03 / 05 / 2024

Yargıç Yapı adres

Yargıç Yapı adres

Yargıç Yapı Malzemeleri Hırdavat Yedek Parça ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Seyfettin Sağlam tarafından kuruldu.

Antalya yapılaşma sorunlarıyla gündemde! Kırcami imar planları yeni yargı sürecini bekliyor!

Antalya’da yapılaşma sorunlarının son zamanlarda en çok adını geçtiği Büyükşehir’in askı süresi ihlali ile bir kez daha iptal edilen Kırcami imar planları için yeni bir yargı süreci başlıyor.

Yargı Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Yargı Yapı Denetim Limited Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Zuhal Karahan tarafından kuruldu.

Datça Alavara Koyu’ndaki yapılaşmanın önünü açan karara yargıdan dur!

Yargı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından alınan, Datça’nın en güzel koylarından doğa harikası Alavara Koyu’nun doğal sit derecesinin azaltılması ve yapılaşmasını sağlayan kararı için iptal dedi.

İdari Yargılama Usulü Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi!

İdari Yargılama Usulü Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi TBMM'ye sunuldu. Kanun teklifi ile imar planlarına göre yapılan düzenleme işlemlerine karşı açılan davaların ivedi yargılama usulüne tabi olması planlanıyor.

Yargıç Yapı Malzemeleri Hırdavat Yedek Parça ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yargıç Yapı Malzemeleri Hırdavat Yedek Parça ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Seyfettin Sağlam tarafından kuruldu.

Hit Yapı Hittown nerede? İşte açık adres!

Toplam 586 adet daire ve 62 adet ticari üniteden meydana gelen Hittown Yenimahalle "Ankara'ya birde buradan bakın" sloganıyla basına tanıtılıyor. Peki Hit Yapı Hittown nerede? İşte açık adres!

Yargıtay'dan konut kredisi borcunu yapılandıranlara müjde!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan Yargıtay İlamı gereğince, konut kredisi borcunu yapılandıran tüketiciler, yapılandırma masrafını geri alabilecek..

Kordon İstanbul Ege Yapı adres!

Kordon İstanbul Evleri Ege Yapı tarafından İstanbul Kağıthane'de inşa ediliyor. Projede daire satış fiyatları 568 bin TL'den başlıyor...

Çevre temizlik vergisi adres değişikliği nasıl yapılır?

Çevre temizlik vergisi mükellefinin herhangi bir adres değişikliği ya da emlak ve satımlarında bağlı bulunulan belediyenin, bu durumdan haberdar edilmesi gerekiyor. Peki, çevre temizlik vergisi adres değişikliği nasıl yapılır?

Yeni Yapı Alibeyköy adres bilgileri!

Ön talep toplanan Yeni Yapı Alibeyköy projesi 362 konut ve 12 ticari üniteden meydana geliyor. İşte Yeni Yapı Alibeyköy adres bilgileri...

Topuzlar Yapı Mavera Ahsen adres bilgileri!

Topuzlar Yapı imzası taşıyan Mavera Ahsen projesi aile konseptinde dizayn edildi. 6 katlı 2 blok şeklinde yükselen Mavera Ahsen projesinde 169 konut ve 3 ticari alan bulunuyor. İşte Topuzlar Yapı Mavera Ahsen adres bilgileri...

Gaziantep Kırkayak Parkı'na anaokulu yapılmasına yargı kararı!

Gaziantep'in tarihi sembollerinden Kırkayak Parkı'nın içerisine yapılması planlanan kreş ve anaokuluna yargı "dur" dedi. Proje Antep 1'inci İdare Mahkemesi tarafından iptal edildi.

Samsun'daki 171 kaçak yapının yıkımı yargı kararına bağlı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Turan Çakır, Yörükler Mahallesi'nde üçüncü derece sit alanı içerisinde kalan 321 evden 150'sinin yıkımının gerçekleştiğini belirterek, "Geri kalan 171 kaçak yapıyı yıkmak için yargı kararı bekliyoruz" dedi

Yargıç Yapı adres Haberi

Yargıç Yapı adres

Yargıç Yapı Malzemeleri Hırdavat Yedek Parça ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Seyfettin Sağlam tarafından kuruldu.

Yargıç Yapı Malzemeleri Hırdavat Yedek Parça ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi konusu: 

1-İnşaat malzemeleri (demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, alçı, çimento, fayans, seramik, marley vb.) imalatı, alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. 2-İnşaat işlerinde kullanılan her türlü demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, kireç, doğrama, alçı, çimento, fırınlanmış kum, mermer, mozaik, fayans, seramik, vitrifiye, marley, parke, armatür, pvc boru ve birleştirme parçaları, temiz su ve birleştirme parçaları, izolasyon malzemeleri, duvar kağıdı, boya, banyo ve mutfak aksesuarları, hazır kapı, merpen ve bütün elektrik malzemelerinin alım, satımı, ithalat ve...