12 / 05 / 2024

yarın nerelerde su kesilecek

yarın nerelerde su kesilecek

Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresinden (BUSKI) yapılan açıklamaya göre; yarın, 08.00-16.00 saatlerinde, Osmangazi, Nilüfer ve Mudanya'da altyapı çalışmaları nedeniyle bazı bölgelere su verilemeyecek.

İstanbullular dikkat! Yarın bazı mahallelerde su kesintisi yapılacak...

Yarın İstanbul'da, terfi merkezinde yapılacak iyileştirme çalışmaları sebebi ile Bağcılar ve Esenler'de bazı mahallelerde saat 10.00 ila 19.00 arasında su kesintisi yapılacağı açıklandı. İSKİ'den yapılan açıklama ve haberin detayları...

DSİ personel alımı 2022 başvuruları yarın başlıyor! Devlet su işleri 2022 personel alımı başvurusu nasıl yapılır?

Devlet Su İşleri Kamu Personeli alımının ayrıntıları belli oldu. Devlet Su İşleri personel alımı 2022 başvuruları yarın başlıyor! İş arayanlar sakın kaçırmayın! Mülakatsız başvurular yarın başlıyor! Peki, Devlet Su İşleri (DSİ) personel alımı başvuru şartları neler? İşte detaylar...

A101'de su arıtma cihazı satışta! A101 su arıtma cihazının fiyatı ne kadar? İşte 1 Haziran 2022 fiyat listesi

A101 "Aldın Aldın" kampanyasında kaçırılmayacak fırsat. A101'e yarın hafta su arıtma cihazı satışa sunulacak. Peki A101'de su arıtma cihazı özellikleri neler, fiyatı ne kadar? İşte 1 Haziran fiyat listesi...

TOKİ Rize Kalkandere 69 konut ihalesi yarın!

Rize İle Kalkandere İlçesi Yukarı Tatlısu Mahallesi 69 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Diyarbakır 178 dükkan ihalesi yarın!

Diyarbakır İli Bağlar İlçesi Alipınar Mahallesi Sur Toptancılar Sitesi Sanayi Projesi 178 Adet Dükkan ve 1 Adet Camii-Abdasthane , 1 Adet Nizamiye Binası ve 1 Adet Su Deposu İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de yapılacak.

Venezia Mega Rezidans’ın anahtar teslimi yarın!

Venezia Mega Rezidans’ın anahtar teslimleri yarın saat 11:00 ile 11:30 arasında gerçekleşecek. Törene, Gürsoy Grup Yönetim Kurulu Üyesi ve CFO’su Murat Saraç'ta katılacak.

Uluslararası Smart City Expo İstanbul yarın kapılarını açıyor!

İstanbul yeni teknoloji ve uygulamalarda artık referans oluyor. Dünya şehirleri İstanbul’un kullandığı uygulamaları seçiyor. İstanbul ayrıca yarın başlayacak şehircilik Expo’su Smart City’ye ev sahipliği yapacak

Ukra'ya açılan dolandırıcılık davası yarın görülecek!

Ukra şirket ortakları hakkında yapılan suç duyurusunun dolandırıcılık davası olarak yarın saat 10:00'da Bakırköy Adliyesi'nde görülecek. Duruşma herkese açık olarak gerçekleşecek.

Caprice Gold'un dolandırıcılık davası yarın!

Nitelikli dolandırıcılık suçlamasıyla tutuklu olarak yargılanan Jet Fadıl lakaplı Fadıl Akgündüz’ün Caprice Gold projesi için açılan dava yarın saat 09:00'da görülecek.

Türkiye genelindeki 175 tesisin açılışı yarın!

Orman ve Su İşleri Bakanlığınca ülke genelinde yapımı tamamlanan 2,4 milyar lira yatırım bedelli 175 eserin açılışı, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katılımıyla yarın başkentte düzenlenen törenle gerçekleştirilecek.

KKTC'ye Su Temin Projesi'nin açılış töreni yarın!

Mersin'deki Alaköprü Barajı'nda tutulan suyu KKTC'ye ulaştıracak, "Asrın Projesi" olarak nitelendirilen "Türkiye'den KKTC'ye Su Temin Projesi", yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açılışını yapacağı törenle faaliyete geçecek.

Türkiye'den KKTC'ye Su Temin Projesi yarın faaliyete geçecek!

Mersin'deki Alaköprü Barajı'nda tutulan suyu KKTC'ye ulaştıracak, "Asrın Projesi" olarak nitelendirilen "Türkiye'den KKTC'ye Su Temin Projesi", yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açılışını yapacağı törenle faaliyete geçecek.

Asrın projesinin açılışı yarın!

KKTC'ye su taşınması için temeli 2011'de atılan tarihi projenin açılışı yarın Cumhurbaşkanı ve Başbakan'ın katkısıyla yapılacak.Proje kapsamında Alaköprü Barajı'ndan alınan su, Anamuryum Dengeleme Deposu'na getirildi.

yarın nerelerde su kesilecek Haberi

yarın nerelerde su kesilecek

Osmangazi, Nilüfer ve Mudanya'da altyapı çalışmaları nedeniyle bazı bölgelere su verilemeyecek. Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresinden (BUSKI) yapılan açıklamaya göre; yarın, 08.00-16.00 saatlerinde, Osmangazi'de Attınova Mahallesi, BUTTİM Fuar Alanı ile Özdilek Alışveriş Merkezi karşısında kalan bölge ve civarında ;30 Ekim'de 08.00-16.00 saatlerinde, Nilüfer'de Demirci Mahallesi Dinç ile Üçevler Öğretmen caddeleri arasında kalan bölge ve civarında; 29 Ekim-29 Kasım tarihlerinde ise zaman zaman Mudanya'da Güzelyalı Eğitim Mahallesi ve civarında su kesintisi uygulanacak. 



Yeni...