16 / 05 / 2024

yamachi altın uzakdoğu

yamachi altın uzakdoğu

Türkiye'nin önde gelen altın firmalarından olan Yamachi Altın, Uzakdoğu'ya açılıyor. Dünyanın çoğu ülkesine mal veren Yamachi Altın, Uzakdoğu ülkelerinde markalaşmak için önde gelen başkentlerde mağazalaşma kararı aldı...

Bir eline altın bir eline dolar alan İslam Memiş bu kez de 'Dananın kuyruğu kopacak' diyerek tarih verdi!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş bu kez de bir eline altın bir eline dolar alarak en kazançlı yatırım yöntemini tek tek anlattı. İşte 'Dananın kuyruğu kopacak' diyen İslam Memiş'in o açıklamaları...

14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları uçtu! 15 gram Ajda bilezik ne kadar? 15 Nisan 2024 bilezik fiyatları

Ortadoğu'daki yükselen gerilimden dolayı yatırımcılar güvenli liman altına yöneldi. Altın fiyatları yükselişe geçerken altın bilezik fiyatları resmen uçtu. 15 gram Ajda bilezik ne kadar? 15 Nisan 2024 bilezik fiyatları.

Altın rekordan rekora koşuyor! ABD'li dev bankadan yeni altın tahmini geldi! Altınlarını satan bin pişman olacak!

Altın, Ortadoğu'da gerilimlerin artmasıyla rekordan rekora koşuyor. Altın fiyatlarının yükselmeye devam edip etmeyeceği merak edilirken, ABD'li dev bankadan yeni altın tahmini geldi! Altınlarını satan pişman olacak.

14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları resmen uçtu! Altın bilezik fiyatları ne kadar? 18 Mart altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları haftaya rekorla başladı. Altın, haftanın ilk işlem gününde de yükselmeye devam ediyor. Gram altın 2,484 lira olurken, 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları resmen uçtu. Altın bilezik fiyatları ne kadar? 18 Mart 2024 altın bilezik fiyatları.

Altın fiyatları uçmadı adeta fırladı! Altın yatırımcıları hemen bakın! 8 Aralık Cuma altın fiyatları 

Altın fiyatları haftanın son işlem günününü rekorla kapatmaya hazırlanıyor.  Altının ons fiyatı bugün 2030 dolar oldu. Altın uçmadı bugün resmen fırladı. Peki gram, çeyrek ve yarım altın bugüne ne kadar oldu? 8 Aralık 2023 altın fiyatları.

Merkez Bankası faiz kararı öncesi altın fırladı! Çeyrek altın resmen uçtu! 23 Kasım Perşembe altın fiyatları

Altın fiyatları Merkez Bankası faiz kararı öncesi resmen fırladı. Çeyrek altın fiyatı ise adeta uçuşa geçti. Bugün altın fiyatları ne kadar? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın kaç lira? 23 Kasım 2023 canlı altın fiyatları.

Altın fiyatları uçtu! Altın almak isteyenler hemen bu rakamlara bakın! 17 Kasım 2023 Cuma altın fiyatları

Altın fiyatları ABD enflasyon rakamlarının belli olması ile beraber yükselişe geçti. Dolar aşağı yönlü hareket ederken, altın fiyatları resmen uçtu. Gram altın, çeyrek altın bugün ne kadar? 17 Kasım 2023 Cuma altın fiyatları.

Ons altın 2.000 doları geçti! Altın fiyatları uçmadı resmen füze gibi fırladı! 28 Ekim 2023 canlı altın fiyatları

28 Ekim Cumartesi günü altının ons fiyatı 2000 doları geçti. Sabah saatlerinde ons altın 2006 dolardan işlem görüyor. Peki gram altın ne kadar? Çeyrek altın, yarım ve tam altın bugün ne kadar oldu? 28 Ekim 2023 canlı altın fiyatları.

Altın uçmadı, resmen fırladı! 1 gramı bile olan yaşadı! 19 Ekim 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın dördüncü işlem gününde de yükselmeye devam ediyor. Ons altın yüzde 0,03 yükselerek 1948 dolar oldu. Altın fiyatları yeni haftanın başından itibaren uçmadı resmen fırladı. 1 gramı bile olan yaşadı. Peki bugün altın fiyatları ne kadar? Gram altın, çeyrek, yarım ve tam altın ka

Altında 'U' dönüşü! Gram altın 1.800 liranın altına geriledi! Altın yatırımcıları dikkat! 16 Ekim 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları son zamanlarda Ortadoğu'daki gerilim ve  ABD faizleri zirveyi görmesi ile yukarı yönde hareket etti. Bugün ise güne düşüşle başlayan altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Bugün altın fiyatları ne kadar? Gram altın kaç lira? 16 Ekim 2023 canlı altın fiyatlar

Orta Doğu'daki savaş altın fiyatlarını uçurdu! Altın 7 ayın en büyük haftalık kazancına merdiven dayadı!

Orta Doğu'da yaşanan İsrail ve Hamas arasındaki çatışma altın fiyatlarını arttırdı. Altın son 7 ayın en kazançlı haftasını yaşıyor.  Orta Doğu'daki savaş altın fiyatlarını uçurdu! Altın 7 ayın en büyük haftalık kazancına merdiven dayadı!

Hububatçılar gözünü Afrika ve Uzakdoğu’ya dikti!

Güneydoğulu hububat, bakliyat ve yağlı tohumlar ihracatçıları, geleneksel pazarlarının yanında ayrıca, Afrika ve Uzakdoğu pazarlarından aldığı payı artırmak amacıyla harekete geçti. İhracatçılar aynı zamanda, küresel pazarda pirince alternatif olarak bulgurun tanıtımına ağırlık verecek.

Altın fiyatları uçuşa geçti! İşte 10 Eylül 2023 gram altın, çeyrek altın, Cumhuriyet altını fiyatları!

Yatırımcıların son dakika gelişmelerini araştırdığı altın fiyatları uçuşa geçti. Peki altın fiyatlarında son durum ne? İşte 10 Eylül 2023 gram altın, çeyrek altın, Cumhuriyet altını fiyatları...

yamachi altın uzakdoğu Haberi

yamachi altın uzakdoğu
Yamachi Altın'ın ortağı Arto Yamacıyan, önümüzdeki yıllarda Avrupa başta olmak üzere Ortadoğu ve Rusya gibi ülkelerde mağazalaşma sürecine gireceklerini söyledi. Arto Yamacıyan,"Uzakdoğu ülkeleri bizim için çok süpriz olmadı aslında. Sadece oradaki bayilerimizden gelen normalin üzerindeki talepleri değerlendirmeye başladık. Uzakdoğu kadınları altını seviyor. Bizim yaptığımız özel koleksiyonlara bayılıyorlar. Amacımız marka bilinirliliğimizi Uzakdoğu'ya taşımak" değerlendirmesini yaptı.


Star...