15 / 05 / 2024

Yapımı tamamlanan tesisler

Yapımı tamamlanan tesisler

Yapımı tamamlanan Milli Eğitim Bakanlığına bağlı 155 eğitim tesisi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla düzenlenecek törenle yarın saat 10.30'da Ankara Tevfik İleri Anadolu Lisesinde düzenlenecek törenle açılacak.

Sivas'ta yapımı tamamlanan Yağdonduran Tüneli açılışa hazırlanıyor...

Sivas'ın Kangal ile Ulaş ilçeleri arasında iki tüp şeklinde yapımı gerçekleşen 1567 metre uzunluğundaki Yağdonduran Tüneli açılışa hazırlandığı açıklandı. İşte haberin ayrıntıları...

Malatya kayısısı, yapımı tamamlanan ticaret merkezi ile rekabet gücünü artıracak

Malatya Büyükşehir Belediyesi, şehirdeki kayısı üretici ve ihracatçılarının rekabet gücünü katlayacak Kayısı Ticaret Merkezi’nin yapımını bitirdi. Sektörde çağ atlatacak olan merkezin detayları...

Ic İçtaş Nükleer Ve Endüstriyel Tesisler Yapım Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ic İçtaş Nükleer Ve Endüstriyel Tesisler Yapım Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ic İçtaş Nükleer Ve Endüstriyel Tesisler Yapım Anonim Şirketi'nin merkezi Bomonti'de yapıldı.

Adana'da 64 milyon TL kira yardımı yapıldı! 

Ceyhan Polipropilen Üretim Tesisi temel atma ve Adana'da yapımı tamamlanan projelerin toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adana'da kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde yapılan kira yardımları açıklamalarda bulundu. 

Dudullu-Bostancı Metrosu'nun yapımına yeniden başlandı!

Bostancı – Dudullu arasını 21 dakikaya düşürmesi beklenen Dudullu-Bostancı Metrosu'nun yapımına yeniden başlandı. Yüzde 70’i tamamlanan hattın 2021 yılında hizmete açılması planlanıyor.

Malatya'daki kentsel dönüşüm mimari yapıyı farklılaştıracak! 

Yeşiltepe Belediye Başkanı Mehmet Çınar, devam eden ‘Kentsel Gelişim ve Dönüşüm Proje’ alanı ile yapımı tamamlanan örnek daireyi gezdi.Başkan Çınar, “Kentsel dönüşüm projelerimiz ilçemizin mimari yapısını farklılaştıracak, sosyal yaşam kültürüne renklilik ve canlılık kazandıracaktır. ” dedi.

Konya Beyşehir'de ikinci tünel yapımı başladı!

Yeni Konya-Antalya Karayolu yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Proje kapsamında yapımı tamamlanan Demirkapı Tüneli'nden sonra ikinci tünel yapım çalışmaları da başladı.

Samsun'da yapımı tamamlanan tesisler incelendi!

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Samsun'da yapımı tamamlanan ve çevre düzenlemesi devam eden tesisleri inceledi. Kılıç, projelerle ilgili yetkililerden bilgi aldı.

Denizli Çivril'de yapımı tamamlanan tesisler açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Denizli Çivril'de yapımı tamamlanan hizmet ve tesisleri hizmete açtı. Tesislerin yatırım bedeli 48 milyon TL olarak açıklandı.

Çekmeköy'de yapımı tamamlanan tesisler hizmete açıldı!

İstanbul Çekmeköy'de yapımı tamamlanan dev tesisler hizmete açıldı. Hizmet ve tesislerin toplu açılış törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan katıldı.

Meram Çomaklı Sosyal Tesisi tamamlandı!

Meram Belediyesi tarafından yeni tesislerle ilgili proje ve ihale süreci sürdürülürken yapımı tamamlanan tesisler ise vatandaşlara hizmet vermeye hazırlanıyor.

İşte Etimesgut'ta yapımı süren ve tamamlanan projeler!

Ankara Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, ilçenin yaşam kalitesini artıracak hizmet ve yatırımlara devam ettiklerini söyledi. Demirel, yapımı devam eden ve tamamlanan projeleri açıkladı.

Çorlu Alipaşa Parkı'nın yapımı tamamlandı!

Alipaşa Mahallesi Yükselen Caddesi'nde yapımı tamamlanan parka 'Alipaşa Parkı' adı verildi. Yapımı tamamlanan ve halkımızın hizmetine sunulan Alipaşa Parkı, 2.571 metrekare toplam ve 742,50 metrekare yeşil alana sahip.

Yapımı tamamlanan tesisler Haberi

Yapımı tamamlanan tesisler

Yapımı tamamlanan Milli Eğitim Bakanlığına bağlı 155 eğitim tesisi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla düzenlenecek törenle yarın açılacak.


Milli Eğitim Bakanlığından alınan bilgiye göre, 155 eğitim tesisinin açılışı,  Erdoğan'ın da katılımıyla yarın saat 10.30'da Ankara Tevfik İleri Anadolu Lisesinde düzenlenecek törenle gerçekleştirilecek.


Törenle hizmete açılacak eğitim tesisleri arasında 58 ilk ve ortaokul, 16 ortaokul, 6 imam hatip ortaokulu,  2 fen lisesi, 9 imam hatip lisesi, 15 lise, 10 meslek lisesi, 3 rehberlik ve halk eğitim merkezi, 30 okul öncesi eğitim kurumu, 3 özel eğitim okulu, 1'er sosyal bilimler, Anadolu öğretmen ve kız imam hatip lisesi yer alıyor. 


Yapımlarına 2011, 2012, 2013 ve bu yıl başlanan eğitim kurumları için 460 milyon 649 bin 793 lira kaynak...