25 / 07 / 2024

yapı okulu

yapı okulu

Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER), ‘Yapı Okulu’ ile sektöre donanımlı yeni çalışanlar kazandıracak. ÇATIDER, ‘Yapı Okulu’ ile ‘Yapı Okulu’ ile ücretsiz eğitim imkânı sunuyor.

Hava Harp Okulu binaları inşaatı için ihale yapıldı!

Yeşilköy'de, eski Atatürk Havalimanı'na yakın mesafede yer alan Hava Harp Okulu için yeni binalar yapılma kararı alındığı ortaya çıktı. TOKİ tarafından ilgili iş için 5 Mayıs'ta pazarlık usulüyle ihale düzenlendiği öğrenildi...

Çankaya Üniversitesi'nden bina yapım ihalesi 30 Mayıs'ta!

Çankaya Üniversitesi Merkez Kampüs Hazırlık Okulu Ek Binası - Fakülteler 2.Grup Yapılar A Blok – B Blok yapım işi ihalesi 30 Mayıs 2019 tarihinde yapılacak...

Gülseren Özdemir Özel Eğitim Uygulama Okulu açıldı!

Küçükçekmece’de yapımı tamamlanan Gülseren Özdemir Özel Eğitim Uygulama Okulu, bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından hizmete açıldı.

Sivas'ta Futbol Okulu için imza atıldı!

Sivas Futbol Okulu Projesi düzenlenen törenle başladı. Futbol Okulu Projesi düzenlenen törenle başladı. Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, "300 derslikli bir okul ve 100 yataklı bir yurt yapılacak." dedi. 

Terminal Yapı'dan Alaçatı'ya havacılık okulu!

Alaçatı'da hayata geçirilecek olan havalimanı ihalesini kazanan Terminal Yapı, bölgede havacılık okulu açacak.

TOKİ Niğde 24 derslikli ilköğretim okulu ihalesi yarın!

Niğde İli Merkez Efendibey Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 3 Etap 1 Adet 24 Derslikli İlköğretim Okulu, 3 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de yapılacak.

Çekmeköy Engelliler Okulu projesi için imzalar atıldı!

Çekmeköy Belediyesi’nin Ekim 2017 tarihinde Milli Eğitim Bakanlığı’na devrettiği arsada hayata geçirilmesi planlanan engelliler okulu için yapım protokolü imzalandı.

Trabzon'da öğretmen okulu ve lojmanı yıkıldı!

1940 yıllarında Trabzon Beşikdüzü Köy Enstitüsü olarak kullanılan ve sonrasında öğretmen okulu ve lojmanına dönüştürülen, daha sonrasında ise aatıl hale gelen 8 bina, öğrenci yurdu yapımı için yıkıldı.

İzmir'e Suriyeli okulu inşa edilecek!

İzmir'in Torbalı ilçesinde yaşayan Suriyeli vatandaşların eğitim ihtiyacını karşılamak için Subaşı mahallesine Suriyeli Okulu inşa edilecek Okulun yapılmasına proje biter bitmez başlanacak.

ÇATIDER'den ilk uzaktan eğitim projesi!

ÇATIDER, inşaat sektörünün ilk uzaktan eğitim projesi Yapı Okulu ile çatıcılık mesleğine adım atmaya hazırlanan ustalara ücretsiz eğitim verecek.

Trabzon Polis Okulu Araklı'ya mı taşınacak?

Trabzon'un Ortahisar ilçesi Pelitli Mahallesi'nde bulunan Polis Okulu'nun taşınmasına karar verildi. Esiroğlu'na taşınması planlanan Polis Okulu'nun Araklı Kalecik'e yapılması gündeme geldi.

Ankara Turizm Otelcilik Okulu yıkımı ve imar planı TBMM'de!

Ankara Turizm Otelcilik Okulu binasının yıkımına, binayla ilgili asbest tespiti yapılıp yapılmadığına ve alanla ilgili imar planı değişikliği meclis gündemine taşındı...

ÇATIDER 'Yapı Okulu' ile bir ilke imza atıyor!

ÇATIDER, inşaat sektöründe bir ilke imza atıyor. ÇATIDER, çatılarda çok daha kalifiye ve donanımlı çalışanların görev almasını hedefliyor. ‘Yapı Okulu’, kademeli olarak tüm yapı sektörüne de katkı sağlayacak.

yapı okulu Haberi

yapı okulu

Çatı sektörünün gelişmesi ve kalifiye işgücünün artması için çok önemli çalışmalar yürüten Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER), bu kez e-öğrenme projesi olan ‘Yapı Okulu’ ile sektöre donanımlı yeni çalışanlar kazandırmaya hazırlanıyor. yapiokulu.org adresinden yayınlanan Yapı Okulu, çatı uygulamacılarının yanı sıra mimarlar, proje büroları, distribütör, bayi ve uygulama yapan firmalar ile mimarlık öğrencilerine de fayda sağlayacak.


“Çatıcılık, Türkiye’nin her yerinde altın bilezik” 

ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanı Adil Baştanoğlu, Türkiye’de çatı sektörünün son yıllarda teknoloji, malzeme ve uygulama açısından çok geliştiğini ancak buna rağmen halen kalifiye çalışan eksikliği yaşadıklarını belirterek şunları söyledi: “Çatı sektörünün en büyük kuruluşu olarak, sektörün gelişmesi ve eğitimli işgücümüzün artmasına yönelik çok önemli çalışmalar yürütüyoruz. Üniversitelerde öğrencilere teknik eğitim, çatıcılık belgesi olmayan ustalara mesleki eğitim ve çatıcılık...