18 / 05 / 2024

Yapı Günleri nerede

Yapı Günleri nerede

DYO, sektöre kattığı yenilikleri geleceğin mimar ve mühendislerine tanıttı. ‘’Yapı Günleri’’ne sponsor olan DYO, standındaki VR uygulaması ile katılımcıların ilgi odağı haline geldi.

Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı'nda cuma, cumartesi ve pazar günleri ek sefer yapılacak! 

TCDD Taşımacılık AŞ, 11 Ağustos tarihinden itibaren Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı'nda cuma, cumartesi ve pazar günleri ek sefer yapılacağını duyurdu. İşte o açıklama ve ayrıntılar...

Tam Yol Altyapı Ve Üst Yapı Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tam Yol Altyapı Ve Üst Yapı Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Güven Aksakal tarafından kuruldu.

Koçtaş’ta hazır mutfak dolaplarında fırsat günleri başladı! İşte 26 Ocak 2023 fiyat listesi…

Koçtaş’ta hazır mutfak dolaplarında fırsat günleri başladı! Mevcut fiyatlara yüzde 15 indirim de sepette yapılıyor. İşte 26 Ocak 2023 fiyat listesi…

TOKİ'nin 2023 il il kura günleri açıklandı! Peş peşe yapılacak 6-13 Ocak TOKİ kura çekilişleri hangi illerde olacak?

TOKİ kura takvimi yeni yılla beraber güncellendi. TOKİ'nin 2023 il il kura günleri açıklandı! Peş peşe yapılacak 6-13 Ocak TOKİ kura çekilişleri hangi illerde olacak?

EYT'li olmadan prim günleri yanabilir! Sahte sigortaya dikkat

Milyonlarca kişi EYT düzenlemesini iple çekmekte. Geçmişte ailesinin yanında birkaç gün sigortalı yapılan kişilerin primlerinin mercek altına alındığı öne sürüldü. 'Sahte sigorta' yapan kişilerin prim günleri iptal olabilecek.

Altın indirim günleri başladı! Altın indirim çadırı nerede? İşte 2022 Altın indirim çadırı!

13.Geleneksel Altın ve Pırlanta Çadır günleri başladı. Vatandaşlar ise altın indirim çadırı nerede? sorusunun yanıtını merak ediyor. Peki 2022 altın indirim çadırı nerede?

DYO 'Yapı Günleri'nin sponsoru oldu!

DYO, sektöre kattığı yenilikleri geleceğin mimar ve mühendislerine tanıttı. ‘’Yapı Günleri’’ne sponsor olan DYO, standındaki VR uygulaması ile katılımcıların ilgi odağı haline geldi.

Seracorner Yapı Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seracorner Yapı Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Aygün tarafından kuruldu.

Hilti, yangın durdurucu ürünleri ile yapı güvenliğine katkı sağlıyor!

Güvenilir, kaliteli ve inovatif ürünlerin mimarı Hilti, yangın durdurucu ürünleriyle yapı güvenliğine katkı sağlıyor.

Dap Dünyası Çadır Günleri ne zaman bitecek?

Dap Yapı Çadır Günleri'nde hemen teslim projelerde indirim fırsatı sunuluyor. Dap Dünyası Çadır Günleri'nde yüzde 25'e varan indirimler uygulanıyor. Peki Dap Dünyası Çadır Günleri ne zaman bitecek?

Dap Çadır Günleri'nde indirim fırsatı için son 4 gün!

Dap Çadır Günleri'nde indirim fırsatı için son 4 gün kaldı. Dap Çadır Günleri boyunca, hemen teslim projelerde yüzde 25'e varan indirimler yapılıyor...

Dap Yapı Çadır Günleri fiyat listesi!

İstanbul Ümraniye'de Meydan AVM'de kurulan Dap Yapı Çadır Günleri fiyat listesi 297 bin TL'den başlıyor. Çadır'da yüzde 25 indirim fırsatı sunuluyor.

DAP Yapı Çadır Günleri'nde yüzde 25 indirim!

DAP Yapı Çadır Günleri'nde yüzde 25 indirim kampanyası başladı. Dap Çadır Günleri 9 Nisan 2017 tarihine kadar devam edecek.

Yapı Günleri nerede Haberi

Yapı Günleri nerede

Dokuz Eylül Üniversitesi Yapı Topluluğu (DEYAP) tarafından bu yıl beşinci kez gerçekleşen Yapı Günleri,  5-8 Mart 2020 tarihleri arasında düzenlendi. İnşaat Mühendisliği ve Mimarlık eğitimi alan öğrencilerle, sektörün önde gelen firmalarını bir araya getiren ‘’Yapı Günleri’’ne platin sponsor olan DYO, geleceğin mimar ve mühendislerine yapı sektörüne sağladıkları inovatif yaklaşımı ve köklü marka olabilmenin inceliklerinden bahsetti.

DYO, fuaye alanında açtığı stantta VR (sanal gerçeklik) uygulamasıyla öğrencilerin dikkatini çekiyor. “Yapı Sektöründe Marka Olmak” başlıklı konuşmalarda bulunan Dyo Boya Fabrikaları Pazarlama Direktörü Melek Soklangıç Dinçer, DYO markasının pazarlama stratejilerini, markanın sektöre kattığı yenilikleri ve boya sektöründeki son trendle hakkında açıklamalarda...