28 / 07 / 2024

Yapı Müteahhitleri Bilişim Sistemi

Yapı Müteahhitleri Bilişim Sistemi

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin talimatı doğrultusunda müteahhitlik sektörünün bilgi, beceri, teknoloji, kurumsallaşma ve yüksek verimlilik ekseni üzerinde gelişebilmesi amacıyla yeni düzenlemeler yapılıyor...

Halis Bilişim Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Halis Bilişim Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 3 milyon 780 bin TL sermaye bedeli ile Davut Özdemir, Gülizar Halis Salıcı, Fikret Özdemir ve Baran Halis ortaklığında kuruldu.

Vizyonbu İnşaat Emlak Yatırım Kuyumculuk Otomotiv Bilişim Tek.San.Ve Dış Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Vizyonbu İnşaat Emlak Yatırım Kuyumculuk Otomotiv Bilişim Tek.San.Ve Dış Tic.Ltd.Şti. Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emine Demirel tarafından kuruldu.

Adana Yapı Müteahhitleri Derneği'nden kentsel dönüşüm toplantısı!

Adana Yapı Müteahhitleri Derneği (AYAMDER), üyeleri Sheraton Grand Adana Hotel’de bir toplantı gerçekleştirdi. Söz konusu toplantıda kentsel dönüşüm ele alındı.

Akan Bilişim Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akan Bilişim Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bayramapaşa'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Elif Akan tarafından kuruldu. 

Akan Bilişim Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akan Bilişim Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Elif Akan tarafından kuruldu.

Teras İnşaat Yazılım Bilişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teras İnşaat Yazılım Bilişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Önal tarafından kuruldu.

Yüksek Seçim Kurulu 15 sözleşmeli bilişim uzmanı alıyor! Başvurular 22 Eylül'de başlayacak! Aman kaçırmayın!

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından 15 sözleşmeli bilişim uzmanı alımı yapılıyor. Söz konusu alım için başvurular 22 Eylül'de başlayacak. İşte YSK 15 sözleşmeli bilişim uzmanı alımı ile ilgili detaylar...

Araz Bilişim Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Araz Bilişim Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Araz Bilişim Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Fatih'te yapıldı.

Vaes Mühendislik Ve Bilişim Teknolojileri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vaes Mühendislik Ve Bilişim Teknolojileri Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Amer A.D. Dheedan tarafından kuruldu.

Trm Bilgisayar Bilişim İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trm Bilgisayar Bilişim İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Erol Ohtamış tarafından kuruldu.

Yaşinoğulları Yapı Malzemeleri Bilişim Tekstil Temizlik Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaşinoğulları Yapı Malzemeleri Bilişim Tekstil Temizlik Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Aşkım Yaşin tarafından kuruldu.

Torsevon Gayrimenkul Yatırım Bilişim Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu! 

Torsevon Gayrimenkul Yatırım Bilişim Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Ufuk Şevki tarafından kuruldu.

Möztürk İnşaat Metal Otomotiv Reklam Bilişim Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Möztürk İnşaat Metal Otomotiv Reklam Bilişim Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mert Öztürk tarafından kuruldu.

Yapı Müteahhitleri Bilişim Sistemi Haberi

Yapı Müteahhitleri Bilişim Sistemi

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, tüm sistemin kayıt altına alınması ve belgelendirilmesi konusuna verilen önem ile sektörde yetkinliğin sağlanmasına yönelik önemli adımların atılması gerektirdiğini vurguladı. 


Bakan Güllüce, "Sürdürülebilir gelişmeyi güvence altına almak ve sektörü insanlarımıza daha yüksek yaşam kalitesi sunacak bir yapıya kavuşturmak amacıyla Bakanlığımızca başlatılan yetki belgesi numarası uygulaması ile bugüne kadar yaklaşık 307 bin yapı müteahhitliği yetki belgesi verildi "dedi. 

Bakan Güllüce, "E-devlet portalında yer alan ve nüfus vatandaşlık sistemi ile entegre olan Yapı Müteahhitleri Bilişim Sistemi (YAMBİS) ile yetki belgesi numarası olmayan tüzel veya gerçek kişinin yapı ruhsatı alması tamamen engellenmiş oldu" ifadelerini kullandı. 


HATADA ISRARCI OLAN MÜTEAHHİTLERİN BELİRLİ SÜRE İLE HİZMET YAPMASI 

ENGELLENECEK 

Bakanlıktan yapılan açıklamada, yetki belgesi numarası uygulamasının bir başka adımı olarak "Yapı Müteahhitlerinin Etki Belgesi Numaralarının...