09 / 09 / 2024

yap sat müteahhitliği

yap sat müteahhitliği

Bayındırlık ve İskan Bakanı Demir, sigorta ve vergi borcu olan müteahhitlerin yeni bir inşaata başlayamayacağını bildirdi

Balıkesir'de 2023'te 60 bin 34 arazi alım satımı oldu! İşte alım satımın en yoğun olduğu ilçeler!

Konut fiyatlarındaki artış yatırımcıları arsa ve arazi yatırımlarına yönlendirirken, Toprak yatırımcısı ve danışmanı Aksel isimli kullanıcı 2023 yılında toplam 60,034 tane arazi alım/satımı olduğunu belirtti. İşte alım satımın en yoğun olduğu ilçeler...

Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Eren açıkladı! Türk müteahhitliği artık dünyada bir marka...

Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Erdal Eren, "Türk müteahhitliği artık dünyada bir marka haline geldi. Buna göre, şirketlerimiz Avrasya, Orta Doğu ve Kuzey Afrika ülkelerinde çalışıyor, Sahra Altı Afrika bölgesinde faaliyetlerimiz her geçen gün artıyor." diye konuştu.

Tapu işlemlerinde yeni devir başlıyor! Ev alım satımı yapacaklar önce buraya baksın!

Son dakika haberine göre, tapu işlemlerinde yeni bir dönem başlıyor ve ev alıp satmak isteyenlerin dikkat etmesi gereken değişiklikler geliyor. Yapılan değişikliklerle birlikte ev alım satım işlemlerinin daha kolay ve hızlı bir şekilde gerçekleştirileceği tahmin ediliyor. Detaylar haberimizde...

Tapu alım satım işlemleri nasıl yapılır?

Tapuda alım satım işlemlerinin nasıl olduğu araştırılan konular arasındadır. Peki Tapu alım satım işlemleri nasıl yapılır? İşte detaylar!

Tapu alım satım işlemleri nasıl yapılır?

Tapu denilince gayrimenkul ve arsa işlemleri gelmektedir. Özellikle Tapu alım satım işlemleri nasıl yapılır? sıklıkla sorulmaktadır. İşte merak edilen ayrıntılar!

PTT 55 bin personel alımı 2022 yapılacak mı? PTT işçi alımı şartları nedir?

Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT) bünyesinde istihdam edilmek üzere 55 bin personel alımı yapılacak. PTT 55 bin personel alımı 2022 yapılacak mı? PTT işçi alımı şartları nedir? gibi soruların yanıtları ise tüm başvuru yapacak olanlar tarafından araştırılıyor. İşte tüm detaylar..

Erdem Şahin Yapı Müteahhitliği Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erdem Şahin Yapı Müteahhitliği Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Ekrem Şahin tarafından kuruldu.

Yeni ev sahibi kirayı artırabilir mi? Satılan ev için kira zammı yapılır mı?

Kirada oturan ve ev sahibi değişen pek çok vatandaş ‘Yeni ev sahibi kirayı artırabilir mi?’ ve ‘Satılan ev için kira zammı yapılır mı?’ tarzında soruların yanıtlarını arıyor. Kiracı ve ev sahibinin hakları Borçlar Kanunu’na göre düzenlenmiştir ve bu soruların yanıtları da kanun ile belirtilmiştir.

Samsung'dan Galaxy F23 müjdesi geldi! Yarın satışa sunuluyor! İşte 2022 Mart Fiyat Listesi...

Samsung, geçen sene tanıttığı Galaxy F22'nin ardından Galaxy F23'ün müjdesini verdi. Yarın satışa sunuluyor, işte 2022 fiyat listesi...

Tapu alım satım harcı 2022 ne kadar?

Gayrimenkul satış işlemlerinde tapu dairesinde belli miktarda harç ödemesi yapılıyor. Peki, tapu alım satım harcı 2022 ne kadar?

Merkez Bankası açıkladı: Piyasaya yapılan müdahalede 844 milyon dolar satıldı!

Merkez Bankası tarafından 1 Aralık 2021 tarihinde piyasaya yapılan müdahalede 844 milyon dolar satışı yapıldığı açıklandı.

Rass Geoteknik Ve İnşaat Mühendisliği Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Rass Geoteknik Ve İnşaat Mühendisliği Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı.  Rass Geoteknik Ve İnşaat Mühendisliği Anonim Şirketi’nin merkez nakli Bakırköy’de yapıldı. 

Lanse Çağ İnşaat Yapı Alım Satım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lanse Çağ İnşaat Yapı Alım Satım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  500 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Sarı tarafından kuruldu.

yap sat müteahhitliği Haberi

yap sat müteahhitliği

Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir, ''özel yap-sat müteahhitliğini kayıt altına alacaklarını, 1 Ocak 2012'de yürürlüğe girecek kanunla, bakanlıktan belge almayan hiçbir vatandaşın, özel yapı alanında inşaat ruhsatı alamayacağını'' bildirdi. Bakan Demir, MÜSİ- AD Hatay Şubesi tarafından İskenderun'da düzenlenen, ''İnşaat Sektörü 2009 Yılı Analizi ve 2010 Yılı Beklentileri'' konulu 'toplantıda yaptığı konuşmada, Kamu İhale Yasası uygulamasının başarı ile yürütüldüğünü belirtti. Demir, ''Kanunun sözleşme şartlarını daha sağlama alıp yükleniciyi birazcık daha elini kolunu bağlar tarzda hazırlandığı doğru. Ancak, asıl problem, bazı firmalarda sağlıklı denetim yapılmadığı için sağlıklı rekabet ortamı oluşturulamıyor. Kamu ihale kanununun şeffaflık ve en uygun teklifi verene işi verme gibi iki temel şartı vardır. En uygun teklifi verene işi verilip denetimi yapmak lazım' diye konuştu. Bakan Demir, özel...