06 / 05 / 2024

yapı izinleri tüik

yapı izinleri tüik

TÜİK'in Yapı İzin İstatistikleri 2013 yılının 1. dönem verileri açıklandı. Verilere göre artış gözlemlendi...

Yapı kayıt belgesi nasıl alınacak?

Afet risklerine hazırlık kapsamında ruhsatsız; ruhsata, eklerine, imar mevzuatına aykırı inşa edilen yapıların kayıt altına alınması amacıyla 31 Aralık 2017'den önce inşa edilen yapılar için Yapı Kayıt Belgesi verilebilecek.

Kavisan İnşaat Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kavisan İnşaat Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Dip tarafından kuruldu. 

Tapusu olmayana yapı kayıt belgesi verilecek!

Hükümet tapusuz yapı mağduriyetine karşı yeni düzenlemeler hayata geçirecek. Türkiye’de yaklaşık 16 milyon taşınmaza Yapı Kayıt Belgesi verilmesi için yapılacak düzenleme bir hafta içinde Meclis’te görüşülecek. 

Davut Ayyıldız Yapı Taahhüt Ve Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Davut Ayyıldız Yapı Taahhüt Ve Mühendislik Anonim Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Davut Ayyıldız tarafından kuruldu. 

Radicon Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Radicon Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ferdi Kestek ve Muhammet Bakır ortaklığında kuruldu. 

Bd Eğitim Danışmanlık Hizmetleri İnşaat Yapı Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bd Eğitim Danışmanlık Hizmetleri İnşaat Yapı Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Fırat ve Bülent İçyüz ortaklığında kuruldu. 

Nisa İnşaat Malzemeleri Pazarlama Yapı Taahhüt Reklam Ve Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nisa İnşaat Malzemeleri Pazarlama Yapı Taahhüt Reklam Ve Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü’nde 30 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Erbey tarafından kuruldu. 

Avrasya Grup İnşaat Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avrasya Grup İnşaat Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ali Söylemez ve Yunus Başar ortaklığında Esenyurt’ta 10 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Yapı kayıt belgesi nedir?

İmar Kanunu'na eklenmesi düşünülen geçici madde kapsamında yer alan yapı kayıt belgesi nedir? Bu belge hangi yapılara verilir?

Acıbadem Grup Yapı Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Acıbadem Grup Yapı Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar’da 60 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Solmuş ve Duygu Ayvaz Sönmez ortaklığında kuruldu.

Bordemir Yapı Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bordemir Yapı Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Cüneyt Demir ve Yunus Boran ortaklığında kuruldu. 

Adfa Yapı Taahhüt Madencilik Anonim Şirketi kuruldu!

Adfa Yapı Taahhüt Madencilik Anonim Şirketi 500 bin TL sermaye ile bugün Fatih Yörük tarafından kuruldu. 

Globus Yapı Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Globus Yapı Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 1 milyon 350 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

yapı izinleri tüik Haberi

yapı izinleri tüik
Yapı İzin İstatistikler 2013 yılı 1. dönem verileri açıklandı. Geçen yılın aynı dönemine göre bu yıl bina sayısı, yüzölçümü, değeri  ve daire sayısında artış yaşandı. Bina sayısı yüzde 17,4, yüzölçümü 2,2, daire sayısı ise yüzde 9,3...