04 / 05 / 2024

Yapı 61 Garden Life Acıbadem satış ofisi

Yapı 61 Garden Life Acıbadem satış ofisi

Yapı 61'in projesi Garden Life Acıbadem'de 2+1 dairelerin fiyatları 550 bin TL'den başlayarak değişiyor. Garden Life Evleri Acıbadem projesinde daireler 11 ay sonra teslim ediliyor...

Garden Life Yapı Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Garden Life Yapı Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Erol Erdoğan tarafından kuruldu.

SGK'ya 61 milyar liralık yapılandırma başvurusu yapıldı!

1 milyon 190 bin borçlu, 61 milyon liralık yeniden yapılandırma için Sosyal Güvenlik Kurumu'na (SGK) başvurdu.

Hatay Büyükşehir'den 61.3 milyon TL'ye teleferik yapım işi!

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Hatay ili, Antakya İlçesi Habib-İ Neccar Dağı arası 1100 metre uzunlukta teleferik yapımı ve 22 yıla kadar işletilmesini 61 milyon 312 bin 515 TL muhammen bedelle ihale ediyor.

Ege 61 Yapı Elektrik İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ege 61 Yapı Elektrik İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Yüksel Hasanbeşe tarafından kuruldu.

DAP YAPI Garden Hills ön talep topluyor! Yeni proje!

DAP Yapı, Portekiz Lizbon'da hayata geçirdiği Lizbon Garden Hills için ön talep sürecini başlattı. Projede yer alan daire fiyatları 500 bin Euro'dan başlıyor.

Satışların yüzde 61’i bitmemiş konut projelerinden yapıldı!

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi Şubat 2019 sonuçları açıklandı.Rapora göre, satışların yüzde 39’u bitmiş, yüzde 61’i bitmemiş  konut projelerinden yapıldı...

Kar Yapı Edonia Garden'da, yılın son kampanyasını uzattı!

Kar Group, ‘Edonia Garden’da sunduğu yılın son kampanyasında süreyi uzattı. 2018 sonunda bitmesi planlanan kampanya, talep nedeniyle mart sonuna kadar uzatıldı. 

Son 16 yılda 61.7 milyar dolarlık özelleştirme yapıldı!

Türkiye tarihinde yapılan toplam 69.9 milyar dolarlık özelleştirmenin 61.7 milyar doları son 16 yılda yapıldı.

Edonia Garden'ın lansmanı yapıldı!

Kar Yapı, İstanbul Anadolu Yakası Pendik’te hayata geçirdiği ‘Edonia Garden’ projesini satışa çıkardı. 

Kar Yapı Edonia Garden projesi yolda! Yeni proje!

Kar Yapı imzası ile Pendik'te hayata geçirilen Edonia Garden projesi yakında satışa çıkacak. Henüz ön talebin bile toplanmadığı proje konumu ile dikkat çekiyor...

Türkiye'de 61 şehre 534 HES daha yapılması planlanıyor!

DEVLET Su İşleri (DSİ) Hidroelektrik Dairesi Başkanlığı verilerine göre, Türkiye'de 59 ilde 478 HES var, 61 şehre 534 HES daha yapılması planlanıyor. Planlanan HES'lerin 160'ı inşaat aşamasında.

Ege Garden Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ege Garden Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Osman Temiz ve Mustafa Çilingir ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 18 Ocak'ta Çekmeköy, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde kuruldu.

Kartal Royal Garden teslimleri 2017'de yapılacak!

Royal Grup tarafından hayata geçirilen Royal Garden'de daire teslimlerinin 2017 yılında yapılması planlanıyor. Proje 374 daireden oluşuyor.

Yapı 61 Garden Life Acıbadem satış ofisi Haberi

Yapı 61 Garden Life Acıbadem satış ofisi


Garden Life Evleri projesi İstanbul'un Anadolu yakasında Kadıköy Acıbadem'de hayata geçiriliyor. Garden Life Acıbadem projesi Yapı 61 tarafından inşa ediliyor. 


Garden Life Acıbadem projesi 40 adet konut ve 6 adet ticari birimden meydana geliyor. Garden Life Acıbadem projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dubleks daire tiplerine yer veriliyor.


2 bin 400 metrekare arsa üzerinde hayata geçirilen Garden Life Acıbadem projesi 3 blok halinde yükseliyor. Garden Life Acıbadem projesinde daire alanları 90 metrekare ile 180 metrekare arasında değişiyor.


Yapı Garden Life Acıbadem satış ofisi ile 444 81 61 numaralı telefonu arayarak irtibata geçebilirsiniz. Garden Life Acıbadem projesinde teslimler 11 ay sonra yapılıyor.


Garden Life Acıbadem projesinde 2+1 daireler 550 bin TL'den, 3+1 daireler 750 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Garden Life...