26 / 05 / 2024

Yapı Danışmanı adres 

Yapı Danışmanı adres 

Yapı Danışmanı Teknoloji Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Erdinç Özkara ve Hatice Özkara ortaklığında kuruldu.

Yapı Danışmanı Teknoloji Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yapı Danışmanı Teknoloji Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Erdinç Özkara ve Hatice Özkara ortaklığında kuruldu.

KTSO'dan emlak danışmanı sınavı uyarısı!

Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO), taşınmazların alım, satım ve kiralanması ile ilgili sorumlu emlak danışmanı sınavı için başvuruların odaya yapılması gerektiği konusunda uyardı.

Ülkü Uçar: Herkesin emlak danışmanı olmalı!

Adana Emlakçılar Esnaf Odası Başkanı Rabia Ülkü Uçar, emlak alım satım işleri sırasında ve sonrasında Tapu Müdürlüğü’nde ve belediyede ön araştırma yapılması gerektiğini söyledi. Uçar, “Aile Hekimi gibi Emlak Danışmanımız da olmalı” dedi.

Kırkareli Üsküp'te modern yapılaşmanın önü açıldı!

Kırkareli Üsküp Belediye Başkanı Hüseyin Kasap, 65 bin metrekarelik arazinin imara açıldığını duyurdu. Kasap, "Açtığımız imar alanları ile Beldemizi büyütüyoruz. Modern yapılaşmanın önünü açıyoruz" dedi.

Emlakkulisi.com Mali Danışmanı Ahmet Korkmaz'ın ikiz bebeği oldu!

www.emlakkulisi.com'un Mali Danışmanı Ahmet Korkmaz ile eşi Gülçin Korkmaz'ın bugün ikiz bebekleri dünyaya geldi.

Halk GYO Şekerpınar ofis bloğu için danışman firmasını seçti!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Adım Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Halk GYO Şekerpınar ofis bloğu için danışman firmasını seçti.

Göktürk Yapı’dan TL kampanyasına destek!

50 bin dolar ve 50 bin EURO bozdurup makbuzu ile gelenler Göktürk Yapı’dan daireyi 15 bin TL net indirimle alıyor.

İş GYO danışman firmasını seçiyor!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada İş GYO'nun danışman firması seçimine başlaması bildirisi yayınlandı.

TMSF'den yatırım danışmanı çağrısı!

TMSF, kayyum olarak atandığı şirketlerin varlık satışında danışman olarak görev alacak şirketler için teklif çağrısında bulundu

Mete Varas, REIDIN'deki görevine danışman olarak devam edecek!

REIDIN İstanbul ofisi üzerinden Gelişen Avrupa Bölgesi İş Geliştirme Müdürü Mete Varas, görevine danışman olarak devam edecek.

Hazım Ellialtı, Yurtbay Seramik yönetim kurulu danışmanı oldu!

Hazım Ellialtı, Yurtbay Seramik Yönetim Kurulu Danışmanı oldu. Hazım Ellialtı, 1 Eylül 2016 tarihinden itibaren Yurtbay Seramik Yönetim Kurulu'na danışmanlık hizmeti verecek.

Gayrimenkul danışmanıyla kira sözleşmesi yapılmalı mı?

Emlak sektörünün güvenilir adresi Starkey, ''Gayrimenkulünüzü kiraya verirken gayrimenkul danışmanı ile neden sözleşme imzalamalısınız?'' sorusuna cevap buldu. İşte o haber....

Türkiye emlak danışmanı sayısıyla İtalya ve İspanya'yı solladı!

Deveci, Türkiye’de emlak danışmanlarının adedinin 180 bini bulduğunu bildiriyor. Ülkenin bu rakam ile İtalya ve İspanya’yı geride bıraktığına temas ederken de“ 180 bin danışmanın 50 bini kayıtlı 130 bini kayıt dışıdır. " dedi.

Yapı Danışmanı adres  Haberi

Yapı Danışmanı adres 

Yapı Danışmanı Teknoloji Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Erdinç Özkara ve Hatice Özkara ortaklığında kuruldu.

Yapı Danışmanı Teknoloji Ve Ticaret Anonim Şirketi konusu:
İnşaat Mimarlık Mühendislik Yurt içinde ve yurt dışında her türlü mühendislik ve mimarlık hizmetleri ve danışmanlık faaliyetleri, güçlendirme ve iyileştirme projeleri ve uygulamaları, karayolu mühendisliği, hidroloji mühendisliği, geoteknik ve maden mühendisliği, hafif demiryolu, endüstriyel ve ticari bina tasarım, topografik ve kadastrol planlama, ulaştırma ve trafik mühendisliği, tünel inşaat tasarımları, şantiye sözleşmesi ve yapı kontrolörlüğü, proje yönetimi ve eğitim faaliyetleri yapma ve/veya yaptırma, bununla ilgili her türlü bilgisayar yazılımlarının ve yaptırılması. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü inşaat, konut, ticarethane, sinai tesisler, işyerleri, fabrika, yol, baraj, limanlar, okul ve hastahane...