30 / 04 / 2024

yapılarda çözüm ve tasarım

yapılarda çözüm ve tasarım

Baumit Ürün Müdürü Hasan İnan Yeter, yapıda çözüm ve tasarım kadar koruma ve bakım da önemli şeklinde açıklama yaptı.

Hager, Yapılarda Dönüşüm Zirvesi’nde sürdürülebilir çözümlerini sergiledi!

Hager, Yıldız Teknik Üniversitesinde düzenlenen “Yapılarda Dönüşüm Zirvesi”ne katıldı. Hager, Yapılarda Dönüşüm Zirvesi’nde sürdürülebilir çözümlerini sergiledi.

Gayrimenkul sektörü yapılarda dönüşüm için bir araya geldi! Depreme hazırlık öncelikli adım...

Gayrimenkul sektörü Yapılarda Dönüşüm Zirvesi’nde bir araya geldi. Yıldız Teknik Üniversitesi ve Odaklı Grup iş birliği ile düzenlenen “Yapılarda Dönüşüm Zirvesi” sektörün önde gelen isimlerinin katılımıyla gerçekleşti.

Yapı belirsizliği nasıl çözülecek? İnşaat Mühendisi Nazım Ergin çözüm önerilerini tek tek sıraladı!

İnşaat Mühendisi Nazım Ergin, Türkiye'de imar sorunları ve imarsız yapılaşmaya dikkat çekerek çözüm önerilerini sıraladı. 

Çözüm Konut Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çözüm Konut Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Reşat Aykoç ve Yusuf Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Kanza Yapı İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kanza Yapı İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Kanza tarafından kuruldu.

Kanza Yapı İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Kanza Yapı İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Kanza tarafından kuruldu.

Öz Mil Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Mil Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İlyas Güler ve Mümin Güler ortaklığında kuruldu.

Türkiye'den en çok konut alan yabancı ülke vatandaşları bakın kim oldu! Krizin çözümü için 'durdurun' çağrısı yapılmıştı

Türkiye'de büyüyen konut krizinin çözümü için çalışmalar devam ederken yabancıların Türkiye'den konut satın almaları Haziran ayında rekor kırdı. Orta ve dar gelir grubunun konuta erişiminin zorlaştığı bu dönemde yabancıya konut satışının sınırlandırılması çağrıları yapılmıştı.

Fahiş ev kiralarına yapı kooperatifi çözümü! Kooperatifler sistem kapsamına alınmalı!

Ev kiralarında yaşanan fahiş yükselişler son günlerde en önemli gündem maddelerinden oldu. Realtyplus Franchising A.Ş Kurucu Ortağı Özhan Carda, fahiş fiyatlar için kooperatif çözümünü sundu.

Öz Yıldırım 1 Yapı Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Yıldırım 1 Yapı Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de İsa Yıldırım tarafından kuruldu.

Berna Yapı Proje Tasarım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Berna Yapı Proje Tasarım Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Berna Almış tarafından kuruldu.

Aksöz Yapı İnşaat Mühendislik Ve Mimarlık İmalat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aksöz Yapı İnşaat Mühendislik Ve Mimarlık İmalat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane’de  50  bin TL sermaye bedeli ile Sezer Erol, Ömer Erol ve Zafer Erol tarafından kuruldu.

Eren Olgun İnşaat Mühendislik Proje Danışmanlık Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eren Olgun İnşaat Mühendislik Proje Danışmanlık Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Eren Olgun ve Serkan Açıkgöz ortaklığında kuruldu.

yapılarda çözüm ve tasarım Haberi

yapılarda çözüm ve tasarım

“Tüm insanlar,  güzel, sağlıklı, güvenli ve enerji tasarruflu yapılarda yaşama imkanına sahip olmalı.” Robert Scihmit Baumit Türkiye Ürün Müdürü Hasan İnan Yeter, bünyesinde bulundukları Schmit Industrie Holding sahibi Robert Schmit’in sözünden yola çıkarak uzun ömürlü ve sağlıklı ürünlerin önemine değindi. 


Özellikle deprem bölgesinde bulunan bir ülkede bu konuya daha dikkat edilmesi gerektiğini söyleyen Yeter, şöyle dedi: “İnsanoğlu tarihsel süreç içerisinde soğuktan, sıcaktan ve çeşitli tehlikelerden korunmak için  değişik barınaklar yaptılar. Tarihten bugüne gelinen noktada modern dünyada toplu yaşam alanları oluşturmak için çok katlı yapılar inşa ediyoruz. Geçmişte kullanılan kısa ömürlü ve dayanıksız malzemeler ise birçok yönüyle daha dayanıklı, uzun ömürlü ve sağlıklı malzemelerle yer değiştiriyor. Günümüzde, performans ölçüm ve belirleme için gelişmiş ürün ve uygulama standartları kullanılıyor. Yapılarda standartlara göre...