19 / 05 / 2024

yangın Kırıkkale

yangın Kırıkkale

Kırıkkale Yuva Mahallesi asfalt şantiyesi mevkindeki dağlık alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle anız yangını çıktı. Dumanı fark eden vatandaşlar, polise ve itfaiye ekiplerine haber verdi...

TOKİ Kırıkkale Merkez 2023 kuraları yarın çekiliyor! Kırıkkale TOKİ kura sonucu sorgulama detayları!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırıkkale Merkez Yuva Mahallesi projesinin kuraları yarın çekilecek. İşte Kırıkkale TOKİ kura sonucu sorgulama detayları...

TOKİ Kırıkkale projesinin ihalesi yarın! Yahşihan'a tam 300 yeni konut geliyor!

TOKİ Kırıkkale projesinin ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek. Yahşihan'a tam 300 yeni konut geliyor... İşte detaylar...

TOKİ Kırıkkale projesi için tarih belli oldu! 300 konutluk yeni proje geliyor! 

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kırıkkale 2023 projesi için ihale tarihi belli oldu. 

TOKİ Kırıkkale projesiyle 300 yeni konut geliyor! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Yeni konut projelerine hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırıkkale Yahşihan 2023 projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ Kırıkkale 2023 projesi için tarih resmen belli oldu! 300 yeni konutu sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırıkkale'deki 300 yeni konut için start verdi. 300 yeni konutu sakın kaçırmayın...

TOKİ Kırıkkale projesi için beklenen gün sonunda geldi! Ucuz konut bekleyenler bu fırsatı sakın kaçırmayın!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kırıkkale projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Kırıkkale Belediyesi'nden arsa fırsatı! İhalesi 3 Ağustos'ta! Sakın kaçırmayın!

Kırıkkale Belediye Başkanlığı, Kırıkkale Fabrikalar Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış bedeli 51 milyon 966 bin TL olarak belirlendi.

TOKİ Kırıkkale Delice projesi 21 Mart'ta satışa çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kırıkkale Delice projesinde yer alan konutlar 21 Mart 2022 tarihinde satışa çıkıyor. 

Kırıkkale Merkez için acele kamulaştırma kararı!

Kırıkkale ili Merkez ilçesi içinde yer alan bazı taşınmazların Kırıkkale Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırılması kararı verildi. 

TOKİ Kırıkkale Delice başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kırıkkale Delice projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

TOKİ Kırıkkale Delice başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırıkkale Delice projesinde yer alan 21 adet konut bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Kırıkkale Keskin başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kırıkkale Keskin projesinde yer alan 29 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Kırıkkale Keskin projesi satışa çıktı!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kırıkkale Keskin projesi bugün itibariyle satışa çıktı.

yangın Kırıkkale Haberi

yangın Kırıkkale


Yangında, bir ev kullanılamaz hale geldi, bir ikamette ise maddi hasar oluştu. Kırıkkale'de anız yangınının sıçradığı 2 evden biri kullanılamaz hale geldi, diğerinde ise maddi hasar oluştu.


Yuva Mahallesi asfalt şantiyesi mevkindeki dağlık alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle anız yangını çıktı. Dumanı fark eden vatandaşlar, polise ve itfaiye ekiplerine haber verdi.


Rüzgarın etkisiyle büyüyen yangın, iki eve sıçradı. Kırıkkale Belediyesi itfaiye ekiplerince söndürülen yangında, tek katlı bir ev kullanılamaz hale geldi, bir ikamette ise maddi hasar oluştu.


Kullanılamaz hale gelen evin sahibinin şehir dışında olduğu belirtildi.


Yangının çıkış nedeni...