05 / 05 / 2024

yapı yüksekliği kaç metre

yapı yüksekliği kaç metre

İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Topal, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yürürlüğe konulan Planlı Alanlar Tip İmar Yönetmeliği'ne itiraz etti. Topal, "Kordon ve körfez kıyılarında yükseklk, bu yönetmelikle 10 metre artırılıyor." dedi...

Sarıyer'in silüet alanlarında kat yüksekliği 2 kattan 3 kata yükseltildi!

Sarıyer’in Boğaziçi Gerigörünüm ve Etkilenme Bölgesi Koruma amaçlı Nazım İmar Planı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi'nde onaylandı. Yapılan değişiklikle Sarıyer'in silüet alanlarında kat yüksekliği 2 kattan 3 kata yükseltildi...

Bekçi alımlarında yeni yıl müjdesi peş peşe geldi! 2023 yılı bekçi alımları ne zaman yapılacak? Sakın kaçırmayın!

Bekçi alımlarında yeni yıl müjdesi peş peşe geldi... 2023 yılı bekçi alımları ne zaman yapılacak? Sakın kaçırmayın...

Ocak ayı ofis kiralarına yüzde kaç zam yapılacak? 2023 iş yeri ve ofis kiraları ne kadar oldu? 

Enflasyon rakamlarının  3 Ocak 2023 tarihinde açıklanmasıyla birlikte iş yerleri ve ofis için kira artış oranları da belli oldu. Peki, Ocak ayı ofis kiralarına yüzde kaç zam yapılacak? 2023 iş yeri ve ofis kiraları ne kadar oldu? İşte detaylar...

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği kaç liraya yükseldi? Temmuz zammıyla maaşlar kaç lira oldu?

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteğine de Temmuz zammı yapıldı. Temmuz zammıyla yeni maaşların kaç liraya yükseleceği belirlendi. Peki 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteğine ne kadar zam yapıldı? İşte yeni maaşlar...

Yusufeli Barajı'nın gövde yüksekliği 275 metreye ulaştı!

Toplam kurulu gücü 558 megavat, yıllık üretimi 1 milyar 888 milyon kilovatsaat olacak Yusufeli Barajı'nın gövde yüksekliği 275 metreye ulaştı!

Yusufeli Barajı'nın gövde yüksekliği 271 metreye ulaştı!

Dünyanın üçüncü, Türkiye’nin en yüksek barajı olacak olan Yusufeli Barajı ve HES projesinde 271 metre gövde yüksekliğine ulaşıldı.

Yusufeli Barajı'nın gövde yüksekliği 268 metreye ulaştı!

Dünyanın üçüncü, Türkiye’nin en yüksek barajı olacak olan Yusufeli Barajı ve HES projesinde 268 metre gövde yüksekliğine ulaşıldı.

Yusufeli Barajı'nın gövde yüksekliği 265 metreye ulaştı!

Dünyanın üçüncü, Türkiye’nin en yüksek barajı olacak olan Yusufeli Barajı ve HES projesinde 265 metre gövde yüksekliğine ulaşıldı.

Yusufeli Barajı'nın gövde yüksekliği 262 metreye ulaştı!

Artvin'de inşa çalışmaları devam eden, Türkiye'nin birinci, dünyanın üçüncü en yüksek barajı olacak Yusufeli Barajı'nda 262 metre gövde yüksekliğine ulaşıldı.

Yusufeli Barajı'nın gövde yüksekliği 256 metreye ulaştı!

Artvin'de inşa çalışmaları devam eden, Türkiye'nin birinci, dünyanın üçüncü en yüksek barajı olacak Yusufeli Barajı'nda 256 metre gövde yüksekliğine ulaşıldı.

1915 Çanakkale Köprüsü'nün yüksekliği Eyfel Kulesi'ni geçti!

Tamamlandığında "dünyanın en büyük orta açıklıklı asma köprüsü" unvanını alacak 1915 Çanakkale Köprüsü'nün yüksekliği Eyfel Kulesi'ni geçti. İnşası sona eren kayaklarının yüksekliği 318'er metreye ulaştı.

Yusufeli Barajı'nın gövde yüksekliği 250 metreye ulaştı!

Artvin'de inşa çalışmaları devam eden, Türkiye'nin birinci, dünyanın üçüncü en yüksek barajı olacak Yusufeli Barajı ve HES'te 250 metre gövde yüksekliğine ulaşıldı.

Yusufeli Barajı'nın gövde yüksekliği 247 metreye ulaştı!

Artvin'de inşa çalışmaları devam eden, Türkiye'nin birinci, dünyanın üçüncü en yüksek barajı olacak Yusufeli Barajı ve HES'te 247 metre gövde yüksekliğine ulaşıldı.

yapı yüksekliği kaç metre Haberi

yapı yüksekliği kaç metre

İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Topal, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yürürlüğe konulan Planlı Alanlar Tip İmar Yönetmeliği'ne itiraz etti. Topal, "Kordon ve körfez kıyılarında 24,80 metre olan yapı yüksekliği, bu yönetmelikle 10 metre artırılıyor. Karşıyaka ve Güzelyalı kıyılarında 8 katlı yapılar olan bölgelerde ve ana caddelerde 10 metre arttırılmakta. Bu planlarla caddelerin; ışıksız, insanı ezen, karanlık, daha boğucu mekanlara dönüşeceği ortadadır" dedi. İzmir'deki bir başka "yükselme" tartışması da Çeşme'de yaşanıyor. TOKİ, Reisdere'de yüzde 500 inşaat yoğunluğu artışıyla konut projesi yapmak istiyordu. İlçede bu şekilde yapılacak inşaatlara itirazlar yükselirken İzmir Valiliği, TOKİ'nin Çeşme ilçesindeki bu projesine "ÇED'e gerek yok" raporu verdi. Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç ise, "Dava devam ediyor. Yasal mücadeleyi sürdüreceğiz" dedi. cihan 


Taraf...