01 / 05 / 2024

yangın sistemleri

yangın sistemleri

Boğaziçi Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Yrd.Doç.Dr.Serdar Selamet ve öğrencileri, yüksek katlı yapılar için yangına dayanımlı betonçelik kompozit taşıyıcı sistem geliştirdi

Bvd Yapı İnşaat Ve Yangın Güvenlik Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bvd Yapı İnşaat Ve Yangın Güvenlik Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Emre Burak Ömeroğlu ve Murtaza Murat Öztosun ortaklığında kuruldu.

Nur18 İnşaat Demir Çelik Lojistik Ve Yangın Söndürme Sistemleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nur18 İnşaat Demir Çelik Lojistik Ve Yangın Söndürme Sistemleri Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Volkan Kılıç tarafından kuruldu.

Öz Öncü İnşaat ve Yangın Sistemleri Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Öz Öncü İnşaat ve Yangın Sistemleri Pazarlama Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Dilyafruz Norkulova tarafından kuruldu.

Efer Danışmanlık İnşaat Plastik ve Yangın Söndürme Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efer Danışmanlık İnşaat Plastik ve Yangın Söndürme Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ugıloy Rakhımova tarafından kuruldu.

İzotec Pasif Yangın Durdurma Sistemleri İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İzotec Pasif Yangın Durdurma Sistemleri İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Serkan Kacır tarafından 100 bin TL sermaye ile 27 Nisan'da Bağcılar, Demirkapı Mahallesi, Başak Sokak'ta kuruldu.

Panasonic yangın algılama ve güvenlik çözümleri şimdi Türkiye’de!

VİKO by Panasonic, Türkiye’deki faaliyetlerini hız kesmeden sürdürüyor. Dünyaca ünlü Japon markası Panasonic, şimdi profesyonel yangın algılama sistemleri ve güvenlik çözümleriyle Türkiye pazarında... İşte ayrıntılar...

Conrad İstanbul Bosphorus’un yangın algılama sistemleri yenilendi!

Boğaz manzarasına hâkim Conrad İstanbul Bosphorus Hotel ’in yangın algılama ve anons sistemleri, Ateksis çözüm ortaklığıyla yeniden yapılandı. Conrad İstanbul Teknik Servis Müdürü, Mustafa Kemal Dalkılıç ile değerlendirdik.

Atalar Elektromekanik Mühendislik Yangın Sistemleri Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atalar Elektromekanik Mühendislik Yangın Sistemleri Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ahmet Tokgöz ve Mehmet Tevfik Cura tarafından 10 bin TL sermaye ile 22 Temmuz 2015 tarihinde Esenyurt'ta kuruldu.

Mantolama sistemlerinde büyük çaplı yangın testi şart!

RIM Türkiye Cephe Sistemleri Test ve Simülasyon Müdürü İnan: "Yangın önemli bir unsur ama büyük çaplı testler çerçevesinde yapılması lazım. Ufak bir yüzeyde yaptığınız testler gerçekçi sonuçlar vermiyor"

Dış cephe ısı yalıtım sistemleri yangın testinden tam not aldı!

Dış cephe ısı yalıtım sistemleri yangın testinden tam not aldı. Dış ısı yalıtım sistemlerinin yangın performansını ölçmeyi amaçlayan “Full Scale” yangın testleri ülkemizde ilk kez gerçekleştirildi.

Mantolama sistemleri yangın testinden geçecek!

Avrupa ülkelerinde “ Full Scale ” yangın testini geçen dış cephe ısı yalıtım sistemlerinin yangına karşı gösterdiği direnç ve dayanım ispatlanıyor ve güvenli bir şekilde kullanılabiliyor.

Ekim Mekanik Mimarlık Yangın Güvenlik Sistemleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekim Mekanik Mimarlık Yangın Güvenlik Sistemleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Fatih Ahi, Tayfun Altındağ tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 21 Ekim'de kuruldu.

Mersin'deki fabrika yangını çıktı!

Tarsus Organize Sanayi Bölgesi 'nde güneş enerji sistemleri üreten fabrikada çıkan yangın, Mersin Büyükşehir ve Tarsus Belediyesi itfaiye ekipleri tarafından yaklaşık 3 saatte söndürüldü.

yangın sistemleri Haberi

yangın sistemleri

Yapısal yangın güvenliği konusunda önemli çalışmalara imza atan Boğaziçi Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Serdar Selamet ve öğrencileri, yüksek katlı yapılar için uzun süre yangına dayanımlı betonçelik kompozit bir taşıyıcı sistem geliştirdi ve Türkiye'nin ilk büyük ölçekli yapısal yangın dayanım testini gerçekleştirdi.

Selamet; 'Türkiye'de akıllı bina olarak finanse edilen çok katlı iş, ofis binaları yapılıyor ye yapılmaya devam ediyor. Ancak İstanbul'daki yüksek katlı binalarda akıllı dedikleri sınıflandırma tamamen dijital, yani elektrikle çalışan sistemlerden oluşuyor. Bu binalarda yangını algılayan detektörler var, o detektörler bunu algıladıktan sonra yağmurlama sistemi devreye giriyor ve bölge bölge yangını söndürüyor. Ama büyük bir deprem olduğunda ve elektrikler kesildiğinde jeneratörlerin devreye girmemesi 'akıllı' olarak nitelendirilen binaları tamamen yangına karşı savunmasız hale getirebilir" uyarısında...