04 / 05 / 2024

yangın bolu dağı tüneli

yangın bolu dağı tüneli

Olay 11.50 sıralarında, TEM Otoyolu Bolu Dağı Tüneli’nde meydana geldi. İstanbul’dan iki arkadaşıyla birlikte Ankara’ya gitmekte olan Lütfü Çam yönetimindeki otomobil, tünelde yaklaşık 700 metre ilerledikten sonra motor kısmından alev aldı...

İstanbul'da bir AVM'de çıkan yangın söndürüldü!

İstanbul'da bir alışveriş merkezinde (AVM) çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Bolu'da 1 milyon 270 bin konut, alıcısını bekliyor!

Bolu'da 2020 yılında 1 milyon 270 bin konut, alıcısının bekliyor. Bu durumda, gayrimenkul sektöründe yeni bir fon kurulması önerildi.

Varyap Meridian'da yangın çıktı!

Varyap Meridian'da 52 katlı gökdelenin 15'nci katında yangın çıktı. Yangın bölgeye gelen ekipler tarafından söndürüldü.

Bolu'da bir ev sahibi kayıp kiracısını bulmak için seferber oldu!

Bolu'da, bir ev sahibi uzun süredir haber alamadığı kiracısının bulmak için seferber oldu. Ev sahibi hastaneleri araştırıp, yakınlarıyla irtibata geçen ev sahibi, sonuç alamayınca polis ekiplerinden yardım istedi.

Bolu'da satranç parkı açılıyor!

Bolu satranç sporunda yeni bir hamle başlatıyor. Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Türkiye’nin ikinci ve en büyük satranç parkını Bolu’da açmak için hazırlıklara başladıklarını söyledi.

TEM Bolu Dağı Tüneli çıkışı trafiğe kapatılıyor!

TEM yolunun Ankara yönü, Bolu Dağı Tüneli çıkışından itibaren Abant Kavşağı'na kadar 3 ay boyunca üst yapı yenileme çalışmaları nedeniyle ulaşıma kapatılacak.

ACO'dan tünellere yangın güvenliği!

ACO Türkiye Genel Müdürü Kerem Altınöz: “Son dönemlerde yaşanılan Bolu Dağı Tüneli ve İstanbul- İzmir otoyolu tüneli yangınları uyarıcı nitelikte.” dedi.

Zorlu Center'da yangın korkuttu!

İstanbul Şişli'de bulunan Zorlu Center'da yangın çıktı, binayı dumanlar kapladı. Zorlu Center'ın kafetarya bölümünde yangın çıktı. Yangının elektrik kontağından çıktığı tahmin ediliyor. İşte olayın ayrıntıları...

Narven Termal Kasaba'nın tapu töreni Bolu'da gerçekleştirildi!

Türkiye ve Bolu turizmine yeni bir soluk getirecek olan Narven Termal Kasaba tapularını dağıtmaya başladı.Doğa ile uyumlu bir şekilde projelendirilen Narven Termal Kasaba'nın tapu töreni Bolu'da gerçekleştirildi.

Torun Center'da yangın çıktı!

Mecidiyeköy'deki Torunlar İnşaat'a ait rezidans inşaatında, izolasyon malzemelerinin tutuşmasıyla çıkan yangın kısa sürede söndürüldü. Yangında ölen ya da yaralanan olmadı.

NG Kütahya Seramik 197. mağazasını Bolu’da açtı!

Türkiye’nin ve dünyanın en büyük karoların üreten NG Kütahya Seramik, şimdi de Bolu'da... NG Kütahya Seramik’in iş ortağı Erdi Yapı’nın yeni showroomu, düzenlenen muhteşem törenle hizmete açıldı.

Kütahya'da ev yangını!

Kütahya'da, kullanılmayan 2 katlı metruk evde çıkan yangın 1 saat süren çalışmayla söndürüldü. Bu sırada, tedbir amacıyla binanın yakınından geçen doğalgaz hattı kapatıldı, elektrik kesildi.

Bolu'da otel yangını!

Bolu'nun Göynük ilçesinde Umut Duran'ın işlettiği ahşap otelde, henüz belirlenemeye nedenle yangın çıktı. İtfaiye ekipleri tarafından kısa sürede söndürülen yangında otelde büyük hasar meydana geldi.

yangın bolu dağı tüneli Haberi

yangın bolu dağı tüneli



BOLU Dağı Tüneli’nde otomobil alev alev yanarken tünel söndürme çalışmaları sırasında ulaşıma kapandı.


Olay, saat 11.50 sıralarında, TEM Otoyolu Bolu Dağı Tüneli’nde meydana geldi. İstanbul’dan iki arkadaşıyla birlikte Ankara’ya gitmekte olan Lütfü Çam yönetimindeki otomobil, tünelde yaklaşık 700 metre ilerledikten sonra motor kısmından alev aldı. Lütfü Çam otomobili yolun sağına park ederek arkadaşlarıyla birlikte araçtan çıktı. 


Önlem amacıyla yolun her iki yönü de ulaşıma kapatılarak İstanbul yönüne giden araçlar Abant gişelerinden, Ankara yönüne giden araçlar Kaynaşlı gişelerinden D-100 Karayolu Bolu Dağı geçişine yönlendirildi. Bolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekibinin müdahalesiyle araç söndürülürken, otomobil kullanılmaz hale geldi. Tünelde bulunan dumanın tahliyesi için fanlar çalıştırıldı. Yol yaklaşık 40 dakika sonra ulaşıma açıldı.


İtfaiyenin yangına geç müdahale ettiğini, sürücülerin yardım da bulunmadığını belirten Lütfü Çam, "Araç...