01 / 06 / 2024

yarımcadaki kavşak köprüsü ne zaman açılacak

yarımcadaki kavşak köprüsü ne zaman açılacak

Körfez Tüpraş kavşağında kangren olan 20 yıllık sorunu çözüme kavuşturan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Yarımca Seramik caddesi üzerinde bulunan köprülü kavşağı da tamamlamak için kolları sıvadı...

1915 Çanakkale Köprüsü Dünyanın en iyi projesi seçildi! 

1915 Çanakkale Köprüsü, “Global Best Projects” yarışmasında köprü ve tünel kategorisinde  birincilik ödülünü kazandı.

Galata Köprüsü'nde çalışmalara başlandı! 40 gün boyunca tek yönlü trafiğe kapatıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından (İBB) Galata Köprüsü'nde yapılacak derz değişimi ve asfalt yenileme çalışmasının ilk etabı  dün gece yarısı başladı. Çalışmaların devam ettiği köprü 40 gün boyunca tek yönlü trafiğe kapatılacak. 

İstanbullular dikkat! Galata Köprüsü onarıma giriyor! Yola çıkmadan önce yeni güzergahlara bakın!

Yeni Galata Köprüsü’nda olası İstanbul depremine hazırlık kapsamında onarım çalışmaları başlayacak. 13 Ağustos Pazar günü başlayacak ve 40 gün sürecek çalışmalar nedeniyle trafik akışı değişecek.

İstanbul'da korkutan manzara! Betonunda midye kabukları olan köprü tedirgin etti!

Mega kent İstanbul'da beklenen olası deprem köprü, üst geçit ve viyadüklerin sağlamlığını da yeniden gündeme getirdi. Kritik noktada bulunan Maltepe kavşak köprüsünün betonunda ortaya çıkan midye kabukları halkı tedirgin etti.

1915 Çanakkale Köprüsü yarın açılıyor!

1915 Çanakkale Köprüsü'nün açılışı yarın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da katılacağı törenle yapılacak. Peki 1915 Çanakkale Köprüsü'nün geçiş ücreti belli oldu mu? İşte ayrıntılar...

1915 Çanakkale Köprüsü Akıllı Ulaşım Sistemleriyle donatıldı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu 18 Mart'ta açılacak 1915 Çanakkale Köprüsü ve Malkara-Çanakkale Otoyolu projesine ilişkin açıklama yaptı.

1915 Çanakkale Köprüsü'nde tabliye montajı tamamlanıyor!

1915 Çanakkale Köprüsü'nde tabliye montaj işlemleri için sona gelindi. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yarın köprüden yürüyerek geçecek.

Çanakkale Köprüsü'nde geçiş yolunun yarısından fazlası tamamlandı!

Açılışı merakla beklenen 1915 Çanakkale Köprüsü'nde 87 tabliyeden 55'inin montaj çalışmaları tamamlandı.

1915 Çanakkale Köprüsü’nün inşaatı TBMM'de!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın; yap-işlet-devret (YİD) modeliyle ihale edilen 1915 Çanakkale Köprüsü’nün inşaatında, ihale şartnamesinde ifade edilen “sıvı izolasyon standartlarına aykırı bir malzemenin kullanıldığı” iddiasını TBMM'ye götürdü.

1915 Çanakkale Köprüsü için özel beton!

Akçansa 1915 Çanakkale Köprüsü'nde yalnızca çözüm ortağı değil aynı zamanda özel ürünleriyle AR-Ge kapsamında değişiklikler oluşturuyor.

Adil Karaismailoğlu: Kanal İstanbul'un ilk köprüsünün temelini yarın atıyoruz!

Çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesi ile ilgili açıklama yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Bölgesinde lider, dünyada söz sahibi olacak Türkiye'nin en önemli yatırımlarından biri olan Kanal İstanbul'un yarın ilk köprüsünün temelini atıyoruz." şeklinde konuştu.

1915 Çanakkale Köprüsü için yeni öneri!

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, inşaatı devam eden 1915 Çanakkale Köprüsü'nün asansörünün turizme açılması için öneride bulundu. 

1915 Çanakkale Köprüsü ticarete can verecek!

Bursa'da metro hattı temel atma töreninde konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yapımı devam eden 1915 Çanakkale Köprüsü'nün Avrasya ve Afrika coğrafyasının ticari kavşağı olacağını dile getirdi. 

yarımcadaki kavşak köprüsü ne zaman açılacak Haberi

yarımcadaki kavşak köprüsü ne zaman açılacak


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Körfez Yarımca Kavşağı ve Tüpraş kavşağında eksik imalatlar tamamlanıyor. Körfez Tüpraş kavşağında kangren olan 20 yıllık sorunu çözüme kavuşturan Büyükşehir, Yarımca Seramik caddesi üzerinde bulunan köprülü kavşağı da tamamlamak için kolları sıvadı.


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Körfez Tüpraş kavşağında yaptığı çalışmayla sanayi tesislerinin D-100 Karayolu ve TEM otoyoluna bağlantılarında yaşanan 20 yıllık ulaşım sorununu sanayicilerin de katkısıyla çözmüştü. Büyükşehir, bu kez Yarımca Limanı’ndan gelen araçların D-100 Karayolu’na bağlantısını sağlamak amacıyla ikinci büyük adımı atıyor. Büyükşehir, sanayi tesislerinden ve limanlardan çıkan araçların, D-100 Karayolu ve TEM otoyoluna bağlantılarında yaşanan ulaşım sorununu çözmek ve yerel trafiğin rahatlaması amacıyla köprülü kavşaklarda bulunan eksik imalatları tamamlamak için düğmeye bastı.


İhalesi gerçekleştirilen ve yüklenici firmaya teslim edilen iş kapsamında yük limanlarının getireceği ek...