10 / 05 / 2024

yalovaya yağış su sağladı

yalovaya yağış su sağladı

Yeşil Körfez Su Birliği Başkanı Ömer Nergiz, Yalova'da hafta sonu etkili olan yağışla kentin bir aylık su ihtiyacının karşılandığını belirterek, "Ama bu da tabii ki tedbir ve tasarruf amaçlı su kesintilerinin devam etmeyeceği anlamına gelmez" dedi.

Kiracıların kirayı elden vermesi suç mu? Elden kira veren kiracıya ne ceza verilir?

Son zamanlarda konut sektöründe ev sahibi ve kiracılar arasında yaşanan sıkıntılar gündemdeki yerini koruyor. Kiracıların kirayı elden vermeleri durumunda herhangi bir ceza ile karşılaşıp karşılaşmayacakları merak ediliyor. Kirayı elden vermek suç mu? İşte haberin ayrıntıları...

Kemer Country Su Evleri'nde yaşam Aralık 2023'te başlıyor!

Toplamda 30.112,4 metrekare/30 dönüm üzerine kurulu olan Kemer Country 'Su Evleri'nde yaşam Aralık 2023'te başlayacak. İşte projeye ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Beko’dan buzdolabı ile su sebilini birlikte alan yaşadı! 14 Eylül 2022 fiyat listesi

Türkiye’nin en büyük beyaz eşya üreticilerinden Beko Eylül ayındaki fırsatlarını sizler için araştırdık. Ayrıca Beko buzdolabı satın alan müşterilerine su sebili alımında 1000 TL'lik indirim fırsatı sunuyor. Yanında da bir hediye veriyor.

DSİ'den gençlere müjde! Devlet Su İşleri 18-40 yaş arası personel alımı yapıyor! Hemen başvurun! İşte başvuru şartları

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü'nün (DSİ) 'taşra teşkilatında' çalışacak olan '50 bekçi' alımı yapacağını ilan etti. Adayların, en fazla 40 yaşında ve en az lise ve dengi okul mezuniyet belgesine sahip olmaları gerekiyor. İşte başvuru detayları...

Ümraniye Tatlısu Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Ümraniye ilçesi, Tatlısu Mahallesi, 15769 parsel ile Eski: 1497 parselin sicilinden parka terkin edilen alana ilişkin 1/5000 ölçekli 20.02.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

İnşaat sektörünün 40 yaş altı 10 CEO'su belli oldu!

Ekonomist Dergisi tarafından hazırlanan 'Türkiye'nin 40 yaş altı en güçlü 40 CEO'su' araştırmasının 2021 sonuçları açıklandı. '40 Yaş Altı 40 CEO' araştırmasında inşaat ve gayrimenkul sektöründen isimlerde yer aldı. İşte o isimler, ciroları ve istihdam sayıları...

Kiracısı kaçak elektrik ve su kullanan 79 yaşındaki kadına 10 ay hapis!

Adana Seyhan'daki 2 katlı gecekondusunun birinci katında yaşayan kiracılarının kaçak elektrik ve su kullandığı ortaya çıkan Fikriye Tuna (79) kesilen 20 bin lira tutarındaki faturayı ödeyemeyince 10 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Kanal İstanbul ÇED raporu: 32.7 milyon metreküp su kaybı yaşanacak!

Kanal İstanbul projesi için hazırlanan Çevresel Etki Değerlendirme (ÇED) raporuna göre İstanbul bu projeyle yıllık ortalama 32.7 milyon metreküp su kaybı yaşayacak.

Yeşilyaka Su : Mesa ve Nurol'dan doğa ile iç içe bir yaşam!

Büyükçekmece Gölü'ne yakınlığı ile dikkat çeken Yeşilyaka Su  projesi Mesa-Nurol İş Ortaklığı tarafından inşa ediliyor. Proje doğa ile iç içe bir yaşam sunuyor.

İBB'den "Su Ada'ya cami yapılsın" önerisine açıklama!

İBB'den "Su Ada'ya cami yapılsın" önerisine açıklama geldi. İBB Başkanı Kadir Topbaş: "Galatasaray Adası'na cami yapılması gündemimizde olmadığı gibi bir çalışma içinde de değiliz" dedi.

Su Ada'ya cami mi yapılacak?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Su Ada'ya cami yapılmasının gündemde olmadığını belirtti.

Muratpaşa'daki su parkı yepyeni bir yaşam merkezi olacak!

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Lara Caddesi’ndeki su parkının yepyeni bir yaşam merkezi olarak hizmete açılacağını söyledi. Uysal, parkın Erdal İnönü Kent Parkı adını taşıyacağını belirtti.

Ordu'ya su tesisi inşa ediliyor!

OSKİ Genel Müdürlüğü Ordu'nun en büyük sorunları arasında yer alan susuzluğu yatırım ve iyileştirme çalışmalarıyla çözmeyi planlıyor. Proje kapsamında toplamda 26 bin 793 metre isale hattı döşenecek.

yalovaya yağış su sağladı Haberi

yalovaya yağış su sağladı

Yeşil Körfez Su Birliği Başkanı Ömer Nergiz, Yalova'da hafta sonu etkili olan yağışla kentin bir aylık su ihtiyacının karşılandığını belirterek, "Ama bu da tabii ki tedbir ve tasarruf amaçlı su kesintilerinin devam etmeyeceği anlamına gelmez" dedi.


Nergiz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hafta sonundaki yağmurun Gökçe Barajı'na biraz da olsa su sağladığını ancak bunun yeterli olmadığını söyledi. Kente yeteri derecede su verdiklerini dile getiren Nergiz, şöyle konuştu:


"Yağmurdan ve derelerin de su biriktirmesiyle bir aylık su ihtiyacımızı karşıladık diyebiliriz. Ama bu da tabii ki tedbir ve tasarruf amaçlı su kesintilerinin devam etmeyeceği anlamına gelmez. Biz belediyelere yeteri derecede su veriyoruz. Onlar da tedbir amaçlı kesintileri yapıyorlar, yapmaları da lazım. Barajda 46 kotundan su alıyorduk. Şimdi bir aylık suyumuz gelince 50 kotuna yaklaştık....