08 / 05 / 2024

Yamaç İnşaat gelecek dönem

Yamaç İnşaat gelecek dönem

İnşaat sektöründe anahtar teslim işler yapan Yamaç İnşaat, çalışmalarını beşer yıllık hedefler doğrultusunda sürdürüyor. Ziya Yamaç, gelecek dönem için konut sektörüne odaklandıklarını söyledi.

İnşaat sektörünü gelecek 10 yılda etkileyecek trendler! 

İnşaat sektörü, son senelerde resmen dünya çapında bir dönüşüm sürecinin içine girdi. Peki Türk inşaat sektörünü gelecek 10 yılda hangi trendler etkileyecek? İşte ayrıntılar...

Aile destek ödemeleri 1250 TL'ye çılgın zam gelecek mi? Aile Bakanlığı mart ayı ile destek parası ne zaman yatıyor?

Aile ve Destek Paketi ödemelerinin hesaplara ne zaman yatırılacağı merak konusu oldu. Peki, Aile destek ödemeleri 1250 TL'ye çılgın zam gelecek mi? Aile Bakanlığı mart ayı ile destek parası ne zaman yatıyor? İşte detaylar...

İnşaat sektörü şokta: Yarın çimento fiyatlarına zam geliyor! Son dakika güncel çimento ve beton fiyatları...

İnşaat sektörünün temel yapı malzemeleri olan beton ve çimento fiyatlarına yarın zam geliyor. İnşaat sektörü gelen haber ile şoka girerken gelecek olan zam oranı merakla bekleniyor. Peki şu anda beton fiyatları ne kadar? Çimento fiyatları ne kadar? İşte güncel beton ve çimento fiyat listesi...

Yamaç Kimya İnşaat Alüminyum Makina Plastik Ve Lojistik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Yamaç Kimya İnşaat Alüminyum Makina Plastik Ve Lojistik Hizmetleri Limited Şirketi bugün Vedat Çiçek tarafından kuruldu.

Yamaç Kimya İnşaat Alüminyum Makina Plastik Ve Lojistik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Yamaç Kimya İnşaat Alüminyum Makina Plastik Ve Lojistik Hizmetleri Limited Şirketi bugün Vedat Çiçek tarafından kuruldu.

Mesa Mesken konut sektöründe yatırımlarını artıracak!

Uzun yıllardır inşaat sektöründe başarılı işlere imza atan Mesa İnşaat gelecek yıl yeni projeler hayata geçirmeye hazırlanıyor. 

Gelecek Grup İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Gelecek Grup İnşaat Taahhüt Üsküdar’da 20 bin TL sermaye bedeli ile Alpay Dartar Ve Mehmet Avcı tarafından kuruldu.

Gelecek Gemi Makina İnşaat Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gelecek Gemi Makina İnşaat Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Batuhan Ocak tarafından kuruldu.

Yamaç Doğa Sporları Eğitim İnşaat Gıda Turizm Nakliyat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yamaç Doğa Sporları Eğitim İnşaat Gıda Turizm Nakliyat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Adıgüzel tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Gelecek Ufuklar Turizm İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gelecek Ufuklar Turizm İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Alaa Mousa Bacha, M-Zaher Abdulwahed, Yehya Madanı, Feras Al Jıjaklı ve Hassan Madanı ortaklığında kuruldu. 

Gelecek Bilim Eğitim Öğretim Hizmetleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gelecek Bilim Eğitim Öğretim Hizmetleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 120 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Korkmaz, Mustafa Akgül ve Ahmet Emre Gürleyen ortaklığında kuruldu.

Torba Tasarı bugün komisyona gelecek!

Torba Tasarı olarak adlandırılan, Vergi Kanunları ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Tasarısı'nda yer alan düzenlemeler bugün komisyona gelecek. 

Yamaç İnşaat gelecek dönem Haberi

Yamaç İnşaat gelecek dönem

İnşaat sektöründe anahtar teslim işler yapan Yamaç İnşaat, çalışmalarını beşer yıllık hedefler doğrultusunda sürdürüyor. 


Dördüncü beş yıllık hedef programlarına girdiklerini belirten Yamaç İnşaat firma sahibi Ziya Yamaç, tüm hedeflerine ulaştıklarını ve yaptıkları işlerin referansı ile büyümeye devam ettiklerini bildirdi. Yap-sat ve özel sektöre taahütlü işlerin yanı sıra kamuya sağlık sektöründen eğitim sektörüne kadar bir çok farklı alanda projeler ürettiklerini dile getiren Yamaç, gelecek dönem için konut sektörüne odaklandıklarını söyledi. Yamaç, yaptıkları işlerin kalitesini her geçen gün daha da artırmaya çalıştıklarını ifade etti.

Yaptıkları işlerin referansı sayesinde müşterilerin Yamaç İnşaat'ı tercih ettiğini kaydeden Ziya Yamaç, 15 yıldır sektörde çalışmalarını sürdürdüklerini dile getirdi. Kentsel dönüşüm sürecinin de kentte ciddi bir gündem oluşturduğuna dikkat çeken Yamaç, "Asıl ismi ile 6360 saydı yasa kapsamında şehir...