06 / 05 / 2024

yapay gölet yapımı

yapay gölet yapımı

ABD'li bir vatandaş evinin bahçesinde ailesi ile birlikte yüzmek için havuz yaptırmayı düşündü. Ancak daha sonra 30 bin dolar verip yüzme havuzu yaptırmak yerine doğal bir göl yapmaya karar verdi.

Gültegin Yapı Müteahhitlik Limited Şirketi kuruldu!

Gültegin Yapı Müteahhitlik Limited Şirketi bugün Beykoz'da İsmet Gültegn tarafından kuruldu.

Dünya'nın en ince gökdeleninin yapımı tamamlandı!

Daha incesi yok Bir gökdelen düşünün... Uzunluğu 425 metre, genişliği ise sadece 17 metre... Hayal etmesi bile zor olan bu gökdelenin yapımı son buldu! Peki, bu gökdelenin alıcıları kimler? Bir dairenin fiyatı ne kadar? İşte tüm detaylar...

Sunpak İnşaat Gıda Tarım Ürünleri Tekstil Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Sunpak İnşaat Gıda Tarım Ürünleri Tekstil Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Sunpak İnşaat Gıda Tarım Ürünleri Tekstil Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Bağcılar’da yapıldı. 

Erenköy Gümrük Müdürlüğü ve İETT Garajı'nın arazisi yapılaşmaya açıldı!

İstanbul Ataşehir’deki üzerinde Erenköy Gümrük Müdürlüğü ve İETT Garajı'nın bulunduğu 286 bin metrekare büyüklüğündeki arazi için özelleştirilme kararı verildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan 2019'da 'tamamı millet bahçesi' olacak dediği alanı yapılaşmaya açtı.

Kasım'da Bitcoin için tarihi güncelleme yapılacak!

Kripto para borsalarından Bitcoin için Kasım ayında güncelleme yapılacak Kripto para borsalarından Kraken bu güncellemenin Bitcoin için hayati öneme sahip olduğunu dile getirdi. 

Bahçeşehir Gölet projesinin ruhsat iptaline yapılan itirazlar reddedildi!

Başakşehir Belediyesi'ne ait olan “gölet, spor, turizm ve rekreasyon” fonksiyonundaki Bahçeşehir 1. Kısım Mahallesi'nde gölet bölgesindeki projeyle ilgili senelerdir devam eden davalarda yeni bir karar daha alındı. 

İsrail güçleri, Batı Şeria'da yapım aşamasında olan bir evi yıktı!

İsrail güçleri, işgal altında olan Batı Şeria'da yapım aşamasında olan bir evi daha yerle bir etti...

Tekirdağ Ferhadanlı Göleti'nin yapımı mecliste!

Tekirdağ'da bulunan Ferhadanlı Göleti'nin yapımı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Kaplan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Sabiha Gökçen Havalimanı'na ikinci pistin yapımı mecliste!

Sabiha Gökçen Havalimanı'na ikinci pistin yapım süreci meclis gündemine taşındı. CHP'li Emecan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Hakkari-Van karayolunun yapım süreci meclis gündeminde!

Hakkari-Van karayolunun yapım süreci meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Şırnak-Eruh karayolunun yapım süreci meclis gündeminde!

Şırnak-Eruh karayolunun yapım süreci meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İç Güven İnşaat Yapı Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İç Güven İnşaat Yapı Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Çelik tarafından kuruldu.

Tbs Altyapı Üst Yapı İşleri Yol Yapım Asfalt İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tbs Altyapı Üst Yapı İşleri Yol Yapım Asfalt İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Davut Ataş tarafından kuruldu.

yapay gölet yapımı Haberi

yapay gölet yapımı

ABD'de yaşayan bir adam evinin bahçesinde ailesi ile birlikte yüzmek için havuz yaptırmayı düşündü. Ancak daha sonra 30 bin dolar (yaklaşık 110 bin TL) verip yüzme havuzu yaptırmak yerine doğal bir göl yapmaya karar verdi.



İnşaatı kendisinin yapabileceğini düşünen adam yaptığı gölün yapım aşamasının fotoğraflarını adım adım sosyal paylaşım sitesi İmur'dan paylaştı.



Fotoğrafların altına yazdığı notlarla gölü yaparken yaşadıklarını anlatan adam sonunda evinin önüne doğal bir göl yapmayı başardı.




Projeyi düşündükçe heyecanlandığını anlatan adam, ilk olarak evinin önüne çıkıp gölün sınırlarını belirleyerek işe başladığını söyledi.




Yavaş yavaş derinleşen bir göl hayal ettiğini anlatan adam önce zemini test etti.




2 küçük çocuğunu da işin içine sokan adam toprağı kazma aşamasında onlardan da yardım aldı.




Sonunda istediğini başaran adam yaptığı doğal...