18 / 05 / 2024

Yapı Kredi kira desteği

Yapı Kredi kira desteği

Yapı Kredi, KOBİ, ticari ve kurumsal nitelikli işletmelere, maaş ve kira ödemeleri başta olmak üzere sözleşme ya da faturaya bağlı sabit giderlerinin karşılanması için "Opex Kredi Destek Paketi" sunuyor.

Artık hesabınızda para olmasa da kiranızı ödeyebilirsiniz! Yapı Kredi'den 'Kiram Hesabımda' uygulaması geldi!

Yapı Kredi 'Kiram Hesabımda' uygulamasıyla kiracılara büyük kolaylıklar sunuluyor. Hesapta para olmasa da kira ödemesi yapılıyor. İşte Türkiye'de ilk olan o uygulamanın detayları... 

Koray GYO Yapı Kredi Plaza'dan 9.3 milyon TL'ye ofis aldı!

Koray GYO Yönetim Kurulu'nun kararıyla, ekspertiz değeri KDV hariç 9 milyon 385 bin TL, KDV Dahil 63 bin TL kira geliri olan Yapı Kredi Plaza Sitesi'ndeki B Blok 25 no'lu bağımsız bölüm KDV hariç 9 milyon 300 bin TL bedel karşılşığında satın alındı.

Yapı Kredi GYO'dan yüzde 25 kira indirimi!

Yapı Kredi GYO, mevcut haliyle KDV hariç 70 bin 603,37 TL tutarındaki kiranın, 1 Mart 2021-31 Mayıs 2021 tarihleri arasında geçerli olmak üzere yüzde 25 oranında indirilmesine karar verdi.

Yapı Kredi Koray GYO'dan yüzde 25 kira indirimi kararı!

Yapı Kredi Koray GYO, koronavirüs kaynaklı olarak faaliyet hacminde önemli ölçüde düşüş yaşanması nedeniyle kiracılarına 1 Aralık 2020-28 Şubat 2021 tarihleri arasında geçerli olmak üzere yüzde 25 oranında indirim yapacak.

Yapı Kredi'den kira ödemeleri için Opex Kredi Destek Paketi!

Yapı Kredi, KOBİ, ticari ve kurumsal nitelikli işletmelere, maaş ve kira ödemeleri başta olmak üzere sözleşme ya da faturaya bağlı sabit giderlerinin karşılanması için "Opex Kredi Destek Paketi" sunuyor.

Yapı Kredi GYO Extansa Bomonti Apartman'da yeni kira bedeli!

Yapı Kredi Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Extansa Bomonti Apartman'da 42 no'lu dairenin yeni kira bedelini 3 bin 730 TL olarak belirledi. Kararı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı.

Yapı Kredi Koray GYO Çankaya projesi ticaret merkezi kira açıklaması!

Yapı Kredi Koray Gayrimekul Yatırım Ortaklığı Ankara Çankaya Projesi Ticari Merkez 1 nolu bağımsız bölümün bir kısmından yapılan kiralama hakkında açıklama yaptı. İşte o açıklama..

Yapı Kredi Koray GYO Ankra Çankaya Projesi'nde ticari bölümünü kiraladı!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Ankara Çankaya Projesi'nde yer alan ticari merkez 4 numaralı bağımsız bölümünde yapılan kiralama ortalamasını ve kira bedelini yayınladı.

Yapı Kredi Koray GYO, Ankara Çankaya projesinde kiralama yaptı!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Ankara Çankaya Projesi Ticari Merkez'deki bölümü 18.272TL asgari brüt kira bedeli ile kiraya verildiğini KAP'a bildirdi.

Yapı Kredi GYO Extensa Bomonti Apartman projesi kira bedeli!

Yapı Kredi Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Extensa Bomonti Apartman projesinde yer alan 34 no'lu daire'nin kira bedeli hakkında bildirimi yayınladı.

Yapı Kredi Koray GYO Extensa Bomonti Apartmanı'nda kiraya zam yaptı!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., portföylerindeki Extensa Bomonti Apartman projesinde yer alan bir daireye ilişkin zamlı kira bedelini Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

Yapı Kredi Koray GYO Extansa Bomonti Apartmanı yeni kira ücretleri!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Extansa Bomonti Apartman 42 no'lu daireye ilişkin yeni kira bedelini yayınladı.

Yapı Kredi Koray Extensa Bomonti'deki 42 no'lu dairenin kirasına zam yaptı!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş, Extensa Bomonti Apartman projesinde yer alan ve kira sözleşmesi devam eden 42 no'lu dairenin, kira bedeline zam yaptı...

Yapı Kredi kira desteği Haberi

Yapı Kredi kira desteği

Yapı Kredi, Hazine destekli Kredi Garanti Fonu (KGF) teminatıyla hayata geçirilen iki kredi paketiyle ekonomiye destek verdiğini açıkladı.

Yapı Kredi'nin yaptığı açıklamaya göre banka, küresel çapta tüm yaşamı etkileyen Koronavirüs’ün (Covid-19) ekonomik etkilerini azaltmak için müşterilerine güçlü bir finansman desteği sağlıyor. Hazine destekli ve Kredi Garanti Fonu (KGF) teminatıyla hayata geçirilen iki yeni programa dahil olan banka, "Çek Ödeme Destek Paketi" ve "Opex Kredi Destek Paketi" ile içinde bulunulan bu dönemde müşterilerinin yanında olmayı sürdürüyor.

Yapı Kredi, müşterilerinin ticari itibarının korunmasına katkı sağlamayı hedefleyen "Çek Ödeme Destek Paketi" ile KOBİ, ticari ve kurumsal nitelikteki işletmelerin, 25 Mart 2020 tarihine kadar yapılan gerçek ticari ilişkilere dayalı ve 30 Haziran 2020'ye kadar keşide ettikleri çeklerin finansmanına da destek oluyor.

Tüm bunlara ek olarak Yapı Kredi, KOBİ,...