29 / 05 / 2024

yapı denetçileri toplantısı

yapı denetçileri toplantısı

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, kentteki mimar, mühendis ve yapı denetim ile asansör firmaları yetkilileriyle bir araya geldi...

Dekar Yapı basın toplantısı 10 Haziran'da!

Hayata geçirdiği bahçeli ev projeleriyle dikkat çeken Dekar Yapı'nın basın toplantısı 10 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek. İşte detaylar...

Vesen Yapı basın toplantısı yarın!

İstanbul Tuzla'da Mercan Tuzla Vesen Yalıları'nı inşa eden Vesen Yapı proje detaylarını ve hedeflerini açıklayacağı basın toplantısını yarın gerçekleştirecek.

Kocasinan Belediyesi Mart Ayı Meclis Toplantısı'nda imar konuşuldu!

Kocasinan Belediyesi Mart Ayı Meclis Toplantısı yapıldı. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar yönetiminde yapılacan meclis toplantısında 12 gündem maddesi konuşularak karara bağlandı.

Çorum Belediyesi meclis toplantısında çürük yapı gerginliği!

Çorum Belediyesi’nin önceki gün yapılan meclisi toplantısında “Cumhur İttifakı” ortakları üyeleri MHP’li Abdulhaluk Çatalpelit ile AKP’li Muhammet Fatih Temur arasında çürük yapılar sebebiyle tartışma yaşandı.

İGA Airtport City Otel İnceleme Değerlendirme Komisyonu toplantısı 18 Aralık'ta!

255 milyon 792 bin 830 TL'ye mal olacak olan  İGA Airtport City Otel için toplantı yapılacak. İDK Toplantısı 18 Aralık 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

Babacan Yapı basın toplantısı 7 Mayıs'ta!

Babacan Yapı, yeni yatırımlarıyla gayrimenkul ve inşaat sektöründeki yükselişini devam ettiriyor. Babacan Yapı yeni hedeflerini ve 2018 projeleri basın toplantısında anlatacak.

DAP YAPI basın toplantısı 12 Aralık'ta!

Gayrimenkul sektörünün öncü kuruluşu DAP Yapı, 2017 yılı değerlendirmesi ve 2018 yılı hedeflerini konuşmak üzere basın toplantısı düzenliyor.

Mayra Yapı basın toplantısı 22 Şubat'ta!

Mayra Yapı, 2016 Değerlendirmesi ve 2017 projelerinin açıklanacağı basın toplantısı düzenliyor. Toplantı 22 Şubat'ta gerçekleşecek.

Adana Kum Ocağı Tesisi'nin ÇED toplantısı 23 Şubat'ta!

Adana Ceyhan'a yapılması planlanan Kum Ocağı ve Yıkama-Eleme Tesisi'nin ÇED toplantısı yapılacak. Tesisin toplantısı 23 Şubat 2017'de gerçekleşecek.

Çatalca Belediyesi Kasım ayı toplantısı gerçekleşti!

Çatalca Belediye Meclisi 2016 Yılı Kasım Ayı birleşimini gerçekleştirdi. 07/11/2016 Pazartesi günü Saat:10.30'da Belediye Meclis Salonunda yapılan Meclis Toplantısında iki gündem maddesi görüşüldü. Görüşülen gündem maddeleri oy birliği ile meclisten geçti.

Ege Yapı basın toplantısı ertelendi!

29 Eylül tarihinde gerçekleştirmeyi planladığımız Ege Yapı’nın yeni projesine ilişkin basın toplantısı ileri bir tarihe ertelendi.

Çatalca Belediye Meclisi Eylül ayı toplantısı yapıldı!

Çatalca Belediye Meclisi Eylül ayı toplantısı bugün saat 10:30’da Çatalca Belediyesi meclis salonunda yapıldı. Meclis toplantısında üç gündem maddesi görüşüldü.

Safi Port Derince Limanı ÇED toplantısına bekle

Safi Port’un yapacağı 400 metrekare dolgu alanı, rıhtım, dip taraması ve yeni otoyol bağlantısını içine alan ÇED toplantısı yapıldı. ÇED toplantısına beklenen ilgi olmadı.

yapı denetçileri toplantısı Haberi

yapı denetçileri toplantısı

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, kentteki mimar, mühendis ve yapı denetim ile asansör firmaları yetkilileriyle bir araya geldi. Yağcı, Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Meıkezi'nde gerçekleştirilen toplantıda, kentteki binalarda uygulanması gereken çevre düzenlemeleri, dış mantolama sistemleri ve asansör güvenliği konularında bilgi alışverişinde bulundu. 


İnsan sağlığı ve güvenliğinin taşıdığı öneme değinen Yağcı, şöyle konuştu: "Binaların yalıtımı konusunun gerekliliği ile inşaat çalışmalarındaki görüntü ve ses kirliliğini azaltmaya yönelik kararlar aldık. Çok önem verdiğimiz iş sağlığı ve güvenliği konularını da detaylıca ele aldığımız toplantıda ayrıca asansör güvenliğinin arttırılması noktasında nelerin yapılması gerektiği konularında görüş alışverişinde bulunduk. Belirttiğim gibi şehrimizdeki teknik heyet ve yapı denetim yetkilileri söz konusu tüm başlıklarla ilgilenirken, belediye olarak bu konudaki gelişme ve çalışmaları yakından takip...