04 / 05 / 2024

Yargıcı özdilek park avm

Yargıcı özdilek park avm

Yargıcı, 53. Mağazasını Özdilek Park AVM’de açtı. Bugün, modern ve şehirli kadının vazgeçilmezi haline gelen Yargıcı, Türkiye’nin dört bir yanında bulunan mağazalarına, bir yenisini daha ekleyerek mağaza sayısını 53’e çıkarttı.

Oyuncuların 69 milyar dolarlık Activision anlaşması davasını bozuldu

Microsoft Corp, "Call of Duty" video oyun yapımcısı Activision Blizzard Inc'i satın almak için yaptığı 69 milyar dolarlık anlaşmada, Cuma günü ABD'li bir yargıcın özel takım elbiseli oyuncuların satın alma işlemini önceden engellemesine izin vermemesi üzerine olası bir erken yasal engelden kurtuldu.

Kıbrıs Kocareis Kamp Alanı'ndaki yıkım için ara emir!

Gazimağusa Kaza Mahkemesi Kıdemli Yargıcı Mesut Mesutoğlu, Yeniboğaziçi Belediyesi’nin Kocareis Kamp Alanı'nda yıkım yapmaması için ara emir kararı aldı.

Siirt'teki asırlık Delikli mağaralar turizme kazandırılıyor!

Siirt'te Delikli Taş olarak bilinen Rasıl Hacar bölgesinde asırlık Delikli mağaraların yenilenmesi planlanıyor. Milli Park olarak bilinen bölgede işletmecilik yapan İshak Yargıcı, mağaraları restore ederek turizme kazandıracaklarından bahsetti.

A Business Newline Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A Business Newline Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Mehmet Fatih Yargıcı tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Akın Tekstil'in Bakırköy'deki arsası kamulaştırılıyor!

İBB, Akın Tekstil'in Bakırköy Osmaniye'deki Çırpıcı Şehir Parkı'nın yanında yer alan 51 bin 383 metrekarelik arsasını kamulaştırıyor.

Özdilek Park Antalya yılbaşında açık mı?

Özdilek Park Antalya, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Özdilek Park Antalya yılbaşında açık mı? Özdilek Park Antalya yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Özdilek Park Antalya 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Özdilek Park İstanbul yılbaşında açık mı?

Özdilek Park İstanbul, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Özdilek Park İstanbul yılbaşında açık mı? Özdilek Park İstanbul yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Özdilek Park İstanbul 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Özdilek Park Antalya Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Özdilek Park Antalya, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Özdilek Park Antalya Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Özdilek Park Antalya Kurban Bayramı çalışma saatleri...

Özdilek Park Bursa Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Özdilek Park Bursa, hafta içi her gün saat 08:30 ile saat 23:30 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Özdilek Park Bursa Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Özdilek Park Bursa Kurban Bayramı çalışma saatleri...

Özdilek Park İstanbul Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Özdilek Park İstanbul, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Özdilek Park İstanbul Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Özdilek Park İstanbul Kurban Bayramı çalışma saatleri...

Yargıcı Ankara'da yedinci mağazasını açtı!

Yargıcı’nın Ankara’da bulunan yedinci mağazası Arcadium AVM’de şık bir davetle açıldı. Açılışa cemiyet hayatından birçok ünlü isim katıldı.

Özdilek Holding 3 yılda 250 milyon TL'lik AVM yatırımı yapacak!

Özdilek Holding Alışveriş Merkezi işini sevdi. İstanbul Levent'te açtığı Özdilek Park AVM ile dikkatleri üzerine çeken şirket, önümüzdeki üç yılda Alışveriş Merkezi projelerine 250 milyon TL yatırım yapmayı planlıyor.

Zeytinburnu Çırpıcı Şehir Parkı yıl sonunda tamamlanacak!

Bakırköy ile Zeytinburnu arasında Veliefendi Hipodromu'na komşu alanda hayata geçirilen Çırpıcı Şehir Parkı yıl sonunda tamamlanıyor. Marmara Forum'un karşısında yer alan üçüncü etabın Mayıs ayına kadar açılması planlanıyor.

Yargıcı özdilek park avm Haberi

Yargıcı özdilek park avm

Rahatlığı, şıklığı ve sadeliği ön plana çıkararak hayatın her alanında kullanabilecek tasarımlarıyla yeni sezonda da göz dolduran Yargıcı, bugün kapılarını açan Özdilek Park AVM’de 53. mağazasını açtı.

Yargıcı, İstanbul’un kalbi Levent’te alışveriş yeniden tanımlayacak olan Özdilek Park AVM’deki 165 metrekarelik yeni mağazasıyla, şık dekorasyonu ve farklı Sonbahar-Kış koleksiyonu ile göz dolduruyor.

Sonbaharın en güzel renklerinin yansıdığı bu koleksiyonu daha yakından görebilmek için size en yakın Yargıcı mağazasına uğramayı...