05 / 05 / 2024

Yapı Fuarı türkiye

Yapı Fuarı türkiye

Yapı Fuarı- Turkeybuild İstanbul 6-10 Mayıs 2014 tarihleri arasında TÜYAP’ta düzenlenecek. Güney Kore ile Türkiye’nin özellikle yurtdışı müteahhitlik sektöründe toplamda yılda yaklaşık 100 milyar dolarlık işbirliği yapabilecekleri belirtildi.

Türkiye Kırmızı Et Üreticileri Birliği açıkladı! Halk ucuz ete ulaşamıyor...

Et fiyatlarında yaşanan yükselişe karşı bir uyarı da üretici birliğinden yapıldı. Türkiye Kırmızı Et Üreticileri Merkez Birliği Başkanı Bülent Tunç, ithalatı sınırlı sayıdaki büyük işletmelerin yaptığını kaydederek iç piyasada et fiyatlarının düşmediğini belirtti. İşte haberin ayrıntıları...

Bir ilke imza atılacak! Türkiye’de üretimine başlanıldı!

Beylikova Florit, Barit ve Nadir Toprak Elementleri Pilot Tesisinin açılışı yapıldı. Türkiye’de ilk defa üretimi gerçekleştirilecek. İşte detaylar!

Hollanda'ya depreme dayanıklı konut inşa etmeyi öğreten Türkiye'de yıkım neden fazla? 

Uzun süredir doğalgaz aramaları sebebiyle ülkenin kuzeyinde sürekli deprem meydana gelen Hollanda, dayanıklı yapı sorununu Türkiye’den çağrılan uzmanlar sayesinde çözüme kavuşturmuş. Peki Hollanda’ya depreme dayanıklı konut inşa etmeyi öğreten Türkiye'nin bu kadar fazla yıkım yaşamasının sebebi ne?

Türkiye de zincirleme krize girecek ülkeler listesine girdi! Tehlike git gide yaklaşıyor

Dünyayı çepeçevre saran ekonomik sarsıntı gelişmekte olan ülkelerin zincirleme şekilde krize girmesine neden olacak uyarısı yapıldı. Türkiye'de temerrüde giren ülkeler listesinde yer alıyor. Peki uzmanlar ne diyor bizi neler bekliyor? İşte ayrıntılar...

Fiat Doblo'da Türkiye'yi kahreden haber! Resmen duyurdular

Tofaş’ın Bursa fabrikasında üretilen yeni Fiat Doblo modelinin üretimi artık Türkiye'de değil İspanya'daki Vigo fabrikasında yapılacak. Türkiye'yi üzen kararla ilgili resmi açıklama da yapıldı.

Yunanistan Dışişleri: Kanal İstanbul’un yapımı Türkiye’nin iç meselesidir!

Yunanistan Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Aleksandros Papaioannou, Kanal İstanbul’un yapımının Türkiye’nin iç meselesi olduğunu söyledi.

Epsblock Türkiye'den Uruguay’a kadar uzandı!

Yüzde yüz yerli sermaye ile Adana ve Bayburt'ta üretilen pazarlayan Epsblock yapı blokları Türkiye'den Uruguay’a kadar uzandı. Küresel çaptaki bu talep, şirketi  Türkiye’de yeni tesis yatırımlarına yöneltti. 

Sur Yapı'dan Türkiye’nin ilk yeşil kampanyası: Mis Gibi Hayat!

Hayata geçirdiği projelerle adından söz ettiren Sur Yapı Türkiye'de bir ilke imza atıyor. 'Mis Gibi Hayat’ adında yepyeni bir kampanyayı hayata geçiren Sur Yapı, projelerinde yeşili korumaya önem veriyor.

Türk Firmaları Suudi Arabistan Yapı Fuarı'nda! 

Orta Doğu ve Afrika’nın en prestijli inşaat platformu “The BIG 5” markası tarafından organize edilen The BIG 5 Saudi Cidde Yapı Fuarı, 8-11 Mart tarihlerinde gerçekleşecek. Fuara, Türkiye'den 25 firma katılacak...

Erbil 11'inci Uluslararası İnşaat ve Yapı Fuarı kapılarını açtı!

Irak'ın Erbil şehrinde gerçekleştirilen 11'inci Uluslararası İnşaat ve Yapı Fuarı kapılarını açtı. Fuara, Türkiye'den 40'tan fazla inşaat firması katıldı.

Evim Türkiye Fuarı'nın ikincisi Haziran'da!

İlki tam not alan Evim Türkiye Fuarı’nın ikincisi gerçekleştiriliyor. Haziran ayında Almanya’nın Essen kentinde yapılacak fuar için çalışmalar başladı.

Evim Türkiye Fuarı gurbetçinin ev hasretini bitirdi!

Almanya’nın Düsseldorf şehrinde düzenlenen Evim Türkiye Fuarı 400 milyon liralık satış bağlantısı yapılmasını sağlarken, yurt dışında yaşayan Türklere büyük fırsatlar sundu.

Evim Türkiye’de Lens Yapı’ya gurbetçi ilgisi!

Lens İstanbul ve Ataşehir Modern projeleriyle Anadolu Yakası’nın en büyük markalı konut proje üreticisi firma konumuna gelen Lens Yapı, 8-10 Şubat 2019 tarihlerinde Almanya’da düzenlenen Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’nda gurbetçilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı...

Yapı Fuarı türkiye Haberi

Yapı Fuarı türkiye

2014’ün konuk ülkesi olarak belirlenen Güney Kore ile Türkiye’nin özellikle yurtdışı müteahhitlik sektöründe toplamda yılda yaklaşık 100 milyar dolarlık işbirliği yapabilecekleri belirtildi. İki ülke müteahhitlik firmalarının son 50 yılda yurtdışında gerçekleştirdikleri projelerin toplam tutarı ise 766 milyar dolara ulaşıyor. Güney Kore ile Türkiye yurtdışı müteahhitlik sektöründeki sağlam bir işbirliğinin, küresel düzeyde rakipsiz bir güç birliğine dönüşme potansiyeli taşıdığı değerlendiriliyor. YEM Fuarcılık Genel Müdürü Burcu Başer, Türkiye ile Güney Kore arasında imzalanan Serbest Ticaret Anlaşması ile beraber iki ülke firmalarının bir araya gelerek Güney ve Güneydoğu Asya’da, Orta Doğu’da, Kuzey Afrika ve Orta Asya ülkelerinde büyük projelere imza atabileceklerini...