02 / 05 / 2024

yapı fuarı bu yıl ne zaman

yapı fuarı bu yıl ne zaman

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) Başkanı Fethi Hinginar, 21 Nisan'da başlayacak Yapı Fuarı'nın inşaat malzemeleri sektörünün bölgedeki en büyük buluşma ve iş platformu olduğunu belirtti..

İMSAD Başkanı Tayfun Küçükoğlu: Yapı Fuarı’na gösterilen ilgi sektöre umut verdi!

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen 44. Yapı Fuarı ile ilgili önemli açıklamalar yapan İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu, “Fuara gösterilen yoğun ilgi bu anlamda hepimizi mutlu etti, umut verdi” şeklinde konuştu.

Yapı fuarı-Turkeybuild için geri sayım başladı! 15 ülkeden 40’ın üzerinde yabancı katılımcı yer alacak!

Yapı Fuarı Direktörü Banu Keskin, Bu yıl 23 – 26 Mart tarihlerinde İstanbul’da TÜYAP Fuar ve Kongre merkezinde gerçekleştirilecek olan fuarla ilgili önemli bilgiler verdi. İşte o röportaj...

Yapı Fuarı - Turkeybuild Istanbul’da yapı sektörü masaya yatırıldı!

Bu sene 43. kez gerçekleştirilen Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul’un kapılarını 06 Nisan Salı günü Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde açtı. 

43. Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul etkinlikleri sektöre katma değer sunacak!

Bu sene 43’üncü kez gerçekleştirilecek olan 43. Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul etkinlikleri sektöre katma değer sunmaya hazırlanıyor.

43. Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul 240 satın almacıyı yerli üreticiler ile buluşturuyor!

Bu sene 43’üncü kez gerçekleştirilecek olan 43. Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul 240 satın almacıyı yerli üreticiler ile buluşturuyor...

Yapı Fuarı-Turkeybuild'den canlı yayında inşaat sektörü buluşmaları!

Güçlü küresel ağını inşaat sektörüne aktararak yeni iş, ortaklık ve satın alma fırsatları yaratmayı amaçlayan Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul, “Paydaşlarımızla Birebir” sosyal medya buluşmaları düzenliyor. Canlı yayının bu haftaki konuğu, Değişim Mimari İnovatif Yönetim Danışmanlığı Kurucusu Demet D

Yapı Fuarı Turkeybuid İstanbul ekibi, yapı sektörünün nabzını tutuyor!

Yapı Fuarı “Paydaşlarımızla Birebir” isimli canlı yayın sohbetleriyle sektörün nabzını tutuyor. Bu akşam saat 18:00'da Dr. Mimar Hasan Cenk Dereli yayına konuk oluyor...

42.Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul 18 Haziran'da açılacak!

Bölgesinin en büyük, dünyanın ise konusunda en büyük beşinci fuarı olma özelliğini taşıyan Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul bu yıl 18-22 Haziran tarihleri arasında 42’inci kez açılacak. 

ETO TÜYAP Fuar Merkezi ve Vehbi Koç Kongre Merkezi açıldı!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, ETO TÜYAP Fuar Merkezi ve Vehbi Koç Kongre Merkezi ile Eskişehir Kitap Fuarı'nın açılışına katıldı. Açılışta konuşan Varank, "Bu merkez 50 yıllık bir özlem. Elbette bu merkeze kavuşuyor olmamız bir tesadüf değil'' dedi.

Yapı Fuarı 41. yılında 85 bin 923 ziyaretçiyi ağırladı!

Balkanlar, Bağımsız Devletler Topluluğu (BDT) ülkeleri, Orta Doğu ve Kuzey Afrika’yı kapsayan bölgedeki en büyük, dünyada ise 5 büyük yapı fuarından biri olan yapı, inşaat malzemeleri ve teknolojileri fuarı Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul’u bu sene 85 bin 923 kişiyi ağırladı..

Türkiye İnşaat Teknolojileri Yapı Fuarı 19 Nisan'da!

Türkiye inşaat Teknolojileri Yapı Fuarı  bu yıl 19 Nisan'da Ankara Congresium'da kapılarını açacak.  Artı2 Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı İpekçi, Türk yapı sektörünün işçilik ve malzeme kalitesi konusunda dünya ile yarıştığını ifade etti.

Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul'da satışların yüzde 80’i tamam!

Bu yıl 41. düzenlenen Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul 8 – 12 Mayıs 2018 tarihleri arasında gerçekleşecek. Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul 2018 satışlarının yüzde 80’i tamamlandı.

40. Yapı Fuarı kapılarını açtı!

Bu yıl 40'ıncısı düzenlenen Türk yapı sektörünün en büyük fuarı Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul'da başladı. Fuar kapsamında bu yıl 40 farklı etkinlik gerçekleştiriliyor.

yapı fuarı bu yıl ne zaman Haberi

yapı fuarı bu yıl ne zaman

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) Başkanı Fethi Hinginar, 21 Nisan'da başlayacak Yapı Fuarı'nın inşaat malzemeleri sektörünün bölgedeki en büyük buluşma ve iş platformu olduğunu belirterek, ulusal ve uluslararası içerikteki etkinlikleri, yeni iş fırsatları ve ticari bağlantılar kurmaya imkan sağlayan platformları ile fuann sektöre ivme kazandırdığını söyledi. Hinginar, büyüyen kamu yatırımları başta olmak üzere Kazakistan gündemindeki tüm yapı işlerinde, Türk müteahhitlerinin ve inşaat malzemesi üreticilerinin daha etkin olabileceklerini belirtti. 


YENİ İŞ FIRSATLARI SUNACAK 

Yapı Fuarı kapsamında düzenlenen "iş Geliştirme Platformu"nun bu yıl konuk ülke toplantısında, Kazakistan ile iş birlikleri, yeni iş fırsatları ve ticari ilişkilerin geliştirilmesi yönündeki çalışmaların ele alınacağını aktaran Hinginar, "Kazakistan 2014 yılında 15 milyar doları aşkın inşaat harcaması gerçekleştirdi ve 6.9 milyar dolar inşaat malzemesi ithal etti....