup'un Genel Müdürü Jamila Öztürk, ilk olarak Yalova, Sapanca, İstanbul ve Karadeniz'de yatırım yapacaklarını açıkladı. 

Türkiye'de birçok projeye imza atmaya hazırlanan şirketin hedefinde Yalova'da 1 milyar TL'lik Arap şehri kurmak da yer alıyor. Türkiye'de gayrimenkul pazarına ilk kez girdiklerini söyleyen Maknoom Grup Genel Müdürü Jamila Öztürk, "Türkiye çok cazip bir pazar. Arap yatırımcıların ilgi gösterdiği bölgelerde yatırım yapacağız." dedi. 

Sapanca'da devremülk şeklinde hizmet verecek olan beş yıldızlı, 105 odalı otel ve 38 konuttan oluşan bir villa projesi üzerinde çalıştıklarını söyleyen Öztürk, "13 bin dolarla 39 bin dolar arası değişen fiyatlarla sunacağımız bu projenin maliyeti 20 milyon dolar civarında. Ayrıca Beylikdiizü'nde 35 katlı. 200...