02 / 05 / 2024

Yapı Ürünleri Üreticileri Federasyonu Tunceli Üniversitesi semineri

Yapı Ürünleri Üreticileri Federasyonu Tunceli Üniversitesi semineri

Yapı Ürünleri Üreticileri Federasyonu ( YÜF ) , Tunceli Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Öğrencileri için “Beton ve Betonu Oluşturan Bileşenler” konulu seminer düzenledi.

Dosaarch Mimarlık Yapı Ürünleri İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dosaarch Mimarlık Yapı Ürünleri İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Sancak ve Sarven Köseyan ortaklığında kuruldu.

Beydilli Taahhüt Ve Yapı Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Beydilli Taahhüt Ve Yapı Ürünleri Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Beydilli tarafından kuruldu.

Tam Yol Altyapı Ve Üst Yapı Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tam Yol Altyapı Ve Üst Yapı Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Güven Aksakal tarafından kuruldu.

Zendor İnşaat Taahhüt Ve Yapı Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zendor İnşaat Taahhüt Ve Yapı Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Meltem Kaya tarafından kuruldu.

Dpz Eximco Yapı Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dpz Eximco Yapı Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Stephen Prınce Ayothı George ve Zaıd Nourouz ortaklığında kuruldu.

Kuna Yapı Ürünleri İzolasyon Ambalaj Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kuna Yapı Ürünleri İzolasyon Ambalaj Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Pendik’te Emrah Musluoğlu tarafından kuruldu.

Kuna Yapı Ürünleri İzolasyon Ambalaj Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kuna Yapı Ürünleri İzolasyon Ambalaj Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Pendik'te Emrah Musluoğlu tarafından kuruldu.

Bagnomix Yapı Ürünleri İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bagnomix Yapı Ürünleri İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Uğur Coşkun tarafından kuruldu.

Bagnomix Yapı Ürünleri İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bagnomix Yapı Ürünleri İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Uğur Coşkun tarafından kuruldu.

Focus Yapı Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Seyrantepe Şubesi açıldı!

Focus Yapı Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Seyrantepe Şubesi Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Halide Usun tarafından açıldı.

Yege Yapı Ve Metal Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yege Yapı Ve Metal Ürünleri Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Karabaş tarafından kuruldu.

Sunpak İnşaat Gıda Tarım Ürünleri Tekstil Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Sunpak İnşaat Gıda Tarım Ürünleri Tekstil Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Sunpak İnşaat Gıda Tarım Ürünleri Tekstil Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Bağcılar’da yapıldı. 

Olcay63 Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Ve Temizlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Olcay63 Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Ve Temizlik Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de 350 bin TL sermaye bedeli ile Olcay Ünal tarafından kuruldu.

Yapı Ürünleri Üreticileri Federasyonu Tunceli Üniversitesi semineri Haberi

Yapı Ürünleri Üreticileri Federasyonu Tunceli Üniversitesi semineri

Yapı Ürünleri Üreticileri Federasyonu (YÜF) , Tunceli Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Öğrencileri için “Beton ve Betonu Oluşturan Bileşenler” konulu seminer düzenledi.


Yapı Ürünleri Üreticileri Federasyonu (YÜF); Tunceli Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği öğrencilerinin, akademisyenlerin ve Tunceli kamu kuruluş yetkililerinin katılımıyla 13 Mart 2015 tarihinde Tunceli Kültür Merkezi’nde “Beton ve Betonu Oluşturan Bileşenler” semineri düzenledi. Aşkale Erzincan Çimento Genel Müdürü Mümin Gün, Tunceli Üniversitesi İnşaat Bölümü Başkan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Murat Dal, Tunceli Üniversitesi İnşaat Bölümü Başkan Yrd. Doç. Dr. Deniz Yılmaz, Tunceli Üniversitesi Jeoloji Bölüm Başkanı Yrd. Doç.Dr. Özlem Erden ve Tunceli Mimarlar Odası Başkanı İbrahim Demir’in konuk olarak katıldığı seminer büyük ilgi gördü.



Aşkale Çimento tarafından desteklenen ve 300 kişinin katılımıyla gerçekleşen seminerde; Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği (TÇMB) adına...