11 / 05 / 2024

Yapı-Sel Mühendislik İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Hadımköy Şubesi

Yapı-Sel Mühendislik İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Hadımköy Şubesi

Yapı-Sel Mühendislik İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Hadımköy Şubesi, Sinan Saçan Şube Müdürlüğü'nde 15 bin TL sermaye ile 30 Ekim'de Arnavutköy, Hastane Mahallesi, Piknik Sokak'ta açıldı.

Emesen Mühendislik İnşaat Yapı Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emesen Mühendislik İnşaat Yapı Ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Sami Emir Esen tarafından kuruldu.

Eslina Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eslina Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Zeki Gülmez tarafından kuruldu.

Angel Mühendislik İnşaat Ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Angel Mühendislik İnşaat Ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Okur tarafından kuruldu.

Tag Yapı Proje Mühendislik İnşaat Taahhüt Makina Sanayi İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tag Yapı Proje Mühendislik İnşaat Taahhüt Makina Sanayi İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Talha Güven tarafından kuruldu.

Haki Mühendislik İnşaat Ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Haki Mühendislik İnşaat Ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 1.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Hakkı Killioğlu tarafından kuruldu.

Yes Mimarlık Mühendislik İnşaat Proje Danışmanlık Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Yes Mimarlık Mühendislik İnşaat Proje Danışmanlık Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yes Mimarlık Mühendislik İnşaat Proje Danışmanlık Anonim Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı. 

Rbt Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Rbt Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özgür Barık ve Riyat Tümer ortaklığında kuruldu.

Aslangil Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Otomotiv Tarım Ticari Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Aslangil Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Otomotiv Tarım Ticari Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Aslangil Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Otomotiv Tarım Ticari Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı.

Yapıcı Mimarlık Mühendislik İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapıcı Mimarlık Mühendislik İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Yapıcı tarafından kuruldu.

Mbl Proje Tasarım Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Danışmanlık Sanayi Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli yapıldı! 

Mbl Proje Tasarım Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Danışmanlık Sanayi Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Mbl Proje Tasarım Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Danışmanlık Sanayi'nin merkezi Maltepe'de yapıldı. 

Melan Yapı Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Melan Yapı Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yasin İnsel tarafından kuruldu.

Novi Mühendislik İnşaat Nakliye Turizm Gıda Temizlik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Novi Mühendislik İnşaat Nakliye Turizm Gıda Temizlik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Novi Mühendislik İnşaat Nakliye Turizm Gıda Temizlik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı. 

Eoka Mühendislik İnşaat Yapı Taahhüt Emlak Müşavirlik Otomotiv Turizm Sanayi Ticaret Limited kuruldu!

Eoka Mühendislik İnşaat Yapı Taahhüt Emlak Müşavirlik Otomotiv Turizm Sanayi Ticaret Limited bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emir Osman Karaman tarafından kuruldu.

Yapı-Sel Mühendislik İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Hadımköy Şubesi Haberi

Yapı-Sel Mühendislik İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Hadımköy Şubesi

Yapı-Sel Mühendislik İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Hadımköy Şubesi, Sinan Saçan Şube Müdürlüğü'nde 15 bin TL sermaye ile 30 Ekim'de Arnavutköy, Hastane Mahallesi, Piknik Sokak'ta açıldı.


Yapı-Sel Mühendislik İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Hadımköy Şubesi iş konusu; İkamet amaçlı olmayan binaların inşaatı (fabrika, atölye vb. sanayi üretimini amaçlayan binalar ile hastane, okul, otel, işyeri, mağaza, alışveriş merkezi, lokanta, kapalı spor tesisi, cami, kapalı otopark, tuvalet, vb. inşaatı)


Yapı-Sel Mühendislik İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Hadımköy Şubesi adres: Arnavutköy, Hastane Mahallesi, Piknik Sokak...