03 / 05 / 2024

Yapıfen Proje İnşaat

Yapıfen Proje İnşaat

Yapıfen Proje İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kırıstalşehir Şubesi, Savaş Aytek Şube Müdürlüğü'nde 500 bin TL sermaye 12 Şubat'ta Esenyurt, Gökevler Mahallesi, Adnan Kahveci Bulvarı'nda açıldı.

Devran Proje İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Devran Proje İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Yuğurtçu tarafından kuruldu.

Marins Yapı Proje İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Marins Yapı Proje İnşaat Anonim Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Necati Can Bildirici tarafından kuruldu.

Ümit Keskin Yapı Proje İnşaat Danışmanlık Ve Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Ümit Keskin Yapı Proje İnşaat Danışmanlık Ve Taahhüt Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Keskin tarafından kuruldu.

Evon Proje İnşaat Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Evon Proje İnşaat Yapı Limited Şirketi bugün Güngören'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Elaltunterin ve İsmail Kocaoğlu ortaklığında kuruldu.

Fgh Proje İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Fgh Proje İnşaat Limited Şirketi Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emka Mimari Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirk ile Fgh Grup Yapı Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Altaş Proje İnşaat Yapı Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altaş Proje İnşaat Yapı Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Adil Altaş tarafından kuruldu.

F F Şanlıer Yapı Proje İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

F F Şanlıer Yapı Proje İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da Faruk Şanlıer ve Saniye Şanlıer ortaklığında kuruldu.

Ultra Bs Proje İnşaat Ve Malzemeleri Yapı Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ultra Bs Proje İnşaat Ve Malzemeleri Yapı Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar'da Bahattin Şirin ve Güler Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Ns Proje Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ns Proje Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla'da Nuran Şahinoğlu Çokay ve Sonay Aydın ortaklığında kuruldu.

Boğaziçi 34 Proje İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boğaziçi 34 Proje İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Sabri Tüfekçi tarafından Ataşehir'de kuruldu.

Boğaziçi 34 Proje İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boğaziçi 34 Proje İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Sabri Tüfekçi tarafından kuruldu.

Özgün Ege Yapı Mimarlık Proje İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Özgün Ege Yapı Mimarlık Proje İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Özgün Ege Yapı Mimarlık Proje İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bahçelievler'de yapıldı.

Galata 34 Proje İnşaat Taahhüt Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Galata 34 Proje İnşaat Taahhüt Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Burhan Çetin tarafından kuruldu.

Yapıfen Proje İnşaat Haberi

Yapıfen Proje İnşaat

Yapıfen Proje İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kırıstalşehir Şubesi, Savaş Aytek Şube Müdürlüğü'nde 500 bin TL sermaye 12 Şubat'ta Esenyurt, Gökevler Mahallesi, Adnan Kahveci Bulvarı'nda açıldı. 


Yapıfen Proje İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kırıstalşehir Şubesi adres: Esenyurt, Gökevler Mahallesi, Adnan Kahveci Bulvarı...