23 / 07 / 2024

Yarımca Limanı

Yarımca Limanı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Yarımca Limanı’ndan gelen araçların D-100 Karayolu’na geçmesini sağlamak amacıyla köprülü kavşakla bağlantı sağladı. Araçlar, D-100 Karayolu ve TEM otoyoluna bağlantılarındaki ulaşım sorununu köprülü kavşakla çözüldü.

Güvenli liman altına talep artıyor! Altın fırladı! Gram, çeyrek, yarım, tam altın ne kadar oldu 19 Nisan 2024?

Yatırımcıların 'güvenli liman' olarak gördüğü altına talep her geçen gün artıyor.  Altın fiyatları her geçen gün yükselirken, yatırımcılar güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Gram, çeyrek, yarım, tam altın ne kadar oldu 19 Nisan 2024?

Dubai merkezli DP World şimdi de İzmit’teki Evyapport’a talip!

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde yer alan Yarımca Limanı'nı işleten Dubai merkezli DP World, şimdi de İzmit Körfezi'nde bulunan Evyapport'u satın almak için Rekabet Kurumu'na başvuru yaptı.

Elinde altını olanlar hemen baksın! Gram, çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar oldu? 1 Haziran 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları milyonalr yatırımcı tarafından araştırılıyor. Yatırımcılar tarafından en güvenli liman olan altına talep her geçen gün artıyor. Elinde altını olanlar hemen baksın! Gram, çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar oldu? 1 Haziran 2023 altın fiyatları.

Güvenli liman gömleğini giyen altın için heyecanlandıran açıklama! Bu haberi okumadan yarım gram bile altın almayın

Bankacılık alanında gelen iflas kararları altının tekrar güvenli liman gömleğini giydirdi. Altın fiyatları rekordan rekora koşuyor. Altın fiyatları yükselmeye devam edecek mi? Bu haberi okumadan yarım gram bile altın almayın!

1 dolar yarından sonra işte bu kadar olacak! Peş peşe bu açıklanan bu rakamı görenin resmen nutku tutuldu! Hemen bakın

Pek çok yatırımcının güvenli liman olarak gördüğü ve tercih ettiği yatırım araçları arasında yer alan dolar kurunun yarından sonra ne kadar olacağı açıklandı. 1 dolar yarından sonra işte bu kadar olacak... Peş peşe bu açıklanan bu rakamı görenin resmen nutku tutuldu... Hemen bakın...

TOKİ Kocaeli Körfez 1010 konut ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kocaeli Körfez Yarımca 2. Etap ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Kocaeli Yarımca'da 1010 adet konut inşa edecek!

Türkiye'nin 81 ilinde yeni konutlar inşa eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kocaeli Körfez Yarımca'da 1010 adet konut ve 24 adet dükkan inşa edecek.

TOKİ Kocaeli Körfez 1. Etap ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kocaeli Körfez Yarımca 1. Etap ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Kocaeli Yarımca 496 konut ihalesi yarın!

Dar gelirli vatandaşları konut sahibi yapmayı sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Koceli Yarımca'da 496 yeni konut inşa edecek.

Filyos Limanı yarın hizmete açılıyor!

Karadeniz’de bulunan doğalgaz rezervinin karadaki merkezi olarak inşa edilen Filyos Limanı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yarın hizmete açılıyor.

TOKİ'den Kocaeli Yarımca'ya 496 yeni konut!

Yeni konut yatırımlarını sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kocaeli Yarımca'da 496 yeni konut inşa edecek.

Yeşil GYO İlimtepe parseli 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Yeşil GYO'nun Kocaeli İli, Körfez İlçesi, Yarımca Köyü, 21 adet parselde bulunan şirket hissesine ilişkin 2020-1240 nolu yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. 

Emlak Konut GYO Körfez parselleri 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Kocaeli İli, Körfez İlçesi, Yarımca Mahallesi'nde yer alan 4 adet parsel için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Yarımca Limanı Haberi

Yarımca Limanı


Yük limanlarının getirdiği ek trafik yükünü hafifletmek amacıyla Körfez otoyol kavşağı İstanbul yönünde 500 m mesafede 2x1 yol özelliğinde köprülü kavşak yapıldı. Kavşaktan, 400 m uzunluğunda 2x2 şeritli yol şeklinde genişletilen Seramik Caddesi’nin D-100 Karayolu Ankara istikametine de bağlantısı sağlandı. Kavşakta yapılan çalışmayla İzmit yönünden girişler ve İstanbul yönüne çıkışlar kolaylaştırıldı.


TÜPRAŞ KAVŞAĞINDAN YAN YOLA BAĞLANTI


D-100 Ankara yönünden gelen araçlar Tüpraş Kavşağı’nı kullanarak yan yola giriyor. Araçlar buradan da Yarımca Köprülü Kavşağı’na bağlanabiliyor. Otoyoldan gelen araçlarda daire şeklindeki Tüpraş Kavşağı’nda tam bir dönüş yaparak yan yola giriyor ve Yarımca Kavşağına ulaşıyor. Yan yol Yarımca Kavşağı’na hem giriş hem de çıkış için kullanılıyor.




11 BİN 500 TON ASFALT


Yarımca Limanı’ndan çıkan otoyola ve D-100 Ankara yönüne gitmek isteyen araçlarda köprüye girmeden sağdan yan...