27 / 04 / 2024

yangın akdeniz yerleşkesi

yangın akdeniz yerleşkesi

Neden çıktığı belli olmayan yangın sebebiyle 8 dönüm ot ve çalılık zarar gördü. Altı itfaiye aracı ve bir helikopterin müdahalesiyle birlikte yangın kontrol altına alındı.

Çapa Tıp Fakültesi Hasdal Yerleşkesi için ihale yapıldı!

İstanbul Üniversitesi Hasdal Yerleşkesi’nde yapılacak hastane inşaatı için yapılan ihale 4 ay sonra duyuruldu. 2 milyar TL'lik ihale Kolin İnşaat’ın oldu. Çapa Tıp Fakültesi’nin Hasdal’a taşınacağı iddialar arasında.

Mürsel Alban Marmaris'teki Cumhurbaşkanlığı Yerleşkesi için başvuruda bulundu!

CHP Muğla Milletvekili Mürsel Alban, "Yazlık Saray" olarak isimlendirilen Marmaris Okluk Koyu’ndaki Cumhurbaşkanlığı Yerleşkesi için; hiç bir bilgi alınmadığını öne sürerek Cumhurbaşkanlığı'na başvuruda bulundu.

Konya 15 Temmuz Yurt Yerleşkesi açıldı!

Konya'nınSelçuklu ilçesi Bosna-Hersek Mahallesi'nde inşaatı tamamlanan 15 Temmuz Yurt Yerleşkesi'nin açılışı gerçekleştirildi.

Tunceli Üniversitesi Aktuluk Yerleşkesi 2. Etap Kampüs binası ihalesi yarın!

Tunceli Üniversitesi Aktuluk Yerleşkesi 2. Etap Kampüs Binalarının İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi yarın saat 15:00'de yapılacak.

Tunceli Üniversitesi Aktuluk Yerleşkesi 2. Etap Kampüs binası ihalesi 4 Kasım'da!

Tunceli Üniversitesi Aktuluk Yerleşkesi 2. Etap Kampüs Binalarının İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi ihalesi 4 Kasım 2019 tarihinde saat 15:00'de yapılacak.

Hakkari Üniversitesi Zeynel Bey Yerleşkesi ihalesi yarın!

Hakkari Üniversitesi Zeynel Bey Yerleşkesi 2. Etap Merkezi Birimler Binaları İnşaatı ile Genel Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Hakkari Üniversitesi Zeynel Bey Yerleşkesi ihalesi 11 Nisan'da!

Hakkari Üniversitesi Zeynel Bey Yerleşkesi 2. Etap Merkezi Birimler Binaları İnşaatı ile Genel Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 11 Nisan 2019 tarihinde yapılacak.

Hakkari Üniversitesi Zeynel Bey Yerleşkesi 2. Etap ihalesi 11 Nisan'da!

Hakkari Üniversitesi Zeynel Bey Yerleşkesi 2. Etap Merkezi Birimler Binaları İnşaatı ile Genel Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 11 Nisan 2019 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Beylikdüzü İsmail Hakkı Tonguç Dernekler Yerleşkesi açıldı!

Beylikdüzü Belediyesi, ilçe halkına daha kaliteli, erişilebilir ve nezih ortamlar sunmak amacıyla çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Bu kapsamda  “İsmail Hakkı Tonguç Dernekler Yerleşkesi” ve “Spor Tesisleri”nin toplu açılış töreni de yapıldı.

MİT’in tarihi yerleşkesi Adalet Bakanlığı’na tahsis edilecek!

Milli İstihbarat Teşkilatı’nın yeni yerleşkesi için çalışmalar devam ediyor. Akıbeti merak edilen MİT’in tarihi yerleşkesinin ise Adalet Bakanlığı’na tahsis edileceği söyleniyor..

Ankara Garı'nın yerleşkesi Medipol Üniversitesi’ne mi verilecek?

Mimarlar Odası Ankara Şubesi Tezcan Karakuş Candan, Ankara Garı yerleşkesi alanına kurulacak üniversite hastanesinin Medipol Üniversitesi’ne verileceğini iddia etti.

Şanlıurfa sağlık yerleşkesi yapım ihalesi 31 Temmuz'da!

Şanlıurfa Sağlık Yerleşkesi Yapım İşleri ile Ürün ve Hizmetlerinin Temin Edilmesi İşine İlişkin İzleme ve Değerlendirme Danışmanlık Hizmet Alımı işi ihalesi 31 Temmuz'da yapılacak..

Sincan Cezaevi Yerleşkesi'ne 5 duruşma salonu inşa edilecek!

Sincan Cezaevi Yerleşkesi'ne FETÖ ve darbe girişimi davaları sanıklarının yargılanacağı 5 duruşma salonu inşa edilecek.

yangın akdeniz yerleşkesi Haberi

yangın akdeniz yerleşkesi

Akdeniz Üniversitesi yerleşkesinde çıkan yangında 8 dönüm ot ve çalılık alan zarar gördü.


Akdeniz Üniversitesi yerleşkesinde, kızılçam ağaçlarının da bulunduğu ot ve çalılık alanda henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Rüzgarın etkisiyle kısa sürede büyüyen yangına Antalya Büyükşehir Belediyesine bağlı 4 itfaiye aracı ile Antalya Orman İşletme Müdürlüğünün iki itfaiye aracı müdahale etti. Bir helikopter de söndürme çalışmalarına havadan destek verdi. Kontrol altına alınan yangın sonucunda 8 dönüm ot ve çalılık alan zarar gördü.


Akdeniz Üniversitesi yerleşkesinde 2 hafta önceki yangında da 10 dönüm ot ve çalılık...