04 / 05 / 2024

Yargıcı Homeworks mağazası

Yargıcı Homeworks mağazası

İlk Yargıcı Homeworks mağazası Nişantaşı'nda açılıyor. Yargıcı Homeworks mağazasının açılışı 10 Haziran 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Evidea Çamsan Park AVM'de yeni mağazasını açtı!

Mutfak, ev tekstili, dekorasyon, tamamlayıcı mobilya gibi ev yaşam kategorilerinde üretim yapan Evidea, yeni mağazasını Çamsan Park AVM’de açtı.

Toys R Us 106 mağazasını kapatıyor!

Oyuncak devi Toys R Us alıcı bulamadığından 106 mağazasını daha kapatma kararı aldı. Bu sebeple 3 bin kişinin daha işini kaybedeceği belirtiliyor.

Defacto, C&A'nın 22 mağazasını devralacak!

RK, C&A'nın Türkiye’de faaliyet gösteren 22 mağazasındaki bazı ekipmanının, çalışanlarının ve kira sözleşmelerinin Defacto tarafından devralınmasına izin verdi.

Boyner Grup WEPUBLIC'in ilk mağazası açıldı!

Boyner Grup'un yeni markası WEPUBLIC'in ilk mağazası Akmerkez'de hizmet vermeye başladı. 520 markayı bir araya getiren WEPUBLIC'te 100'ün üzerinde marka Türkiye ile ilk kez tanışacak.

Boyner, WEPUBLIC'in ilk mağazasını 1 Eylül'de açacak!

Boyner Grubu'nun üzerinde çalıştığı yeni mağaza konsepti Wepublic'in ilk mağazasını Etiler Akmerkez'de açacak. 1 Eylül'de soft bir açılış yapılması planlanan mağazanın büyük açılışı ise 19 Eylül'de yapılacak.

DeFacto C-A'nın 24 mağazasını devralıyor!

Hazır giyim ve moda sektörünün önde gelen markalarından DeFacto, Hollanda kökenli perakende gruplarından C-A’in Türkiye’de 6 şehirde bulunan 24 mağazasını devralmak için anlaşmaya vardı.

C-A mağazalarını Defacto'ya devrediyor!

Şu anda 20’ye yakın mağazası olan C&A, mağazalarını devrederek pazardan çıkıyor. Özellikle yerli markalarla rekabette zorlanan marka için pazardan çıkma kararı verildi.

Austin Reed 120 mağazasını kapatacak!

İngiltere'nin perakende giyim firması Austin Reed bu ayın sonuna kadar 120 mağazasını kapatacak.Açıklamada, Austin Reed'in kayyuma devredilmesinin ardından perakende zincirine alıcı bulamadığı kaydedildi.

Yargıcı Ankara'da yedinci mağazasını açtı!

Yargıcı’nın Ankara’da bulunan yedinci mağazası Arcadium AVM’de şık bir davetle açıldı. Açılışa cemiyet hayatından birçok ünlü isim katıldı.

Climber B.C. Moskova'da mağaza açtı!

UÇAK krizine rağmen tekstil ve hazır giyim markaları Rusya’ya yatırım yapmaya devam ediyor. Türk şirketi Cüno Tekstil’e ait Climber B.C., ilk mağazasını Moskova’da açtı.

Porio’nun Türkiye’deki ikinci franchise mağazası Mersin’de açıldı!

Tasarım farkı ve ürün kalitesiyle göz alıcı koleksiyonlar sunan Porio, İstanbul Sirkeci’deki mağazasının ardından, Türkiye’deki ikinci franchise mağazasını Mersin’de açtı.

İder Mobilya Kayseri'de ilk mağazasını açtı!

Sektördeki 28 yıllık deneyimi, yurt içi ve yurt dışındaki toplam 26 mağazasıyla kullanıcılarına ulaşan İder, Türkiye’de mobilya sektörünün kalbinin attığı Kayseri’de ilk mağazasını açtı.

Apple'ın online mağazası Apple Store kapandı!

Apple’ın online mağazası Apple Store, 15 Temmuz saat: 16.00' da kapandı. Bilindiği üzere Apple Store’un kapanması yeni cihazların kullanıcılara sunulacağının habercisi.

Yargıcı Homeworks mağazası Haberi

Yargıcı Homeworks mağazası

İlk Yargıcı Homeworks mağazası Nişantaşı'nda açılıyor. Yargıcı Homeworks mağazasının açılışı 10 Haziran 2015 tarihinde...