02 / 05 / 2024

yangın Balıkesir

yangın Balıkesir

Balıkesir Orman Bölge Müdürü Hüseyin Yalçın, Kepsut ilçesindeki yangının 500 hektardan fazla alanda etkili olduğunu belirterek, "Bir aksilik olmazsa 1-2 saat içinde yangını tamamen kontrol altına almış olacağız" dedi...

Balıkesir Emlak Konutları'nda 1,39 faizle 60 ay vade fırsatı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Balıkesir'deki yeni projesinde 1,39 faiz oranıyla 60 ay vade imkanı sağlanıyor. 415 adet konut ve 29 adet ticari ünitenin yer aldığı projenin teslimleri 48 ay sonra yapılacak.

Balıkesir Emlak Konutları satışa çıktı! Dev projede yüzde 10 indirim fırsatı! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Balıkesir'deki yeni projesinde satışlar başladı. 415 adet konut ve 29 adet ticari ünitenin bulunduğu Balıkesir Emlak Konutları'nda yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor.

Emlak Konut GYO Balıkesir için nasıl başvuru yapılır? Balıkesir Emlak Konutları 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 fiyatları ne kadar?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Balıkesir'deki yeni projesi ön talep topluyor. Peki Emlak Konut Balıkesir için nasıl başvuru yapılır? Balıkesir Emlak Konutları 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 fiyatları ne kadar?

Balıkesir Emlak Konutları ön talep topluyor! Emlak Konut GYO'dan 415 konutluk yeni proje!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Balıkesir projesinde ön talep dönemi başladı. Balıkesir Emlak Konutları'nda 415 adet konut ve 29 adet ticari ünite yer alıyor. 

TOKİ Balıkesir Bigadiç 2023 projesi için tarih belli oldu! 160 konutluk yeni projeyi kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Balıkesir Bigadiç 2023 projesi için tarih belli oldu. Çavuş Mahallesi'nde inşa edilecek 160 konutluk yeni projeyi kaçırmayın...

TOKİ Balıkesir 2023 projesi için yeni tarih açıklandı! Tek ilçeye tam 458 konutluk yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Balıkesir 2023 projesi için yeni tarih açıklandı. Tek ilçeye tam tamına 458 konutluk yeni proje geliyor... İşte detaylar...

TOKİ Balıkesir İlk Evim İlk İş Yerim kura çekilişi başladı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Balıkesir projesinde yer alan konutların kura çekilişi başladı. Peki TOKİ Balıkesir kura sonuçları nereden öğrenilir? İşte detaylar...

TOKİ Balıkesir projesinde son dakika müjdesi! 506 yeni konutu aman kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Balıkesir projesinde son dakika müjdesi geldi. 506 yeni konutu aman kaçırmayın...

Balıkesir'de ucuz konut fırsatı için süre doluyor! 180 ay vadeli bu 2+1 evleri kaçıran bin pişman! Hemen bakın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Balıkesir Karesi projesi için başvurular bugün sona eriyor. İşte detaylar...

TOKİ Balıkesir Susurluk başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Balıkesir Susurluk projesi için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

TOKİ Balıkesir Susurluk başvuruları 21 Şubat'ta başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Balıkesir Susurluk projesi için başvuru dönemi 21 Şubat tarihinde başlıyor.

Balıkesir Bigadiç TOKİ başvuruları bugün sona eriyor!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Balıkesir Bigadiç projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

Balıkesir Bigadiç TOKİ başvuruları 10 Aralık'ta sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Balıkesir Bigadiç projesinde yer alan 52 adet konut için başvuru dönemi 10 Aralık'ta sona eriyor.

yangın Balıkesir Haberi

yangın Balıkesir

Balıkesir Orman Bölge Müdürü Hüseyin Yalçın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçeye bağlı Sarıfakılar köyü yakınındaki ormanlık alanda dün çıkan yangının ilerlemesinin, rüzgarın etkisinin iyice azalması ve ekiplerin müdahalesiyle durduğunu söyledi.


İç kısımlarda yer yer alevlenmeler olduğunu ve bu bölgelerde 3 uçak, 8 helikopterle müdahalelerinin sürdüğünü dile getiren Yalçın, "Arazözlerimiz ve iş makineleriyle yanan alanı dört bir taraftan kuşattık. Alevler 500 hektarın üzerindeki alanda etkili oldu. Bir aksilik olmazsa 1-2 saat içinde yangını tamamen kontrol altına almış olacağız" dedi.


Muğla Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri, gece kendi bölgelerinde çıkan bir yangını söndürdükten sonra Kepsut'a geldi. Bu ekiplerin yanı sıra Balıkesir, İzmir, Bursa, Eskişehir, Afyonkarahisar, Kütahya, Sakarya ve Manisa'dan gelen görevliler, 60'ı aşkın arazözle çalışmalara katılıyor.


İş makineleriyle ormanlık alanın iç kesimlerinde yangının büyümesinin engellenmesi...