03 / 05 / 2024

Yaman Pamukcu mimarlık

Yaman Pamukcu mimarlık

Mimar Yaman Pamukcu kimdir? Yaman Pamukcu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Yaman Pamukcu, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Yaman Pamukcu...

Resay Yapı İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Resay Yapı İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Adıyaman ve Hüseyin Adıyaman ortaklığında kuruldu.

Desıgn Energıze Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Desıgn Energıze Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hekmat Mrad ve Yaman Manllaali tarafından kuruldu.

Ata Dekorasyon İnşaat Mimarlık Hafriyat Metal Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ata Dekorasyon İnşaat Mimarlık Hafriyat Metal Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermeye bedeli ile Bünyami Adıyaman tarafından kuruldu. 

Evsa Mühendislik Mimarlık Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Evsa Mühendislik Mimarlık Yapı Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü’nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Sami Güven ve Evren Yaman ortaklığında kuruldu.

İdart Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İdart Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Özgür Taşdemir, Yaşar Çelik ve Sabih  Melih Yaman ortaklığında Ataşehir’de 400 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Almini Yapı Mimarlık Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Almini Yapı Mimarlık Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Şahin Yaman imzasıyla kuruldu.

Mustafa Gönüllü, Adıyaman Mimarlık Fakültesi inşaatını inceledi!

Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, Besni ilçesinde yapımı devam eden Adıyaman Üniversitesi Mehmet Erdemoğlu Mimarlık Fakültesi inşaatında incelemelerde bulundu.

Yaman Pamukcu kimdir?

Mimar Yaman Pamukcu kimdir? Yaman Pamukcu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Yaman Pamukcu, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Yaman Pamukcu...

Besni Mehmet Erdemoğlu Mimarlık Fakültesi'nin temeli atıldı!

Erdemoğlu Holding'in 15 milyon liralık yatırımla hayata geçireceği Adıyaman Üniversitesi Besni Mehmet Erdemoğlu Mimarlık Fakültesi'nin temeli atıldı. İbrahim Erdemoğlu, babamızın en büyük hayalinin gerçekleşmesi yolunda ilk adımı atıyoruz dedi...

Erdemoğlu Holding Adıyaman'da Mimarlık Fakültesi kuruyor!

Erdemoğlu Holding, 15 milyon lira yatırımla Adıyaman Üniversitesi Besni Mehmet Erdemoğlu Mimarlık Fakültesi’nin yapımını üstlenirken, fakülte 2 yıl içerisinde bitirilecek. Erdemoğlu Holding Adıyaman'da yatırımlarına devam ediyor...

VitrA ve Türk Serbest Mimarlar Derneği işbirliğiyle VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi başlıyor!

VitrA ve Türk Serbest Mimarlar Derneği'nin işbirliğiyle gerçekleştirilen “VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi”nin ilk sergisi Mutluluk Fabrikaları, Mimar Saitali Köknar'ın küratörlüğü ve Pelin Derviş'in koordinatörlüğüyle, 7 Şubat'ta Galeri Işık Teşvikiye'de açı

Fenerbahçe Ülker Sports Arena'yı Ömerler Mimarlık tasarladı!

Ömerler Mimarlık'ın İstanbul Ataşehir'de projesini tamamladığı “Fenerbahçe Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Sports Arena”, NBA kalitesini Türkiye'ye taşıdı.

Selçuklu Kongre Merkezi, Tabanoğlu Mimarlık tarafından tasarlanıyor!

Konya Selçuklu Belediyesi, 50 milyon liraya mal olacak bir kongre merkezi yaptırıyor. Selçuklu Kongre Merkezi'ni dünyadaki 100 büyük mimarlık ofisi içinde yer alan Türk şirketi Tabanlıoğlu Mimarlık Ofisi tasarladı

Yaman Pamukcu mimarlık Haberi

Yaman Pamukcu mimarlık

Yaman Pamukcu kimdir?

Yaman Pamukcu, 2004 yılında Hacettepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı bölümünden mezun olmuştur. 


Üniversite eğitimi esnasında, Enne Mobilya’da yarı zamanlı olarak başladığı görevini mezuniyeti sonrasında tam zamanlı olarak sürdürerek profesyonel çalışma hayatına adım atmıştır. 


Özellikle ahşap üretimi ve iç mimari proje konusunda tecrübe kazanmıştır. 2007 yılında Erkan Erarslan ve iki meslektaşının da dahil olduğu bir ekip ile ilk ofisini kurmuştur. 


2013 yılından itibaren mimari ve iç mimari alanlarındaki çalışmalarını Erkan Erarslan ile birlikte kurdukları İki Derece Mimarlık bünyesinde hayata geçirmektedir.


İKİ DERECE MİMARLIK 

Ahmet Taner Kışlalı Mah. 

Alacaatlı Cad. No:12/2 

Çayyolu / ANKARA


Tel: 0312 241 08 18

Fax: 0312 241 08 19

E - Posta: [email protected]


Erkan Erarslan...