29 / 04 / 2024

İzmir Karşıyaka Yamanlar Piknik ve Mesire Alanı 18 dönüm alan üzerine kuruldu!

İzmir Karşıyaka Yamanlar Piknik ve Mesire Alanı 18 dönüm alan üzerine kuruldu!

Karşıyaka Belediyesi tarafından faaliyete geçirilen ve bir kısmının Milli Emlak bir kısmının da Orman Bölge Müdürlüğü’nden kiraladığı 18 dönüm alan üzerine kurulan Piknik alanında; restoran, satış yapılabilecek 7 adet organik ürün standı mevcut...



5 yıldız olarak ünlenen Yamanlar Dağının eteklerinde faaliyete geçen Yamanlar Piknik ve Mesire Alanında neredeyse yok yok.


Karşıyaka Belediyesi tarafından faaliyete geçirilen ve bir kısmının Milli Emlak bir kısmının da Orman Bölge Müdürlüğü’nden kiraladığı 18 dönüm alan üzerine kurulan Piknik alanında; restoran, satış yapılabilecek 7 adet organik ürün standı, kafeterya, revir, otopark, kasap, çadır alanı, kır bahçesi oluşturuldu. Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Karşıyaka, ilçe merkezine sadece birkaç dakika uzaklıkta, ormanın içinde, eşsiz bir piknik ve mesire alanına kavuştu. Tesis içinde bulunan donanım ve farklı birimler, diğer il ve ilçelere örnek olacak düzeyde. Yamanlar Piknik Alanı'nın, ilçe turizmine katkı sunacağını ve kısa sürede cazibe merkezi olacağını düşünüyorum. Eline sepetini alan tüm hemşerilerimi, pikniğe davet ediyorum" dedi. 


Denge Değerleme 





Geri Dön