16 / 05 / 2024

Yarımburgaz Bilgi Evi nerede

Yarımburgaz Bilgi Evi nerede

Küçükçekmece Belediyesi, ilçedeki bilgi evlerine bir yenisini daha ekledi. Yarımburgaz Mahallesi’nde bugün yapılan açılışta çocukların teşekkürü herkesi duygulandırdı. ‘’Yarımburgaz Bilgi Evi’’ ile Küçükçekmece’deki bilgi evi sayısı da 10’a yükseldi.

Konut fiyatları düşecek! Analist rakam vererek tek tek açıkladı: Evi satıp bankaya para koyma yarışı başlayacak!

Analist Türker Açıkgöz, konut fiyatları ile ilgili önemli bir açıklamada bulundu ve fiyatların düşeceğini, evini satıp bankaya para koyma yarışının başlayacağını söyledi. İşte o açıklama...

En az yarım düzine konutu olan 5 ABD'li iş insanı açıklandı! Hangi milyarderin kaç evi var? İşte evlerinin değerleri...

En az yarım düzine konutu olan 5 ABD'li iş insanı açıklandı. Peki hangi milyarderin kaç evi var? Evlerinin değerleri ne kadar?

GAPAS Sonbahar Buluşması yarın!

GAPAS tarafından dernek çalışmalarına ilişkin bilgi paylaşmak, üyeler arası kaynaşması sağlamak ve iş geliştirme imkanları sunmak amacıyla düzenlenen Sonbahar Buluşması yarın 9:30 ile 11:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

Diyarbakır Sur'da millet bahçesinin temeli atıldı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesince, Millet Bahçesi, Cam Seyir Terası, Bilgi Evi, Kapalı Semt Pazarı ve Tarımsal Amaçlı Havuz gibi projelerin bulunduğu toplu temel atma töreni yapıldı.

Üsküdar Kirazlıtepe Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 3. Etap ihalesi yapıldı!

Üsküdar ilçesi Kirazlıtepe Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin 666 konut, 20 adet ticari bağımsız birim, 24 derslikli okul, bilgi evi, muhtarlık ve aile sağlığı merkezi gibi sosyal donatı alanlarına sahip 3'üncü etabı Turgut A.Ş tarafından hayata geçirilecek. 

Büyükçekmece Atatürk Evi ve Müzesi’nin temeli yarın atılacak!

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 1881 yılında Selanik’te doğduğu ev birebir ölçülerinde Büyükçekmece’de inşa ediliyor. Atatürk Evi ve Müzesi’nin temeli yarın atılacak.

MasterChef Güzide'nin 7 milyon TL'lik evi!

MasterChef Türkiye yarışmacılarından olan Güzide Mertcan'ın 7 milyon TL'lik evi sosyal medyada olay oldu.

İTÜ Tarımsal İzleme ve Bilgi Sistemi binasının inşaatı yarım kaldı!

Sayıştay’ın 2018 yılı için İTÜ’de yaptığı denetimin sonucunda, İTÜ bünyesinde yürütülen Tarımsal İzleme ve Bilgi Sistemi (TARBİL) projesi dahilinde yapımına başlanan Merkez Bina'nın inşaatının yarım bırakıldığı tespit edildi. İnşaatın tamamlanmaması projenin sona erdirilmesine neden oldu.

Gayrimenkul sektörü 2019'un ilk yarısında bilgi güncellemeyle hareketlendi!

CK Enerji Boğaziçi Elektrik’in 2016 yılından bu yana düzenli olarak açıkladığı ‘Gayrimenkulün Enerjisi Raporu’na göre, 2019 yılının ilk yarısında İstanbul Avrupa Yakası’nda taşınma hareketi geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 1,4’lük artışla 276 bine yaklaştı...

Mersin Yeşilçimen'deki taziye evi açılacak!

Mersin Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Yeşilçimen'de yapımı devam eden taziye evi inşaatını inceledi. Başkan Gültak, aynı mahallede fen işleri ekiplerince süren asfalt kaplama ve karo kaldırım çalışmalarını da denetleyip yetkililerden bilgi aldı.

TOKİ Kars 366 konut ihalesi yarın!

Kars İli, Merkez İlçesi, Atatürk Mahallesi ve Bayrampaşa Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 2.Etap, 366 Adet Konut, 1 Adet Ticaret Merkezi, 6 Adet Setaltı Ortak Mekan, 1 Adet Camii ve Taziye Evi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Erzurum Şehit Yunus Arda Bilgi Evi açıldı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği yatırımlarından biri olan Şehit Yunus Arda Bilgi Evi düzenlenen törenle hizmete açıldı. 

Erzurum Pasinler'e yeni bilgi evi!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin bilge bir neslin inşası için yaptığı eğitim yatırımları şehrin dört bir sathında sürüyor. 

Yarımburgaz Bilgi Evi nerede Haberi

Yarımburgaz Bilgi Evi nerede


Küçükçekmece Belediyesi, ilçedeki bilgi evlerine bir yenisini daha ekledi. Yarımburgaz Mahallesi’nde bugün yapılan açılışta çocukların teşekkürü herkesi duygulandırdı. ‘’Yarımburgaz Bilgi Evi’’ ile Küçükçekmece’deki bilgi evi sayısı da 10’a yükseldi. 


Yarımburgaz Mahallesi’nde dört katlı olarak inşa edilen Bilgi evinin açılışına Küçükçekmece İlçe Kaymakamı Harun Kaya, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, AK Parti İstanbul Milletvekili Adayı Mustafa Afşin Yazıcıoğlu, Küçükçekmece İlçe Müftüsü Cemalettin Bal, AK Parti İlçe Başkanı Av. Mustafa Korkut’un yanı sıra belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, muhtarlar ve mahalle sakinleri katıldı.

“ZARARLI BAĞIMLILIKLARDAN KORUYAN ANAHTARLAR”

150 bin öğrenciye sahip bir ilçede bilgi evlerinin son derece önemli olduğuna değinen Harun Kaya, “Çocukların eksikliklerini kapatmak yerel yönetimlere düşüyor. Bu nedenle bilgi evi açılışı çok önemli. Küçükçekmece Belediye Başkanı’na teşekkür ediyorum” dedi. Kaya, bilgi evlerinin,...