12 / 05 / 2024

Yapıcon İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Yapıcon İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Yapıcon İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 14 Ağustos 2014 tarihinde 50 bin TL sermaye ile Burak Doğan tarafından kuruldu. Şirketin adresi; Altıncı Gazeteciler Sitesi Hare Sokak No:18 Beşiktaş - İstanbul...

Binsay Yapı Enerji İnşaat Taahhüt Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Binsay Yapı Enerji İnşaat Taahhüt Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 8 milyon TL sermaye bedeli ile Şerafettin Sayım tarafından kuruldu.

Başyapı Çelik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başyapı Çelik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Haydar Baş tarafından kuruldu.

Başkaya Yapıtek İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başkaya Yapıtek İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İlyas Tanyeri ve Turgut Altun ortaklığında kuruldu.

Garnet Köle Yapı Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Garnet Köle Yapı Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Avni Burak Köle tarafından kuruldu.

Şehzadem Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Taşımacılık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şehzadem Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Taşımacılık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özcan Yavuz tarafından kuruldu.

Abc Yalıtım Ve Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Danışmanlık Kuyumculuk Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Abc Yalıtım Ve Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Danışmanlık Kuyumculuk Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Kaan Dişkaya tarafından kuruldu.

Öz Aydın Çelik İnşaat Taahhüt Gıda Hayvancılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Öz Aydın Çelik İnşaat Taahhüt Gıda Hayvancılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Öz Aydın Çelik İnşaat Taahhüt Gıda Hayvancılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Yeniçağ Yapı Teknik İnşaat Taahhüt Ve Sağlık Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yeniçağ Yapı Teknik İnşaat Taahhüt Ve Sağlık Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Yeniçağ Yapı Teknik İnşaat Taahhüt Ve Sağlık Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi ÇEkmeköy'de yapıldı.

Sönmez Müteahhitlik Mühendislik Yapı Ve İnşaat Taahhüt Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sönmez Müteahhitlik Mühendislik Yapı Ve İnşaat Taahhüt Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Hüseyin Ermiş ve Selim Durğur ortaklığında kuruldu.

Kem Yapı Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Kem Yapı Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Ahmet Devrim Poyraz tarafından kuruldu.

Gökhun Yapı Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Gökhun Yapı Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Bakırköy'de Gökay Karagöz ve Mehmet Gökhun Karagöz ortaklığında kuruldu.

Akan Ao Yapı Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akan Ao Yapı Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla'da Fatma Akan tarafından kuruldu.

Yts Ambalaj Yapı Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yts Ambalaj Yapı Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Mazlum Yetiş tarafından kuruldu.

Yapıcon İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Yapıcon İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi


Yapıcon İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 14 Ağustos 2014 tarihinde 50 bin TL sermaye ile Burak Doğan tarafından kuruldu.


Yapıcon İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;

Madde 3- Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. İNŞAAT  a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde,...