05 / 05 / 2024

Yapılarda Güvenlik ve Konfor Duvarla Başlar

Yapılarda Güvenlik ve Konfor Duvarla Başlar

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi (MSGSÜ) Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ümit Arpacıoğlu, “yapılar gelecek projeksiyonu ile yapılmazsa önümüzdeki yıllarda yeni kentsel dönüşümler olacaktır.” açıklamasında bulundu.

O bakanlık resmen açıkladı! Güvenlik görevlisi ve şoför alınacak!

Dışişleri Bakanlığı, bünyesinde istihdam etmek için güvenlik görevlisi ve şoför alımı yapacağını duyurdu. Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, başvurular 13 Kasım-27 Kasım tarihleri arasında yapılacak.

Bvd Yapı İnşaat Ve Yangın Güvenlik Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bvd Yapı İnşaat Ve Yangın Güvenlik Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Emre Burak Ömeroğlu ve Murtaza Murat Öztosun ortaklığında kuruldu.

Hastanelerde Şoför, Temizlik Görevlisi ve Güvenlik Görevlisi Olarak Çalışmak İster Misiniz? Başvurular Devam Ediyor!

İŞKUR tarafından yayınlanan ilana göre hastanelerde belirli pozisyonlarda istihdam edilmek üzere personel alımı yapılacak. Şoför, temizlik görevlisi ve güvenlik görevlisi alımlarının en az 14 bin TL maaşla yapılacağı belirtildi. Son başvuru tarihi ise ilan detaylarında yer almaktadır.

Jandarma ve Sahil Güvenlik Komutanlığına Personel Alımı Başladı: JSGA 770 Başvurusu Nasıl Yapılır?

2023'te Jandarma personel alımı yapılacağı haberi geldi. JSGA 770 personel başvurusu hakkında detaylı bilgiler paylaşıldı. Jandarma Genel Komutanlığı ile Sahil Güvenlik Komutanlığı için 770 askeri personel alımı yapılacak. Resmi Gazete ‘de yayınlanan ilan sonra başvuru alımları başladı. 

İŞKUR duyurdu! Şoför, temizlik görevlisi ve güvenlik alımları başlıyor! Hastanelerde çalışmak isteyenler hemen başvursun

İŞKUR, hastanelerde çalıştırılmak üzere, temizlik görevlisi, güvenlik ve ambulans şoförü alımı yapılacağını açıkladı. Peki başvurular ne zaman başlıyor? Başvuru tarihi belli oldu mu? İşte başvuru tarihi.

PTT'den 15 bin TL almak için acele edin! Açıklamayı Aile ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı yaptı

Aile ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı aracılığı ile yapılan duyuruda, vatandaşları havalara uçuracak destek haberi geldi. Şartları sağlayan herkese destek ödemesi yapılacağı açıklandı. 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı açıkladı! Tam 5 bin 888 TL zam yapıldı! Maaş farkları yarın yatıyor! 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından gazi maaşları ile ilgili açıklama geldi. Bakanlık, gazi maaşlarına tam 5 bin 888 TL zam yapıldığını açıkladı. Peki 2023 gazi maaşları ne kadar oldu?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı duyurdu! Emekli maaşları da erken yatacak

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, "Yaşanan deprem felaketi nedeniyle 4A ve 4B kapsamındaki 2023/Şubat ödeme dönemi gelir/emekli aylıkları erken ödenecektir. Geçmiş Olsun Türkiye" mesajını yayımladı. Peki ödemeler hangi tarihlerde yapılacak? İşte detaylar...

İŞKUR’dan işsiz gençlere zil takıp oynatacak müjde! Silahlı ve silahsız güvenlik görevlisi alımı yapılacak!

İŞKUR’dan işsiz gençlere müjde üstüne müjde gelmeye devam ediyor. Son yapılan açıklamaya göre, kamu ve özel kurumlara silahlı ve silahsız güvenlik görevlisi alımı yapılacak. İşte detaylar...

Jandarma ve Sahil Güvenlik Komutanlığı’na muvazzaf astsubay alımı yapılacak! Son başvuru tarihi 15 Ocak!

Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı Muvazzaf (Sözleşmeli) erkek ve kadın Astsubay alımı yapacak. Bugün başlayan başvuruların son başvuru tarihi ise 15 Ocak! İşte alım şartları ve detaylar…

Sima Life Yapı Emlak Gıda Ve Otomotiv İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Sima Life Yapı Emlak Gıda Ve Otomotiv İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Muammer Çığrık ve Selim Kahraman ortaklığında kuruldu.

Otomobillerde yeni dönem! Yeni nesil güvenlik sistemlerinde düzenleme!

İmal edilecek olan araçların yüksek güvenlik ve düşük emisyon seyirlerinde olması ve aynı zamanda kara yollarındaki can ve mal güvenliğinin yükseltilmesi ile birlikte daha çevreci araçların kullanımının olabilmesi için yeni nesil güvenlik sistemleri ile ilgili düzenleme yapıldı. İşte detaylar…

Aracıoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Güvenlik Gereçleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aracıoğlu İnşaat Yapı Malzemeleri Güvenlik Gereçleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Cüneyt Aracı tarafından kuruldu. 

Yapılarda Güvenlik ve Konfor Duvarla Başlar Haberi

Yapılarda Güvenlik ve Konfor Duvarla Başlar

“Yapılarda Güvenlik ve Konfor Duvarla Başlar” etkinliğinde konuşan Yrd. Doç. Dr. Ümit Arpacıoğlu, birçok iklimin yaşandığı Türkiye’de farklı tasarım davranışları olması gerektiğinin altını çizdi.


Işıklar Yapı Ürünleri ve Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi (MSGSÜ) iş birliğiyle düzenlenen “Yapılarda Güvenlik ve Konfor Duvarla Başlar” etkinliğinde  konuşan Arpacıoğlu, “mevsimlere göre yaptığımız aktiviteler, giydiklerimiz değişiyor. Ancak yapıların dış cepheleri yaz-kış aynı. Dolayısıyla binaları yaparken her mevsimin şartlarını göz önünde bulundurmak gerekiyor” vurgusu yaptı.


Mevcut kentsel dönüşüm projelerinin “yapılar sağlam olmadığı” için yapıldığını belirten Arpacıoğlu, “yeni yapılar gelecek projeksiyonu ile yapılmazsa önümüzdeki yıllarda başka değerleri (ısı yalıtımı, ses yalıtımı ve yangın yalıtımı) karşılamadığı için yıkılıp yeniden yapılması gündeme gelecektir.” dedi.