28 / 07 / 2024

Yapı Zirvesi kaç gün sürecek

Yapı Zirvesi kaç gün sürecek

TURAB, İzmir Şubesi tarafından 28-30 Nisan tarihleri arasında Çeşme Sheraton Otel'de gerçekleştirilecek olan, Yapı-İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı, İkili Görüşme, Alım Heyeti ve Organizasyonu Yapı Zirvesi için süre daraldı.

Beykoz’daki kaçak lüks villaların işgal ettiği 183 bin metrekarelik alan, 'orman alanı' dışına çıkarıldı!

Beykoz’da ormanlık alana yapılan kaçak 26 havuzlu lüks villaların yer aldığı 183 bin metrekarelik orman alan, orman alanı’ dışına çıkarıldı. İşte ayrıntılar... 

Boğaz'daki Recaizade Ekrem Bey Yalısı'nda kaçak tadilat: Hem Anıtlar Kurulu'na hem Boğaziçi İmar'a şikayet edildi!

İstanbul’un en güzel yalılarından olan Recaizade Ekrem Bey Yalısı’nda yapılan kaçak tadilat için şikayetler yapıldı. Ancak henüz yetkililer tarafından bir adım atılmadı. Vatandaşlar durumdan rahatsız olduklarını belirtti.

Meclis üyesinden şok iddia: Kaçak yapıya göz yumuluyor!

Ak Parti Elazığ Belediyesi meclis toplantısında konuşan MHP’li Meclis üyesi Behçet Susmaz'ın kaçak yapılara ilişkin şok iddiası büyük ses getirdi. Susmaz, kentte yapılan kaçak yapılara belediyenin göz yumduğunu söyledi. 

İŞKUR'dan son dakika Eylül 2023 fırsatı! 18 bin 500 TL maaşla KPSS şartsız bekçi alımı yapılacak! Kaçırmayın!

Pek çok kişinin en çok araştırdığı konular arasında yer alan bekçi alımları için Eylül 2023 müjdesi geldi. İŞKUR'un yayımladığı ilana göre 18 bin 500 TL maaşla KPSS şartsız bekçi alımı yapılacağı belirtildi. Kaçırmayın...

Bilek Otel kapasite artışı için başvuru yapıldı! Kağıthane'deki otelin oda sayısı 222'ye çıkarılacak!

Bilek Turizm Madencilik İnşaat şirketi, "Bilek Otel" işletmesinin kapasite artışı için başvuru yaptı. İstanbul Kağıthane'de yer alan otelin toplam bedeli 60.272.546,2 TL olarak belirlendi.

Koç Holding'den hisse hamlesi! Yapı Kredi kağıdı satılacak

Koç Holding, portföyündeki 575 milyon adet Yapı ve Kredi Bankası hissesini “hızlandırılmış talep toplama yöntemiyle” satacağını açıkladı. İşte tüm detaylar...

Prefabrik ev yaptırmak maliyetli mi? Prefabrik kaç lira?

Prefabrik evler çoğu betonarme evlere göre çabuk inşa edilip çabuk monte ediliyor. Peki bu yapıların özellikleri nelerdir? Bu yapılar kaç TL?

Orhun Kartal ne iş yapıyor? Kaç yaşında?

Türk iş insanı ve yönetici olarak tanınan Orhun Kartal ne iş yapıyor? Orhun Kartal kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Devlet Su İşleri personel alımı için resmen müjde geldi! Alımlar hem sınavsız hem de mülakatsız yapılacak! Kaçırmayın!

Devlet Su İşleri personel alımı için resmen müjde geldi! Pek çok kişi tarafından merakla beklenen alımlar hem sınavsız hem de mülakatsız yapılacak... Aman kaçırmayın...

Devlet Su İşleri personel alımı için son dakika müjdesi geldi! Hem sınavsız hem mülakatsız alım yapılacak! Kaçırmayın!

Devlet Su İşleri personel alımları için adeta son dakika müjdesi geldi. Verilen bilgilere göre, hem sınavsız hem mülakatsız alım yapılacak. Aman kaçırmayın...

Devlet Su İşleri personel alımında Nisan 2023 müjdesi geldi! Sınavsız, mülakatsız alım yapılacak! Kaçırmayın!

Devlet Su İşleri personel alımında resmen Nisan 2023 müjdesi geldi! Sınavsız, mülakatsız alım... Bu personel alımını aman kaçırmayın...

Prefabrik evlerin ömrü ne kadardır? Prefabrik ev yapımı kaç gün sürer?

Prefabrik ev yaptıracak ya da almayı düşünen kişiler, bu yapıların özelliklerini merak etmektedir. Onlardan bazıları da prefabrik evlerin ısınmasına dair olmaktadır. İşte detaylar!

Kağıthane'deki kentsel dönüşüm projesinde anahtar teslimleri başladı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yapılan Kağıthane Yahya Kemal Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm projesinde, hak sahiplerine anahtarları teslim edilmeye başlandı.

Yapı Zirvesi kaç gün sürecek Haberi

Yapı Zirvesi kaç gün sürecek

Türk- Arap İş Adamları Derneği (TURAB), İzmir Şubesi tarafından 28-30 Nisan tarihleri arasında Çeşme Sheraton Otel'de gerçekleştirilecek olan, Yapı-İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı, İkili Görüşme, Alım Heyeti ve Organizasyonu Yapı Zirvesi için süre daraldı. 

TURAB İzmir Şube Başkanı Sabuhi Attar, 600'e yakın arap firmasının katılımının sağlanacağı zirve ile İzmir'in tanıtımının gerçekleştirileceğini söyledi. İzmir ekonomisinin canlanacağı Yapı Zirvesi ile, kente 1 milyar dolan aşan katkı sağlanacağının altı çizildi. İş başlamadan 300 bin euro sipariş alınan Yapı Zirvesi aracılığıyla, Ortadoğu ve Kuzey Afrika Bölgesi'nde bulunan Arap ülkeleri ile Türkiye taıihi ve kültürel bağlan, ilişkileri her açıdan geliştirilecek. Başkan Attar, "Arap ülkelerinden bakanlar, ticaret ve sanayi odalan, mesleki kuruluşların temsilcilerini organizasyona katkı vermek, ekonomik fayda sağlamaları için İzmir'e davet ettik" dedi. 

İzmir Valiliği, İzmir...