18 / 07 / 2024

Yapıda estetik forumu iletişim

Yapıda estetik forumu iletişim

ORSİAD Gazetesi’nin İçmimarlar Odası İstanbul Şubesi, Hannover Fairs Turkey Fuarcılık A.Ş. ile organize ettiği İçmimarların İnşaat Sektöründeki Yeri başlıklı YES 2013 Forumu iç mimari alanında önemli gelişmelere ev sahipliği yaptı...

Elektronik Beton İzleme Sistemi 432 bin 797 yapıda kullanıldı! İnşaat betonunda çipli takip dönemi!

Beton kalitesinin çip yardımıyla elektronik ortamda denetlenmesi için oluşturulan ve teknolojik altyapısını AselsanNET'in oluşturduğu Elektronik Beton İzleme Sistemi, 432 bin 797 yapıda kullanıldı. İşte sistem ile ilgili detaylar...

144 bin yapıda Bina Kimlik Sistemi’ne geçildi! 

Bina Kimlik Sistemi’ne ilişkin değerlendirmeler yapan Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı “144 bin yapıda ‘Bina Kimlik Sistemi’ne geçildiğini dile getirerek, bu kapsamda binaların da periyodik bakımlarının yapılmış olacağını söyledi.

22 milyon riskli yapıda oturuyor!

22 milyon vatandaşın hala riskli yapıda oturduğunu söyleyen İMSAD Başkanı Tayfun Küçükoğlu, ''Depremin aşısı yok. Dolayısıyla 20 yılı kapsayacak dönüşme toplumsal bir bilinçlenme ile gitmemiz lazım'' dedi.

Fatma Çelenk, Ant Yapı’da genel koordinatörlük görevine getirildi!

Türkiye’nin en büyük proje geliştirme firmalarından ve uluslararası alanda en çok iş yapan 86 müteahhitten biri olan Ant Yapı’da genel koordinatörlük görevine sektörün deneyimli isimlerinden F. Fatma Çelenk getirildi...

Her yapıda inşaat mühendislerinin emeği var!

KTO Karatay Üniversitesi Yapı Topluluğu'nun İnşaat Mühendisleri Odası Konya Şubesi'yle bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, "Etrafınızda gördüğünüz ve insan hayatını kolaylaştıracak her yapıda inşaat mühendislerinin emeği var" dedi.

AC Yapı da konkordato talebinde bulundu!

2008 yılında gayrimenkul sektörüne giren ve bugüne kadar İstanbul'da gerçekleştirdiği projelerle dikkatleri üzerine çeken AC Yapı mali anlamda sıkıntılı bir sürece girdi. Şirket resmi olarak konkordato talebinde bulundu...

Teknik Yapı'da yüzde 10 peşinatla!

Teknik Yapı'da yüzde 10 peşinatla daire sahibi olunuyor. Firma, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı öncülüğünde başlatılan tarihi konut kampanyasına destek verdi.

Roya Yapı’da ilk proje anketle şekillendi!

Roya Yapı’da ilk proje hedef kitlenin anketiyle şekillendi. Finans Merkezi’ne komşu yapılan kule için şirket nasıl bir projede oturmak istersiniz diye soruldu ve verilen cevaplarla projeyi inşa etti.

Yapıda çözüm ve tasarım kadar koruma ve bakım da önemli!

Baumit Ürün Müdürü Hasan İnan Yeter, yapıda çözüm ve tasarım kadar koruma ve bakım da önemli şeklinde açıklama yaptı.

Adam Kule Dap Yapı'da 10 bin TL peşin, 88 ay vade fırsatı!

Adam Kule Dap Yapı'da 10 bin TL peşinatla, 88 ay vade fırsatı sunuluyor. Adam Kule projesinde fiyatlar 400 bin TL'den başlıyor...

Emre Azer, Babacan Yapı'da Satış ve Pazarlama Koordinatörü oldu!

Satış ve Pazarlama sektörünün tecrübeli ismi Emre Azer, Babacan Yapı'da Satış ve Pazarlama Koordinatörü oldu.

Gaziosmanpaşa`nın kaldırımları estetik görünüme kavuşuyor!

Gaziosmanpaşa Belediyesi, ilçenin asfalt ve kaldırımlarını yenileme çalışmalarını ara vermeden tüm hızıyla sürdürüyor. Daha önce asfalt çalışması yapılan Göçmenler Sokak’ın kaldırımları da estetik bir görünüme kavuşturarak yenilendi.

Arven Yapı'da yüzde 20 peşinatla 120 ay vade imkanı!

Yıkın tarihte Arven 1071, Arven Konak, Kasr-ı Arven, Kasr-ı Sümer gibi projeleri vatandaşların beğenisine sunan ARVEN Yapı, şimdi de yüzde 20 peşinat, 0,70 faiz oranı ve 120 ay vade imkanlarını da halka sunuyor.

Yapıda estetik forumu iletişim Haberi

Yapıda estetik forumu iletişim

Forum, İstanbul Fuar Merkezi’nde olan Domotex Middle East Fuarı’nda, 9.Kasım Cumartesi günü fuaye alanına kurulan özel toplantı alanında, herkese açık olarak yapıldı.


Moderatörlüğünü TMMOB İçmimarlar Odası İstanbul Şube Başkanı Yusuf Taner Gültekin’in yaptığı foruma katılan konuşmacılar; Yard. Doç. Dr. Funda Ürük (Gelişim Üni. İçmimarlık Bölüm Başkanı), Öğretim Görevlisi Ceren Polat (İçmimar ve Çevre Tasarımcısı), Doç. B.Burak Kaptan (İçmimar), A.Nazmi Durbakayım (İNDER/ İstanbul İnşaatçılar Derneği Genel Başkanı) oldu.

İnşaat Sektöründe İçmimarların önemine dikkat çekilen forumda, yapılan projelerin en başından itibaren İçmimarlar, İnşaat Mühendisleri, Çevre Mühendisleri, Elektrik Mühendisleri ve Uzman Teknisyenlerle birlikte projelendirilmesi gerektiği vurgulandı. Forumda ayrıca, İçmimarlık mesleğinin hakettiği yere ve öneme sahip olabilmesi için, içmimarların hassasiyet göstererek mezun olduktan sonra “İçmimarlar Odasına” kayıt yaptırmaları gerekliliğine dikkat çekildi.

İNDER Başkanı Nazmi Durbakayım, Türkiye’de...