04 / 05 / 2024

Yapı Fuarı Turkeybuıld ne zaman

Yapı Fuarı Turkeybuıld ne zaman

Türk yapı sektörünün uluslararası buluşma noktası 37. Yapı Fuarı- TURKEYBUILD İSTANBUL. 6-10 Mayıs 2014 tarihleri arasında Türyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde yapı dünyasını pek çok yenilikle bir araya getirecek...

44. Yapı Fuarı'nda küresel yapı ve inşaat sektörü masaya yatırıldı! 45 binden fazla ziyaretçi katıldı! 

Yapı, inşaat malzemeleri ve teknolojileri alanında dünyanın en büyük fuarı şeklinde nitelendirilen 44. Yapı Fuarı'nda küresel yapı ve inşaat sektörü masaya yatırıldı. Fuara 45 binden fazla ziyaretçinin katıldığı belirtildi...

Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul Fuarı sona erdi!

Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul Fuarı 6-9 Nisan tarihleri arasında TÜYAP’ta gerçekleşti. 43’üncüsü gerçekleşen fuarda 14 ülkeden 238 yabancı satın almacı katıldı. 

Yapı Fuarı-Turkeybuild Istanbul, Yapı sektöründe çevik dönüşümü konuşuyor!

Yapı Fuarı-Turkeybuild Istanbul’un ikinci gününde “Yapı Sektöründe Sürdürülebilir Büyümenin Sırrı: Çevik Dönüşüm” konusu masaya yatırıldı...

Yapı Fuarı - Turkeybuild Istanbul’da yapı sektörü masaya yatırıldı!

Bu sene 43. kez gerçekleştirilen Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul’un kapılarını 06 Nisan Salı günü Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde açtı. 

Yapı Fuarı – TurkeyBuild İstanbul 1 Nisan 2021'de kapılarını açacak!

1 Nisan ile 4 Nisan 2021’de kapılarını açmaya hazırlanan Yapı Fuarı – TurkeyBuild İstanbul, 43 yıldır sektöre katkı sunmaya, sektörün uluslararası rekabetçiliğinin geliştirilmesine fırsat sağlıyor.

Denizli Emlak ve Yapı Endüstri Fuarı açıldı!

Geçtiğimiz yıl ilki gerçekleşen ve büyük beğeni toplayan Türkiye’nin kendi alanında tek ve lider fuarı; Emlak ve Yapı Endüstri Fuarı açıldı.

Erbil 11'inci Uluslararası İnşaat ve Yapı Fuarı kapılarını açtı!

Irak'ın Erbil şehrinde gerçekleştirilen 11'inci Uluslararası İnşaat ve Yapı Fuarı kapılarını açtı. Fuara, Türkiye'den 40'tan fazla inşaat firması katıldı.

ETO TÜYAP Fuar Merkezi ve Vehbi Koç Kongre Merkezi açıldı!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, ETO TÜYAP Fuar Merkezi ve Vehbi Koç Kongre Merkezi ile Eskişehir Kitap Fuarı'nın açılışına katıldı. Açılışta konuşan Varank, "Bu merkez 50 yıllık bir özlem. Elbette bu merkeze kavuşuyor olmamız bir tesadüf değil'' dedi.

Baumit 41. Yapı Fuarı’na katıldı!

Baumit, Healthy Living ürünlerinin tanıtımını ilk kez Yapı Fuarı’nda gerçekleştirdi. Baumit, 41. Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul 2018’de yerini aldı. 

Assan Panel Tüyap Yapı Fuarı'na katıldı!

Assan Panel, Tüyap Yapı Fuarı- Turkeybuild İstanbul’a ve Project Qatar Fuarı’na katılarak, birbirinden özel ve inovatif ürünlerini ziyaretçilerin beğenisine sundu.

41. Yapı Fuarı kapılarını açtı!

Dünyanın 5 büyük yapı fuarından biri olan 41. Yapı Fuarı açıldı. Fuar, 12 Haziran Cumartesi gününe kadar ziyaret edilebilecek...

YAPEX Fuarı açıldı!

Antalya'da bu sene 25'incisi düzenlenen "Uluslararası Yapı Malzemeleri, İnşaat Teknolojileri, Yapı Yenileme ve Restorasyon Fuarı" açıldı.

HekimProfil 40. İstanbul Yapı Fuarı'na katıldı!

Yapı profilleri üreticisi HekimProfil 40. İstanbul Yapı Fuarı'na katıldı. HekimProfil, fuarın ilgi odağı oldu.

Yapı Fuarı Turkeybuıld ne zaman Haberi

Yapı Fuarı Turkeybuıld ne zaman

Yem Fuarcılık tarafından düzenlenen Türk yapı sektörünün uluslararası buluşma noktası 37. Yapı Fuarı- TURKEYBUILD İSTANBUL. 6-10 Mayıs 2014 tarihleri arasında Türyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde yapı dünyasını pek çok yenilikle bir araya getirecek.



37 yıldır Türk yapı sektörü ve bölgelerinin en büyük fuarları olan YAPI FUARI- TURKEYBUILD'in 2014 yılındaki ilk ve en önemli buluşması 37. YAPI FUARI- TURKEYBUILD, yeni iş fırsatları ile 111.000'i aşkın ziyaretçi ve 1.150 katılımcı firmayı, 1.000 metrekarelik 12 salon ve açık alanda...