03 / 05 / 2024

yapı ve yönetim yöntemleri

yapı ve yönetim yöntemleri

Çatı Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER) tarafından her yıl mimarlık fakültelerinin ''Yapı Malzemeleri'' ve ''Yapı ve Yönetim Yöntemleri'' dersleri kapsamında düzenlendiği Uygulamalı Çatı Kaplama Malzemeleri ve Çatı Sistemleri Eğitimleri'ne katı

Evimizsende Gayrimenkul Teknolojileri Ve Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Evimizsende Gayrimenkul Teknolojileri Ve Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Fuat Mediçeler tarafından kuruldu.

Gpm Galata Property Managment Gayrimenkul Ve Yönetim Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Gpm Galata Property Managment Gayrimenkul Ve Yönetim Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Yılmaz Koral ve Umut Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Zemin etüdü doğru yapılan ve yönetmeliklere uygun konutlar hayat kurtarıyor!

Kain Gayrimenkul Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Kain, kentsel dönüşüm projeleri kapsamında inşa edilen konutların deprem yönetmeliklerine uygun olması zorunluluğunu vurguladı ve emlak yatırımında dikkat edilmesi gerekenleri sıraladı. 

Hakan Ateş: Denizbank'ın Kurucu Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı! Hakan Ateş kimdir? 

Denizbank genel müdürü, yönetim Kurulu ve icra komitesi üyesi Hakan Ateş kimdir? Hakan Ateş kaç yaşında? Hakan Ateş daha önce hangi görevlerde bulunmuştur?

Aedos Gayrimenkul Ve Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Aedos Gayrimenkul Ve Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi Ataköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Can Aydemir ve Kerim Aydemir ortaklığında kuruldu.

Denar Yapı Proje Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Denar Yapı Proje Yönetim Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Gençtürk tarafından kuruldu.

Tt Partners Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ve Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Tt Partners Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ve Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Taner Barış Türk ve Yusuf Tunç ortaklığında kuruldu.

European Contracts Management Specıalısts Gayrimenkul Ve Yönetim Danışmanlığı Limited Şirketi Kuruldu!

European Contracts Management Specıalısts Gayrimenkul Ve Yönetim Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Sarıyer’de Yasemin Aksoy tarafından kuruldu.

Atlas Dikili Gayrimenkul Satış Ve Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Atlas Dikili Gayrimenkul Satış Ve Yönetim Anonim Şirketi Kadıköy’de Ender Haberdar, Erkan İdris Ulusel, Güldenir Kurtar, Şükrü Cerrahoğlu, Fevzi Ömer Çelik, Uğur Fora Ve Serdar Göktürk ortaklığına kuruldu.

Atlas Dikili Gayrimenkul Satış Ve Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Atlas Dikili Gayrimenkul Satış Ve Yönetim Anonim Şirketi Kadıköy'de Ender Haberdar, Erkan İdris Ulusel, Güldenir Kurtar, Şükrü Cerrahoğlu, Fevzi Ömer Çelik, Uğur Fora ve Serdar Göktürk ortaklığında kuruldu.

Cıty Internatıonal Gayrimenkul Ve Yönetim Danışmanlığı Hizmetleri İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Cıty Internatıonal Gayrimenkul Ve Yönetim Danışmanlığı Hizmetleri İthalat İhracat Limited Şirketi Bakırköy'de Satea Alhussaın tarafından kuruldu.

Haşmet Aslan, Trend GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğinden istifa etti!

Trend GYO Yönetim Kurulu Üyeliği ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Haşmet Aslan istifa etti. 

Hakan Aygen yeniden TSKB GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

TSKB GYO'nun 25 Mart 2022 tarihinde gerçekleştirilen toplantısında, Yönetim Kurulu Başkanlığına Hakan Aygen'in ve Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine Özlem Bağdatlı seçildi.

yapı ve yönetim yöntemleri Haberi

yapı ve yönetim yöntemleri

Çatı Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER) tarafından her yıl mimarlık fakültelerinin ''Yapı Malzemeleri'' ve ''Yapı ve Yönetim Yöntemleri'' dersleri kapsamında düzenlendiği Uygulamalı Çatı Kaplama Malzemeleri ve Çatı Sistemleri Eğitimleri'ne 2014 yılında 9 üniversitede 894 mimarlık öğrencisi, 40 akademisyen ve eğitimci katıldı. ÇATIDER üyelerinden Atermit, Braas, Multiplan, Onduline Avrasya, Rheinzink Türkiye Işıklar ve Ytong tarafından verilen eğitimlerde, sorularına uzmanlarından yanıt alan mimar adayları, uygulamaları izleme imkanlarına da sahip oldu. Uygulamalı çatı eğitimleri 2015 yılı bahar döneminde de Türkiye genelindeki farklı üniversitelerde devam edecek.


Bugüne kadar binlerce öğrenciye ulaştık

ÇATIDER Başkanı M.Nazım Yavuz, her sene devam eden eğitimleri kapsamında bu yıl Kocaeli Üniversitesi, Abant İzzet Baysal Üniversitesi, Işık Üniversitesi, Yeditepe Üniversitesi, Kültür Üniversitesi, Maltepe Üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi, Uludağ Üniversitesi, Uludağ Üniversitesi...