26 / 05 / 2024

Yamanlar Piknik ve Mesire Alanı nerede

Yamanlar Piknik ve Mesire Alanı nerede

Karşıyaka Belediyesi tarafından faaliyete geçirilen ve bir kısmının Milli Emlak bir kısmının da Orman Bölge Müdürlüğü’nden kiraladığı 18 dönüm alan üzerine kurulan Piknik alanında; restoran, satış yapılabilecek 7 adet organik ürün standı mevcut...

ŞOK 15 Mayıs 2024 aktüel ürünler kataloğu yayımlandı! Bu çarşamba ŞOK'a kamp ve piknik malzemeleri geliyor...

ŞOK 15 Mayıs 2024 aktüel ürünler kataloğunu internet sayfası üzerinden paylaştı. ŞOK’ta bu çarşamba günü birçok aktüel üründe indirim var. Orcamp kamp ve piknik setlerinden erkek ve kadın şortuna, Finish Quantum bulaşık makinesi kapsülü ile klimalara kadar birçok üründe fırsatlar sizleri bekliyor.

Piknikçilere Müjde! Bu Ürünler Bu Fiyata Kaçmaz!

Mayıs ayına girmişken havaların ısınmasıyla vatandaş kendini yeşillik alanlara vurdu. Özelliklede piknikçiler park ve bahçelere akın etmeye başladı. Güneşin tadını çıkarmak isteyenler açık havayla birlikte uygun fiyatlı ürünler için alışveriş ihtiyacı duyuyor. BİM Market 13 Mayıs kataloğunda piknikç

Osmaniye'de, Karaçay Deresi ve çevresi cazibe merkezi oluyor!

Osmaniye'de, Karaçay Deresi ve çevresinde gerçekleştirilecek düzenleme ile oluşturulacak yürüyüş yolları, piknik ve sandal turu alanları, bölgeyi cazibe merkezi haline getirecek.

Keçiören Başkent Şehir Ormanı Piknik Alanı kiraya verilecek!

Keçiören Belediye Başkanlığı tarafından Ovacık Mahallesi Başkent Şehir Orman Alanı içerisinde yer alan piknik ve mesire alanı kiraya verilecek. Açık teklif usulüyle gerçekleştirilecek olan ihale 13 Haziran 2019 tarihinde saat 14:40'da yapılacak.

Sivas’taki 17 Hobbit evi hizmete giriyor!

Sivas Belediyesi tarafından “Yüzüklerin Efendisi” filmindeki “Hobbit evleri”nden esinlenerek Paşabahçe Piknik ve Mesire Alanı’na inşa edilen yeni yamaç evleri bu ay sonunda hizmete açılıyor.

Erdoğan Bayraktar Trabzon'a 30 milyon liraya cami yaptırıyor!

Çevre eski Bakanı Erdoğan Bayraktar memleketi Trabzon’a 20 bin kişilik cami yapmak için kolları sıvadı Tac Mahal’i andıracak camide piknik ve spor alanları, trafik eğitim parkuru, go-kart pisti, restoran ve 1461 Şehitleri Müzesi bulunacak.

Batman'a 120 bin metrekarelik Doğa Parkı geliyor!

Batman'a Doğa Parkı inşa edilecek. Parkın içerisinde cami, külliye, kütüphane, konferans salonu, eğitim merkezi, yürüyüş yolları, şelale, spor, piknik ve park alanları yer alacak.

Elbistan'a yeni rekreasyon alanı!

Birbiri ardına rekreasyon alanları, piknik ve mesire alanları yapan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Elbistan'da da yeni bir mesirer alanı inşa edecek.

Ataşehir Water Garden piknik alanına mı inşa edildi?

Ataşehir’de halkın açık - yeşil alan ihtiyacını karşılamak için ayrılan ve imar planlarında eğlence - piknik alanı olarak görünen araziye Ziylan Grup, 150 bağımsız bölümden oluşan Water Garden’ı inşa etti

Diyarbakır Devegeçidi Piknik Alanı hizmete açıldı!

Halka ucuz ve kaliteli hizmet sunmak amacıyla sosyal tesisler oluşturmaya devam eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Devegeçidi Piknik Alanı’nı yeniden düzenleyerek halkın hizmetine açtı.

Beykoz Belediyesi'nden yeni park!

Beykoz Belediyesi Paşamandıra’da 18 bin 600 m2 arazi üzerinde Meyve Bahçesi kuruyor. Meyve Bahçesi’nde ağaçların arasında piknik ve oturma alanları, çocuk parkları, spor ve aktivite alanları yer alacak.

Kaş İnceboğaz Plajı'nda inşaat devam ediyor mu?

Antalya’nın Kaş ilçesinde 3. derece doğal sit alanı olan İnceboğaz Plajı’na Kaş Belediyesi tarafından yapılmak istenen ‘Piknik ve Mesire Yeri Düzenlemesi’ projesi Antalya 4. İdare Mahkemesi’nin yürütmeyi durdurma kararına rağmen inşa ediliyor.

Kırşehir Güzler Piknik ve Evcil Hayvan Parkı’nın temeli atıldı!

Kırşehir’de 650 kişinin aynı anda piknik yapabileceği Güzler Piknik Alanı ve Evcil Hayvan Parkı’nın temel atma töreni yapılacak. Bahçeci, "Kırşehir’i her alanda geliştirecek ve Kırşehir’e yeni sosyal alanlar kazandıracak projeleri yapmaya devam ediyoruz"

Yamanlar Piknik ve Mesire Alanı nerede Haberi

Yamanlar Piknik ve Mesire Alanı nerede

5 yıldız olarak ünlenen Yamanlar Dağının eteklerinde faaliyete geçen Yamanlar Piknik ve Mesire Alanında neredeyse yok yok.


Karşıyaka Belediyesi tarafından faaliyete geçirilen ve bir kısmının Milli Emlak bir kısmının da Orman Bölge Müdürlüğü’nden kiraladığı 18 dönüm alan üzerine kurulan Piknik alanında; restoran, satış yapılabilecek 7 adet organik ürün standı, kafeterya, revir, otopark, kasap, çadır alanı, kır bahçesi oluşturuldu. Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Karşıyaka, ilçe merkezine sadece birkaç dakika uzaklıkta, ormanın içinde, eşsiz bir piknik ve mesire alanına kavuştu. Tesis içinde bulunan donanım ve farklı birimler, diğer il ve ilçelere örnek olacak düzeyde. Yamanlar Piknik Alanı'nın, ilçe turizmine katkı sunacağını ve kısa sürede cazibe merkezi olacağını düşünüyorum. Eline sepetini alan tüm hemşerilerimi, pikniğe davet ediyorum" dedi. 


Denge...